Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Normalne mu rekni, ze se to zas spusti kdyz jdes na velkou.Na tom neni nic proc by ses mela stydet. Proste tak a popises jak vypada krvaceni. Pochybuju, ze bude chtit detailne vylicit, jak moc na wc tlacis
Je to dulezity. Treba ti da domu test na krev ve stolici i kdyz pises ze ne, ale kdyz nezjisti nic „ve predu“ bude treba chtit vysetrit i „zadek“
@alexxa Zadek
o bože…já tam snad ani nepůjdu
To ať se hrabe ve předu jak chce ale moje pr*el je panna a tou zůstane..doufám ![]()
Holky díky..já to možná trochu zlehčuju ale to proto, že je mi fakt trapný o tom s doktorem mluvit. Racionálně chápu, že on to už zažil za svoji pětadvacetiletou praxi nesčetněkrát ale já ne.
Fakt je důležitý říci že je to po konání velké potřeby. Asi někde bude něco (třeba prdlá cévka či co) co se spouští tlakem - tlačením. Myslím si že nepříjemnější situace opravdu jsou, tohle je divný ale ne hrůza. Řekni mu to tak, jak ti tady holky radí - když jdeš na velkou tak se to spustí. Já třeba byla na gyndě po sekci, krvácela jsem tak, že jsem při vyšetření byla svlečená a jak jsem šla „na kozu“ tak po mě sestřička vytírala - taky moc fajn zážitek, připadala jsem si jako puberťačka co to dostala a nemá vložku. To bych radši jen něco řekla než zažila toto
Držím palce hlavně ať je vše ok
Zakladatelko klid, i když tobě je to trapný tak my - zdravotníci jsme na to zvyklý a věř tomu, že jsou daleko horší věci
A ke správný diagnóze je tohle nutný říct, protože jinak nebude vědět na co se zaměřit nebo ke komu tě poslat na vyšetření
Tak se překonej, není to nic hroznýho ![]()
Podkategorie NEZERE a NEZERE je o dětech, ktere hodne malo ji.
@Anonymní píše:
@alexxa Zadek![]()
o bože…já tam snad ani nepůjdu
To ať se hrabe ve předu jak chce ale moje pr*el je panna a tou zůstane..doufám
Jeee promin spatne jsem se vyjadrila
myslela jsem tim to vysetreni krve ve stolici. Hlavne tam prosim te jdi a rekni mu vse.
@Anonymní píše:
Holky díky..já to možná trochu zlehčuju ale to proto, že je mi fakt trapný o tom s doktorem mluvit. Racionálně chápu, že on to už zažil za svoji pětadvacetiletou praxi nesčetněkrát ale já ne.
Bud v klidu, toto doktora nerozhodi, jsem doktor. Proste rekni, ze po skonceni MS se ti spusti spineni a ze si toho vsimas hlavne na toalete. Jinak to pro me moc podstatna informace teda neni, jestli ti jde o toto, muzes to i vynechat. Jinak ses si jista, ze krev nemuze byt z moce nebo konecniku? Na to se zamer…
Kdyby bylo na gynek. vysetreni vse v poradku, mel by patrat dal. A fakt se nestyd!!! O nic nejde.
Mám ted stejný problem. Můzu se zeptat, jak si dopadla a čeho to bylo? ![]()
Holky mám problém. Na velkém stydkém pysku se mi udělaly dva „výstupky“. Nijak to neboli neni tam ani hnis má to velikost menšího hrášku. Ke gynekologovi jsem objednaná až za měsíc neměl někdo něco podobného? ![]()