Popsání gyn. problému

Anonymní
2.2.14 22:32

Popsání gyn.problému

Holky mám problém..zítra se objednám na gyndu skrz krvácení mimo cyklus. Trvá to několik měsíců. Po skončení MS mám cca 5 dní klid a pak, když jdu na záchod tak začnu krvácet. Někdy je to čistá krev, někdy vypadá jako menstruace. Přejde to ve špinění ale silné, hnědé. A už to neskončí až do další ms. Prostě po každý, když se jdu (jak to říct slušně) vys.. :mrgreen: tak se to spustí, během dne zeslábne ve špinění a další s.. :mrgreen: se to tase spustí. Krvácím i při sexu. Je to fakt otravný. K doktoroj jsem už dávno objednaná byla ale při mých pěti dnech klidu jsme se nikdy netrefily do termínu, kdy je možná prohlídka(objednává na několik týdnů dopředu). Teď už tam ale naklušu, ať teču nebo ne.

A teď ten problém: já sakra nevím, jak mu to mám popsat. Nemůžu mu říct že po sraTí teču :mrgreen: Mám problém o tom mluvit doma natož před cizím chlapem. Pro někoho banalita ale já nad tím dumám už dlouho. Slovní spojení „velká potřeba“ mi přijde vtipný :lol: Velkou potřebu mám akorát jíst.

Jooo a ještě-když jsem zakládala diskuzy a vybírala kategorii tak v Novorozenec a kojenec jsou podkategorie Miminko, Pleny, Kojení a NEŽERE A NEŽERE 8o Co to jako má být?? Vkládám PrtSc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.2.14 22:33

Šmajráááááááá diskusi :oops:

• Citovat
  • Upravit
15097
2.2.14 22:36

Tak to, že se to stává, když jdeš na velkou :mrgreen: vynech, s tím to spojené beztak nebude. Řekni, že mimo pěti dní v měsíci prostě neustále krvácíš a máš to z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.2.14 22:36

Tak řekni, že cca po 5-ti dnech po skončení ms začneš špinit, někdy během dne víc a někdy miň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.2.14 22:43

Já si myslím, že pokud se to spouští pravidelně při stejné situaci je potřeba to říct kvůli správné diagnoze. můžeš třeba říct, že když si sedneš na záchod a začneš tlačit :nevim: prostě kvůli vlastnímu zdraví je potřeba ten stud překonat.
a pokud by ses opravdu radši hambou propadla a nevymáčkneš to, co to napsat na papírek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.2.14 22:43

Řekni mu, že neustále krvácíš mimo cyklus, že je to v různé intenzitě a spouští se to třeba při fyzické zátěži? Jestli se teda na tom záchodě urputně snažíš :D Jinak kamarádka měla to samé, vyměnila kvůli tomu snad 3 gynekology, protože jí nikdo neuměl pomoct. Pak šla na zákrok někde v Praze na soukromé klinice, bylo to cosi s čípkem, teď už má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
2.2.14 22:46

Lekari se casto ptaji na stolici. Takze ja bych rekla, ze pri stolici se deje to a to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
2.2.14 22:48

A nemůžou to být třeba hemeroidy??? Jen mě to tak napadlo, když popisuješ, že ti to začíná při tlačení :nevim: Každopádně bych mu to prostě řekla tak, jak jsi to teď popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
2.2.14 22:49

Určitě bych to řekla, že při stolici. Překonala bych stud, myslím, že je to dost podstatný. Asi blbá otázka, ale krvácíš jen ze předku? Z konečníku nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.2.14 22:50

Tak tady bych se vy.rala na stud a rekla.bych jak to je :mrgreen: Hold, na zachod chodi i doktor a cely proces zna :lol: Ne, opravdu…myslim, ze je to dulezita informace, protoze evidentne tim tlacenim vznika to krvaceni. Slusnejsi pojmenovani nez jit na velkou fakt neznam, takze jsem ti asi moc neporadila :D

Edit…joooo, tak ted koukam, ze stolice je asi vhodnejsi pojmenovani situace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 22:52

Já se ani na tom záchodě extra snažit nemusím. Normálně :D Taky mi přijde důležitý to říct když je to opakovaně u stejné „akce“ :mrgreen: Aaach jo…já jsem jinak huba prořízlá ale tohle mě teda dává. Jinak po porodu cca rok a půl zpátky mi cytologie vyšla v šedé zóně tzn. ani neg. ani poz. Kontrolní stěr byl asi v pořádku když mi už nevolal.

• Citovat
  • Upravit
970
2.2.14 22:54

Nebo prostě řekni, že se to spustí, když jdeš na VELKOU a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 22:55

@Kamila Jakub jj. Ze zadu je čisto :mrgreen: hemeroidy to nejsou. Je to fakt jak menses, někdy čistá krev. Ale je toho tolik, že to vezme tampon. Postupně to slábne na větší špinění ale při další…stolici…(ufffff) se to zase spustí.

• Citovat
  • Upravit
426
2.2.14 22:55

A ses si 100% jista, ze to jde z pochvy? No ja jen, ze me se po stolici velice casto stand, ze utiram krev a pak i nekolik dni a je to z konecniku, trhlinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.2.14 22:56

Aha…uz si to tu napsala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie