Zkrácená menstruace

1529
7.2.14 07:24

zkrácená menstruace

Ahojky, chtěla jsem se zaptat jestli má někdo podobný problém.

poslední dobou se mi zkrátila menstruace před rokem jsem jí měla normálně 5 dní a ted už jen tak s bídou 2 dny a to krvácím jen jeden den. Antikoncepci neberu už skoro 2 roky a od vánoc se snažíme o miminko tak se právě bojím jestli nám to vůbec pujde :,( na gyndu jdu příští týden ale chtěla jsem vědět jestli to má někdo podobné ;-) dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
7.2.14 08:35

Jak dlouho to máš po dvou dnech? Já takhle po dvou až třech dnech menstruovala až do čtvrtého měsíce těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
15995
7.2.14 13:07

Taky se mi nejak zkratila…tak 2 dny poradna a pak jeste chvili takove nic moc…a ja mivala 4 dny minimalne. Nevim, jestli to nemuze znamenat nizkou sliznici, ale nezkoumala jsem to zatim :think:

Příspěvek upraven 08.02.14 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
8.2.14 14:00

Nemyslím si že bych mohla být těhotná :-( zkracuje se mi to už dlouho před rokem jsem to měla normálně 5 dní po několika měsících se to zkrátilo na 4 potom na 3 a ted už to jsou jen 2 dny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.3.14 19:56

Já mám stejný problém. HA neberu víc jak rok a už půl roku mám menstruaci 2 dny a pak nic. Tento měsíc jsem ji měla jen jeden den. Mám taky strach z toho že neotěhotním protože se nám s přítelem nedaří.. zítra mám v plánu se objednat na gyndu co mi k tomu doktor řekne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
10.3.14 20:57

No mi doktorka řekla že to není žádný problém… tak jsem zvědavá a jak dlouho se snažíte? mi řekla že mám přijít až se budeme snažit rok :-( ale všichni doktoři to řeší až po roce… mě by zajimalo třeba hned na začátku snažení jestli budu čekat dlouho na mimi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí