Tip na výlet na středu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tip na výlet na středu
Prosím kam vyrazit 1.5 na výlet s dvouletým prckem. Nějak mě dochází nápady:):)A to je teprve začátek sezony:(.Díky za každý tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vláček u Olympie. Podobný, ale menší vláček v Obřanech na Mlýnském nábřeží. Technické muzeum - v nejvyšším patře je hernička. Obora v Kohoutovicích - stádečko divočáků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě třeba botanická zahrada na Kotlářské. Ale pozor - mají tam kamenné „jezírko“ hluboké asi třičvrtě metru. (Ovšem ty kaktusy ve skleníku jsou impozantní…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, ale to už máme všechno za sebou. Nevydržíme moc doma, takže stále někde výletujeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No rozhledna nad Adamovem by asi pro vás nebyla… Tak tu vám nabízet nebudu.
Jinak si zkus prohlídnout stránky Technického muzea, Moravskho zemského muzea a Muzea města Brna. Mají ve správě docela dost objektů, třeba tam něco „venkovního“ objevíš…
Ještě mě napadl Letohrádek Mitrovských (u výstaviště), ale aktuálně nevím, jestli tam něco je. A pokud ano, spíš to zaujme větší děti… (jako třeba kdysi výstava kostýmů ze seriálu Arabela.)
A mimochodem, v Adamově (v údolí, které od železniční trati odbočuje doprava), je asi po dvou kilometrech taková samota, které místní říkají „u oslíků“. Krom toho, že tam mají stádečko oslů a poníků, tak v malém jezírku jsou barevní kapři, v ohradě kozy a ovce, jsou tam houpačky a prolézačky - a malý bufet. Celkem pěkný cíl na pěší výlet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerunkaD my ideme s dvojrocnym do Lesnej do ZOO, dufam, ze sa mu bude pacit, uvidi zoo prvy krat. ale tiez rada uvitam dalsie tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mezitím jsem si vzpomněl, že v Oslavanech je Muzeum průmyslových železnic (a že turisty vozí v úzkorozchodných vlacích), ale to je holt pro ty větší…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007…díky za tipy. Alexandrovku máme za sebou před cca 3týdny. To jsem doma poslouchala ještě dlouho. Nebyl to zrovna nejlepší nápad:)nedošlo mě, že by tam mohl být ještě sníh. Takže to bylo opravdu hodně náročné. Myslela jsem, že mě chlap přerazí. Ale určitě se tam tím směrem ještě vydáme. Je tam krásně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoo Lešná je krásná. Dle mého nej zoo. I když mě moc nadchla minulý týden i zoo Ostrava. Opravdu super, určitě ještě někdy navštívíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VerunkaD No pokud máte auto, tak se dá k Alexandrovce přijet asi na sto metrů… ve směru z Babic nad Svitavou. V takovém případě si člověk ušetří ten kopec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua…taky z toho mám trošku obavu, možná to tak dopadne. Že vyrazíme někam vláčkem a půjdem pěšky pomalu k domovu. Někdy to bývá nej výlet. Než všechny ty komerční akce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.