Klebsilia a E. coli v pochvě. Jaká antibiotika vám zabrala?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.26 18:50

Klebsilia a E coli v pochvě

Ahoj, anonym prosím,
Hrozně se v tom plácám, bakterie.. A teď se mi objevilo toto v pochvě. Dr dala Ciplox 500 4 krabicky. Myslíte, že to zabere? Jaké atb vám na to zabralo? Je to silne? Chci se toho zbavit… Mám už třetí atb. Vždy nějaká bakterie - atb - a přemnozi se jiná.
Děkuji moc za tady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35586
29.4.26 18:53

A utíráš se správně, nezanášíš si tam stolici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.26 19:17

Utíram se fakt správně.. Nikdy jsme problém neměl, až teď

• Citovat
  • Upravit
824
30.4.26 00:56

Za mě posilit imunitu. A napadá mě, jestli to nemá spojitost se sexem… Jestli tě nenakazí partner. Nemyté ruce po stolici a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 06:03

Ruce má zakázané mi tam dolů dávat. A ored sexem i tak si je dost myje. Začalo to zčista jasna, takže fakt nechápu 🤔

• Citovat
  • Upravit
17760
30.4.26 11:05
@Anonymní píše: Více

Pokud mas opakovane antibiotika, ty vyresi problem, ale zaroven nici vyvazenou floru, proto bych zkusila vaginalni probiotika, ale zive, ( ty EU zakazala novou reglementaci, tak nevim, jestli je muzes koupit v Cechach ) a proti vaginozam skvele funguje lokalne aplikovat gel, ktery meni PH ve vagine, vytvari kyslejsi prostredi, ve kterem se nemuzou nezadouci bakterie mnozit a napomaha laktobacilum, funguje to, za par dni vyresi problem, laktobacily a kysle prostredi delaji jakoby barieru proti e.coli. U vas v Cechach neziju, nevim, jake mate k dispozici produkty, informovala bych se v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 12:12

Na e-coli ber 3-6 m Utipro. Můžeš se utírat jak chceš, stejně se rozleze sama, pokud ji máš přemnoženou ve střevě. Je urputná a přežije i ATB léčbu. A zkus pravidelně třeba gynimun rapid nebo gynella silver. Každý týden jednu nebo dvě noci dát globuli a dělat to tak pořád. (Polykací probiotika mi nikdy nic moc službu neudělaly a vkládací taky ne.)

• Citovat
  • Upravit
1047
30.4.26 12:39

Pouzivejte nejakou dobu kondom nez se toho zbavi i on. A ja nedam dopustit na bilou aktivii s zivyma kulturama lokalne tam dolu.

@My Melody probiotika jsou vzdycky zive (pak jsou dalsi nazvy a ty maji zase jiny vyznam jako prebiotika, synbiotika, postbiotika..). Jde o to, ze se chce po vyrobcich dodat i dukaz, ze zrovna ten jejich mix ma lecebne ucinky (a to vsadim boty, ze spousta z nich neprokaze). Do ted stacilo, ze to neskodi a prodava se to jako doplnek stravy (tj. jina regulace nez leciva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
30.4.26 12:56
@Anonymní píše: Více

A partner je vždy taky přeléčený, používáte kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17760
30.4.26 12:57
@Grety píše: Více

No prave to je ten problem, ted se muzou v EU prodavat jen tyndalizovane vaginalni probiotika jako vyzivovy doplnek bez testu, tedy mrtve. Zive vaginalni probiotika muze vyrobce dat na trh po udelani drahych, klinickych testu, na co vyrobce vetsinou nema a proto vyrobci zareagovali na reglementaci EU tak, ze ziva, vaginalni probiotika stahli z trhu a prodavaji tyndalizovane, co spousta zen nevi. Par statu na tu absurdni situaci a diletantismus EU zareagovali tak, ze si udelali nejakou vyjimku a prodavaji zive, tak nevim, jak je to v Cechach, ale u tech „mrtvych“ probiotik je ucinnost otazni.

Proto bych si na miste zakladatelky overila, jestli jsou to opravdu zive vaginalni probiotika, plus bych pridala oralne probiotika, protoze je tam souvis.
A skvely je ten gel na zmenu PH, co dela kyslejsi prostredi ve vagine, ale nevim, jestli a pod jakym nazvem se v Cechach prodava.

Příspěvek upraven 30.04.26 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13761
30.4.26 12:59

Jestli ti delali kultivaci, tak snad delali i test na citlivost na antibiotika. Takze bys mela mit nasazena atb co zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí