Jaký přípravek vám pomohl s hemeroidem v těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.26 13:47

Hemeroidy a těhotenství

Ahoj, jaký přípravek vám prosím pomohl s hemeroidem v těhotenství? Je to už dost nepříjemné. Prosila bych spíš nějaký lék bez receptu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
217
19.4.26 13:57

Proč nejdeš k proktologovi? Určí stupeň hemoroidů a adekvátní léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 14:02

@Zvedava1 protože mě to trápí teď?? Protože se někde objednávat je na dýl?? Ptám se jestli s tim ma někdo zkušenosti a jestli někomu něco pomohlo proboha. Tak si ušetři rad ohledně doktora jako bych byla úplně blbá! Představ si, že jsou lidi co si koupí něco v lékárně a pomůže jim to aniž by museli k dr!

• Citovat
  • Upravit
1142
19.4.26 14:34

Hemostop gel a proctoglyvenol cipky..tehotenstvi jsem s tim prezila. Bohuzel se to nezlepsilo, vracelo a pred par dny jsem mela operaci….dva roky po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.26 14:37

@eeliaa děkuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
217
19.4.26 14:55
@Anonymní píše: Více

Nechtěla by ses uklidnit? Představ si, že jsem měla podobný problém, stejně jako kamarádka. Mě zjistili stupeň 1, řešila jsem to laserem. A jí stupeň 3, a musela to řešit chirurgicky. Takže proto jsem radila proktologa, protože jako laik to sama nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.4.26 17:10

@Zvedava1 chapu jak to myslis ale me taky mentalne trvalo, nez jsem se odhodlala to jit resit. A jsem prekvapena, kdyz jsem to otevrela mezi kamaradkami, tak kolik z nich se zarazilo ze “no to bych mela uz taky vyresit..” a dost “obdivujou”, ze jsem do toho sla a nasla to odhodlani. Je to proste proces a znam i dost lidi, kteri s tim proste nejak zijou…nezvladaji ani predstavu kolonoskopie, ktera tomu predchazi apod :(..no co si budem. Dle meho je to opravdu silne intimni, bolestivy problem..a to nejsem uplne clobek co se nejak proziva, kor po porodu (to mne asi pomohlo nakonec) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
19.4.26 20:19

Mast s dubovou kůrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie