Hemeroidy

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3321
7.10.10 18:18

hemeroidy

Ahoj holky, taky má některá z vás problémy s hemeroidama? Já byla dnes u proktologa a jak to vypadá, tak budu muset naklusat po porodu na nějaký zákrok…nejspíš vypálení :roll: , bojím ,bojím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
749
25.10.10 14:16

Já měla problémy několik let před těhotenstvím, teď se držím.
Tenkrát jsem to řešila změnou jídelních návyků a zavedení pravidelné stolice víckrát denně. Začala jsem jíst hodně ovoce a zeleniny a hlavně jsem do jídelníčku zařadila pohanku.
Když cítím, že by se mohly vrátit přípojím k tomu ještě mastičky, v horším případě čípky.
Tak se drž, je to docela nepříjemné onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.2.11 09:52
lídaV píše:
Já měla problémy několik let před těhotenstvím, teď se držím.
Tenkrát jsem to řešila změnou jídelních návyků a zavedení pravidelné stolice víckrát denně. Začala jsem jíst hodně ovoce a zeleniny a hlavně jsem do jídelníčku zařadila pohanku.
Když cítím, že by se mohly vrátit přípojím k tomu ještě mastičky, v horším případě čípky.
Tak se drž, je to docela nepříjemné onemocnění.

Jsem po porodu 2 měsíce a mohu říci že mám také takové problémy ale ještě to není tak akut..abych šla k Mudr :-( raději se pokouším jako ty měmit jidelníček,hlavně prý vláknina je důležitá…a když to přijde tak mastičky a čípky a pak mám pokoj :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
2.2.11 21:16

mě se to po porodu zase vrací, zatím to není taky nijak hrizný, tak sand se to nezhorší…
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.2.11 21:38

no mě řekla Magistra v lékárně že jestli to mám od porodu,jako že ano tak do tý lékarny budu chodit hodně často :evil: ale má kamarádka také pracuje jako Mgr v lékárně a říkala mi že její maminka na to taky trpěla a dost dlouho a tak si koupila…Avenoc je to pořírodní homeopatická mast a nebo pak čípky preparation H,strašně si to chválí…tak tohle mi napsala jen jsem se k tomu ještě nedostala jelikož u nás jí neměli a pani mi ji obědnala ale mezitím mi dala Mastu mast a ta mi zatím pomohla :-) a když se mě to znova ozve tak si to také koupím :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.2.11 07:23

já tí trpím od druhého porodu, hrozila jsem se třetího, ale ten byl o sto procent lehčí, než ten druhý, tak doufám, že i problémy budou menší :palec: . Každopádně až dokojím, tak jdu na odstranění vnitřních hemer., to je jistý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.2.11 08:58

a ty se nebojíš toho vašetření???jakou metodou???je toho více co jsem četla…???a četla jsem že je to dosti bolestivé??můj byl na kolonoskopii a bylo mi ho moc líto a mám strach :-(
a taky jsem četla že se to odtraní zákrokem ale že se to časem vrátí ??:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.2.11 21:13

já už na vyšetření byla…člověku je trapně, ale přžila jsem to :lol: …spíš mi je líto toho doktora…celý den kouká lidem do pr… 8-o , ale byl moc hodný. Sám mi řekl, že na zákrok mám přijít, až se na to budu cítit, že to nechvátá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny