Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proč nejdeš k proktologovi? Určí stupeň hemoroidů a adekvátní léčbu.
@Zvedava1 protože mě to trápí teď?? Protože se někde objednávat je na dýl?? Ptám se jestli s tim ma někdo zkušenosti a jestli někomu něco pomohlo proboha. Tak si ušetři rad ohledně doktora jako bych byla úplně blbá! Představ si, že jsou lidi co si koupí něco v lékárně a pomůže jim to aniž by museli k dr!
Hemostop gel a proctoglyvenol cipky..tehotenstvi jsem s tim prezila. Bohuzel se to nezlepsilo, vracelo a pred par dny jsem mela operaci….dva roky po porodu.
@Anonymní píše: Více
Nechtěla by ses uklidnit? Představ si, že jsem měla podobný problém, stejně jako kamarádka. Mě zjistili stupeň 1, řešila jsem to laserem. A jí stupeň 3, a musela to řešit chirurgicky. Takže proto jsem radila proktologa, protože jako laik to sama nepoznáš.
@Zvedava1 chapu jak to myslis ale me taky mentalne trvalo, nez jsem se odhodlala to jit resit. A jsem prekvapena, kdyz jsem to otevrela mezi kamaradkami, tak kolik z nich se zarazilo ze “no to bych mela uz taky vyresit..” a dost “obdivujou”, ze jsem do toho sla a nasla to odhodlani. Je to proste proces a znam i dost lidi, kteri s tim proste nejak zijou…nezvladaji ani predstavu kolonoskopie, ktera tomu predchazi apod
..no co si budem. Dle meho je to opravdu silne intimni, bolestivy problem..a to nejsem uplne clobek co se nejak proziva, kor po porodu (to mne asi pomohlo nakonec) ![]()
Ahoj, jaký přípravek vám prosím pomohl s hemeroidem v těhotenství? Je to už dost nepříjemné. Prosila bych spíš nějaký lék bez receptu. Děkuji