Herna pro děti v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2526
1.5.13 08:50

Herna pro děti v Praze

Ahoj maminky, můžete mi prosím poradit nějakou hernu pro děti, podobnou jako je Beckoland. Aby to bylo jak pro větší děti 10,6 let, tak i pro mrňě. Díky Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
1.5.13 08:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
1.5.13 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.5.13 10:22

@klafina123 @nozu @Clarkia
odkazy jsem si prohlidla ciste ze zvedavosti. akorat celkem koukam, to vstup pro dospeleho s 3 detma vyjde na 700-1000kc, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.5.13 10:24

Na dětský svět Lvíček je zrovna akce na Slevomatu, 79 Kč za lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
1.5.13 10:48

Brumbambule Je to na metru Kolbenova. Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
1.5.13 10:49

V Brumbambuli platí jen děti. Dospělí ne. A maj akci na www.odmaminky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.5.13 17:10
@Ali-Ali píše:
@klafina123 @nozu @Clarkia
odkazy jsem si prohlidla ciste ze zvedavosti. akorat celkem koukam, to vstup pro dospeleho s 3 detma vyjde na 700-1000kc, jo?

Já nevím, nikdy jsem v žádné té herně nebyla. :mrgreen: Vůbec mě to neláká, i právě kvůli cenám, a už vůbec ne v létě. Za to dnes jsme si koupili permici do Zoo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
1.5.13 17:15

My chodíme do Lefíka v Holešovicích. Vstup je 89,– pro rodinu. Ale nevím, jestli by to bavilo i toho 10-ti letého.
www. lefik. cz/‎

Kolala by je bavila určitě…ale mají hodně drahý vstup. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
1.5.13 23:30

Maminky moc děkuju a někdy se do herniček podívám. Dnes, protože nakonec nepršelo jsme si udělaly výšlap na Petřín+ okolní hřiště, takže jsem se parádně unavila i já. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.11.13 19:45

@CokeLady pro mrňata j tam jen takový malý koutek..jako může jít i na ty velký průlezky, co jsou ofiko od 3 let, a ty tam můžeš s ním, je to tam přístupný i rodičům. mladšímu bylo v létě rok a půl, a docela si to tam užil..i když jsme tam šli spíš kvůli staršímu. Každopádně počítej s tím, že si na chvilku nesedneš, budeš tam celou dobu lítat za prckem, a večer budeš hotová, a prcek čilej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.11.13 19:58

@CokeLady My tam byli loni, na Den deti, malymu bylo neco pres rok a pul a moc tam toho vyuziti pro takovyhle deti neni, bazen s tema balonkama a jedna mala klouzacka, pak s nim manzel jezdil na te velke klouzacce, ale jinak spis pro starsi deti…nesmis tam mit svoje jidlo a ani piti, vsechno si kupovat tam. To uz si vic malej vyhral primo na Cernaku v detskym koutku, tam maji hracky apod. Priste do Lvicka az nekde v peti letech za ty penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
22.11.13 19:59

@CokeLady Ahojky, no já jsem tam nadšená nebyla :( Prcek (necelých 16 měsíců) chtěl všude lézt, ale bylo tam tolik dětí, že jsem se s ním skoro ani na průlezky nedostala. A ta část pro mrňouse je opravdu malá, jen bazének s míčkama, klouzačka a pár kostek :? Navíc tam byl děsnej vzduch, takže jsme tam moc dlouho nevydrželi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.13 20:10

@CokeLady
Dle mě je nyní nejlepší herna Žirafa v Čestlicích a pro 1,5 roční dítě je tam toho hromadu. Naposledy jsem tam s dcerou 1,5 roku byla 5 hodin, já vyřízená a ona spokojená :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.11.13 20:11

My byli jeste v OD Kotva, je tam Kulisek, 120,– pro dite a muzete treba odejit a pak se tam zase vratit, dostane na triko dozadu za krk nalepku…taky si tam prcci dost vyhrali… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.