Hemeroid - hrozně se stydím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.26 23:34

Hemeroid - hrozně se stydim

Ahoj,

narovinu se fakt stydím, ač je to běžné - nebo to tak každý říká.

Jsem půl roku po porodu. Díky nastrihu, který byl proveden uplne blbě a ještě hůř sešity, tak mám problémy. Jizva je pevná a i přes masáže se stáhla a „vytahuje“ konečník… Že začátku jsem nic v konečníku neměla a pouze mě to pálilo a řezalo, používala jsem proctoglyvenol a přestalo to třeba na dva týdny. Jenže s malým nejde úplně dodržovat vše a tak se mi to zase vrátilo.

Teď už tam je výstupek, řekla bych vnější hemeroid. Mažu si to tou mastickou a mastička pomáhá, ale výstupek tam je. Teď dvakrát po sobě jsem si relativně došla na WC a teď zase krev na papíře…

Prosím poradíte mi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20861
30.4.26 05:03

Lékař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
30.4.26 06:10

Proktolog. Není zač se stydět. Existuje neinvazivní ošetření bez skalpelu, bez bolesti. Není třeba se takhle trápit. Objednej se ještě dnes, uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8405
30.4.26 06:38

Určitě zajdi co nejdřív k lékaři a vůbec se nestyď, nejsi jediná, která tím trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33388
30.4.26 07:07
@Anonymní píše: Více

Je to nepříjemné, ale není třeba se stydět. Zajdi k lékaři, čím dříve, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.26 08:50

Lékař toho už viděl, nemusíš se stydět. Vyšetření je v pohodě, taky jsem se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.26 08:54

Proktolog a laserové ošetření, nebolí to. Ale záleží na stupni hemoroidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35616
30.4.26 08:57

To má skoro každá po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 16:34

Když já s tím mám fakt problém, opravdu si nemůžu pomoct doma? Já vím, že mám jít k lékaři, ale nedávám to prostě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35616
30.4.26 16:40

Tak můžeš zkusit ještě nějaké čípky, ale když ti to nepomohlo, nebo jen krátkodobě tak to bude chtít doktora. Když tam nechceš jít, tak tvůj boj. Budeš trpět dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.26 20:11

A co na tom nedáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22844
30.4.26 22:03

Můžeš zkoušet různé masti, dubovou kůru, čípky..mě to dost zachránilo a nikam jsem nemusela. Taky jsem měla krev atd..už x let dobrý, výstupek tam mám malý, ale neřeším, problém nedělá, jediné to asi podvazat, ale nechce se mi, taky se stydím. Moje mamka už má za sebou několik operací a vždycky trpí. Kdy, tak bych šla na laser, ale ona to má asi jinak.
Dej si pozor na zácpu, hodně vlákniny, vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.4.26 22:53
@lucynka25 píše: Více

Laser je jen do stupně 2. Stupeň 3 a více už jen operace a nebo gumičky. Proto se to má řešit co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2329
30.4.26 23:32

Nic nezkazis uzivanim detralexu.ale urcite zajdi k lekari. tento problem ma mnoho zen po porodu, jen se tim nikdo nechlubi..ja mela hemoroidy v tehotenstvi, ale me pomohl detralex.bez nej jsem pri velke potrebe lehce krvacela a bolelo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí