Herna pro děti v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Herna pro děti v Praze
Ahoj maminky, můžete mi prosím poradit nějakou hernu pro děti, podobnou jako je Beckoland. Aby to bylo jak pro větší děti 10,6 let, tak i pro mrňě. Díky Klára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@klafina123 @nozu @Clarkia
odkazy jsem si prohlidla ciste ze zvedavosti. akorat celkem koukam, to vstup pro dospeleho s 3 detma vyjde na 700-1000kc, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na dětský svět Lvíček je zrovna akce na Slevomatu, 79 Kč za lístek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brumbambuli platí jen děti. Dospělí ne. A maj akci na www.odmaminky.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
@klafina123 @nozu @Clarkia
odkazy jsem si prohlidla ciste ze zvedavosti. akorat celkem koukam, to vstup pro dospeleho s 3 detma vyjde na 700-1000kc, jo?
Já nevím, nikdy jsem v žádné té herně nebyla.
Vůbec mě to neláká, i právě kvůli cenám, a už vůbec ne v létě. Za to dnes jsme si koupili permici do Zoo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme do Lefíka v Holešovicích. Vstup je 89,– pro rodinu. Ale nevím, jestli by to bavilo i toho 10-ti letého.
www. lefik. cz/
Kolala by je bavila určitě…ale mají hodně drahý vstup. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky moc děkuju a někdy se do herniček podívám. Dnes, protože nakonec nepršelo jsme si udělaly výšlap na Petřín+ okolní hřiště, takže jsem se parádně unavila i já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady pro mrňata j tam jen takový malý koutek..jako může jít i na ty velký průlezky, co jsou ofiko od 3 let, a ty tam můžeš s ním, je to tam přístupný i rodičům. mladšímu bylo v létě rok a půl, a docela si to tam užil..i když jsme tam šli spíš kvůli staršímu. Každopádně počítej s tím, že si na chvilku nesedneš, budeš tam celou dobu lítat za prckem, a večer budeš hotová, a prcek čilej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady My tam byli loni, na Den deti, malymu bylo neco pres rok a pul a moc tam toho vyuziti pro takovyhle deti neni, bazen s tema balonkama a jedna mala klouzacka, pak s nim manzel jezdil na te velke klouzacce, ale jinak spis pro starsi deti…nesmis tam mit svoje jidlo a ani piti, vsechno si kupovat tam. To uz si vic malej vyhral primo na Cernaku v detskym koutku, tam maji hracky apod. Priste do Lvicka az nekde v peti letech za ty penize
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Ahojky, no já jsem tam nadšená nebyla
Prcek (necelých 16 měsíců) chtěl všude lézt, ale bylo tam tolik dětí, že jsem se s ním skoro ani na průlezky nedostala. A ta část pro mrňouse je opravdu malá, jen bazének s míčkama, klouzačka a pár kostek
Navíc tam byl děsnej vzduch, takže jsme tam moc dlouho nevydrželi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady
Dle mě je nyní nejlepší herna Žirafa v Čestlicích a pro 1,5 roční dítě je tam toho hromadu. Naposledy jsem tam s dcerou 1,5 roku byla 5 hodin, já vyřízená a ona spokojená
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli jeste v OD Kotva, je tam Kulisek, 120,– pro dite a muzete treba odejit a pak se tam zase vratit, dostane na triko dozadu za krk nalepku…taky si tam prcci dost vyhrali… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.