Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jako zákazník, vyzkoušel jsem pře lety jejich kosmetiku, kamarádka to prodávala. Nikdy víc, měl jsem nějakou sadu, tenkrát stála cca 3000. Ucpané póry, vysušená pleť, červené fleky, ta řada byla na citlivou pokožku.
Co se týká potravinových doplňků, v 90. letech to frčelo, protože v lékárnách toho moc nebylo. Dneska máte i v supermarketu doplňky stejné kvality za zlomek ceny.
To byl strasnej boom tak před třiceti lety. Taky mě překvapilo, že to po té pověsti, kterou si to tehdy vybudovalo, ještě pořád existuje. No, lidská paměť je krátká.
Předražená navoněná bída… a co mám známou už na vyšším levlu, tak mi připadají jak sekta
v lékárnách i na netu se dají sehnat kvalitnější produkty za zlomek ceny…
Kupuju si ty jejich snídaně, jsem s nimi spokojená, zasytí a nemám hlad až do oběda. S ničím jiným nemám zkušenost.
EDIT: Vlastně mám. Při studiu na VŠ jsem hledala nějakou zajímavou brigádu v oboru a nechala se chytit na pozici s názvem „Výživový poradce“. Přes první kolo pohovoru jsem úspěšně prošla - aby ne, že jo - šéf mě pak pozval do druhého kola a aby si zaručil, že přijedu, měl jsem mu poslat čtyři stovky jako náklady na to, kdyby musel kvůli druhému kolu propálit benzín a já nepřijela. Já nezkušená blbka mu ty peníze fakt dala, pak jsem si ale našla jinou práci a volala jsem mu s dostatečným předstihem, že nepřijedu. Když jsem mu řekla, že tedy chci ty peníze zpátky, protože mu žádná škoda nevznikne, položil mi telefon a zablokoval si mě. Dodnes mi leží v žaludku, jak jsem mohla být tak pitomá, za čtyři stovky jsem si koupila celkem cennou zkušenost.
Příspěvek upraven 22.09.25 v 10:55
Prace vzdy byla klasicke letadlo, takze bych do toho nikdy nesla a jeste se vystavovat tomu, ze me nekdo bude nahanet, ze jsem mu prodala neco strasnyho za jeste strasnejsi cenu, to opravdu neni dobry napad. Vyzkousej na sobe a dej vedet
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
v roce 2007 jsem byla na jejich náboru. Měsíc vlastně zdarma, kdy jsem jezdila do okresního města, chodila jsem vedoucí kupovat neperlivou vodu, tehdy v 17ti mi naordinovala dietu, páč jsem podle ní nebyla uplně adekvátní reprezentant (ona anorektička a já tehdy normální zdravá 17letá holka se 176cm a 62kg). Musela jsem si koupit tedy jejich startovací sadu (za všechny svoje prachy) a nakonec z té spolupráce nic nebylo. Necítila jsem se tam dobře a odešla jsem. Bylo to ponižující, trapné, já sama jsem se cítila trapně…
Ale jediné co mi tam chutnalo a co jsem si pak i mimo spolupráci ještě 2× koupila byl ten jejich thermo čaj. Ted ale stojí snad tisícovku, takže ani ten už nekupuju.
Já jejich cílovka nejsem - ani jako zaměstnanec, ani jako klient ![]()
Známá s jejich pomocí zhubla - stálo ji to snad 6000 a za chvilku to měla zpátky. Prodávali ji běžné věci, ale příšerně předražené. Nechápu, že jim na to skočila a proč nešla na klasickou nutriční poradkyní…
Já jsem na tyhle věci obezřetná, prvně bych si zjistila co a jak - což v dnešní době jde krásně a pak se teprve rozhodla.
Myslím, že se dají najít kvalitnější doplňky stravy za výrazně méně peněz. Ale je otázka, zda to člověk vůbec potřebuje… Pokud si nenecháte udělat krevní testy, tak vlastně nevíte, co vám chybí. V našich zeměpisných šířkách má většina lidí nedostatek vitamínu D a možná málo omega 3, pokud nejí pravidelně ryby. Zbytek by měla pokrýt pestrá strava. Rvát do sebe doplňky tak většinou není potřeba.
Jaký máte názor na Herbalife? Ať jako zákazník nebo jako práce u HL.