Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, přemýšlím - v lékárně je podle mě dostupný leda Postinor, ale ten, pokud vím, se užívá těsně po „nehodě“… Když už máš pozitivní test, tak už to ničím z lékárny nevyřešíš, ne..? ![]()
A už jsi u doktora?!!! ![]()
Lepší nechat si vyčinit, než mít těžký problém!
Jsi normální jít si do lékárny pro potratovou pilulku? A antikoncepce ti taky nic neříká, že ![]()
V lékárně ti prodají potratovou pilulku bez receptu od lékaře? Zajímavé.
Tak to buď:
a) nejsi v ČR a prodali ti potratovou pilulku,
b) nebo jsi v ČR a neprodali ti potratovou pilulku, ale jen pilulku „po“, která jako potratová nefunguje,
c) nebo jsi v ČR a byla jsi v lékárně otevřené na černém trhu a prodali ti pochybnou potratovou pilulku.
Jediné, co můžeš teď dělat, je jít k lékaři a řešit to „normální“ cestou. Protože netuším(e), z čeho přesně tě bolí břicho. Jen víme, že pokud jsi v ČR a byla jsi v normální lékárně, tak to není z požití potratové pilulky.
@Okta Ani s receptem jí potratovou pilulku neprodají v lékárně. Podává se jen v nemocnici na základě žádanky od gynekologa.
Co jsi si vzala? Pilulku na potrat ti jen tak nedají. Mazej k doktorovi.
Příspěvek upraven 27.04.26 v 13:07
@Neboj píše: Více
Přesně tak. Nejspíš si koupila pilulku „po“, ta ale nefunguje potratově na už uhnízděné těhotenství.
Co sis to vzala??? V lékárně koupíš akorát pilulku po. Ta zabrání ovulaci, ale na již zahnízděmé těhotenství ne! Koukej jít na gynekologii!!!
Ahoj holky v březnu jsem měla poslední ms, ale jenže v dubnu jsem si dělala test a vyšli dvě čárky ale mimčo ještě nechci a tak sem šla do lékárny abych potratila doma, jenže mam bolesti břicha a vůbec nekrvácím nic jen sem bledá jak stěna a je mi zle boli me břicho ….u dr sem ještě nebyla mam strach co mi na to řekne