Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, holky, obracím se s trochu intimním dotazemTrpím na vnější i vnitřní hemeoroidy, nějak se mi vyskytly po porudu (ačkoliv byl císař a žádné tlačení atd), nekrvácí. Udělal se mi jeden větší jakoby mezi řitním otvorem a pochvou. Tenkrát mi ho vyřízli. Byla jsem dokonce i na nastřelování těch gumiček… bez efektu. Občas se mi stane, že v místě toho řezu mi to lehce nateče a svědí to, pálí atd, do 2-3 dnů to většinou samo odezní bez jakýkoliv pomoci. No ale co mě trápí je to, že mi s tím i zároveň jakoby lehce otečou pysky dole u poševního vchodu a pálí a svědí mě celý poševní vchod, mám i pocit jakoby „sucha“, bohužel se občas neovládnu a dřu toaletním papírem
Sice se na chvíli uklidním, ale pak je to ještě horší že
A co je uplně nejhorší že se v noci kolikrát přistihnu jak se škrábu. Výtok nemám. Měly jste to některá, souvstaží to s těmi hemeroidy, co myslíte? Co s tím? Už mě to vážně se. e. Jsem těhotná (17tt). Díky za postřehy
Ahoj, ja mam to same. Hlavne kdyz jdu na wc tak mi strana pochvy uplne natece, je to tvrde a bolestive..jak rikas tak to i svedi.Mam to od te doby co jsem mela opravdu bolestive hemeroidy.Sice nevim jak se toho zbavit, ale bohuzel to souvisi s hemeroidy, bylo mi to receno na gynde.Mam do toho i zanet, takze se tam porad tak nejak drbu
Treba nekdo poradi jak na to.Taky bych nejakou radu potrebovala. ![]()
Já teda to namažu většinou dubouvou kůrou gelem, sice to chvíli pálí jak čert, ale pak to neni tak příšerný
Ale stejně jsem z toho na prášky už protože to je každou chvíli a i sex. život o ničem
Zakladatelka
Já bych zkusila canesten, nebo jinou vhodnou mastičku na podobné potvory, co se mohou držet v okolí intimních úpartií, např i kvasinky (které díky dobrému stavu sliznice nerozjedou zánět uvnitř, ale mohou hnízdit na kůži)
jinak já hem. mám taky vnitřní a vnější, ale na operaci se nechystám, kromě dvou atak během cca 10let je nevnímám, jako jo, vadí mi na WC (náročnější péče stran hygieny, musim dodržovat pitný režim, abych neměla zácpu), ale z operace mám strach a hlavně pak člověk musí být v klidu a to nedám - péče o dvě děti, bez výtahu, bez auta, manžel soukromník pořád v trapu - rodina by zkolabovala
3.anonymní
@Anonymní píše:
Já teda to namažu většinou dubouvou kůrou gelem, sice to chvíli pálí jak čert, ale pak to neni tak příšernýAle stejně jsem z toho na prášky už protože to je každou chvíli a i sex. život o ničem
Zakladatelka
Ja to taky mazu vsim moznym, ale je to proste uvnitr tak nejaky maste asi moc nepomuzou.
jojo pri sexu je to bolest, uz se mi do nej ani nechce.
Ahoj, holky, obracím se s trochu intimním dotazem
Trpím na vnější i vnitřní hemeoroidy, nějak se mi vyskytly po porudu (ačkoliv byl císař a žádné tlačení atd), nekrvácí. Udělal se mi jeden větší jakoby mezi řitním otvorem a pochvou. Tenkrát mi ho vyřízli. Byla jsem dokonce i na nastřelování těch gumiček… bez efektu. Občas se mi stane, že v místě toho řezu mi to lehce nateče a svědí to, pálí atd, do 2-3 dnů to většinou samo odezní bez jakýkoliv pomoci. No ale co mě trápí je to, že mi s tím i zároveň jakoby lehce otečou pysky dole u poševního vchodu a pálí a svědí mě celý poševní vchod, mám i pocit jakoby „sucha“, bohužel se občas neovládnu a dřu toaletním papírem
Sice se na chvíli uklidním, ale pak je to ještě horší že
A co je uplně nejhorší že se v noci kolikrát přistihnu jak se škrábu. Výtok nemám. Měly jste to některá, souvstaží to s těmi hemeroidy, co myslíte? Co s tím? Už mě to vážně se. e. Jsem těhotná (17tt). Díky za postřehy