Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla jsem se zaptat jestli má někdo podobný problém.
poslední dobou se mi zkrátila menstruace před rokem jsem jí měla normálně 5 dní a ted už jen tak s bídou 2 dny a to krvácím jen jeden den. Antikoncepci neberu už skoro 2 roky a od vánoc se snažíme o miminko tak se právě bojím jestli nám to vůbec pujde
na gyndu jdu příští týden ale chtěla jsem vědět jestli to má někdo podobné
dík
Jak dlouho to máš po dvou dnech? Já takhle po dvou až třech dnech menstruovala až do čtvrtého měsíce těhotenství.
Taky se mi nejak zkratila…tak 2 dny poradna a pak jeste chvili takove nic moc…a ja mivala 4 dny minimalne. Nevim, jestli to nemuze znamenat nizkou sliznici, ale nezkoumala jsem to zatim ![]()
Příspěvek upraven 08.02.14 v 14:12
Nemyslím si že bych mohla být těhotná
zkracuje se mi to už dlouho před rokem jsem to měla normálně 5 dní po několika měsících se to zkrátilo na 4 potom na 3 a ted už to jsou jen 2 dny ![]()
Já mám stejný problém. HA neberu víc jak rok a už půl roku mám menstruaci 2 dny a pak nic. Tento měsíc jsem ji měla jen jeden den. Mám taky strach z toho že neotěhotním protože se nám s přítelem nedaří.. zítra mám v plánu se objednat na gyndu co mi k tomu doktor řekne ![]()
No mi doktorka řekla že to není žádný problém… tak jsem zvědavá a jak dlouho se snažíte? mi řekla že mám přijít až se budeme snažit rok
ale všichni doktoři to řeší až po roce… mě by zajimalo třeba hned na začátku snažení jestli budu čekat dlouho na mimi ![]()