Konec kuřáků v restauracích?

12154
23.4.13 19:09

Konec kuřáků v restauracích?

Zdravím a pokud tohle téma už tady je, prosím o omluvu a sloučení :lol:.
 http://www.novinky.cz/…na-2014.html

Pokud to projde, co vy na to? Budete rádi? Nebo si také myslíte, že kuřáci = chudáci?
Já teda nekouřím, tudíž jsem z budoucích nekuřáckých restaurací nadšená.
Jako kuřák bych uvítala ale v každé hospodě jakousi kuřárnu, kam by chodili, pokud jim vadí chodit ven.
Ale já pořád říkám, že nekuřáci nikoho svým nekouřením neomezují. Kdežto kuřáci nás nutí kouřit s nimi a to už omezování je. Takže za mně :palec:.
A už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50147
23.4.13 19:12

Kéž by :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Za mě ne, jsem bejvalej kuřák..
Mělo by to být spravedlivé, at je kouření povoleno v hospodách, barech atd..
V restauracích kam lidé chodí jen na obědy a ne na pívo at se nekouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794

@radúna já budu jedině ráda. Přítel sice kouří, ale mně to dost vadí. Takže za mě super :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.4.13 19:14

Myslím, že by mělo zůstat volbou majitele jestli chce restauraci kuřáckou nebo nekuřáckou. ty nekuřácké jsou docela hit. u nás je jedna a tam je pořád narváno.
myslím, že i na zahrádkách by měla být rozdělená kuřácká část. v době oběda bych nechala všude nekuřácké.

jsem bývala kuřačka a vždycky jsem si v klidu došla před restauraci pokud byla neku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896

@radúna já budu jedině ráda. Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@alisee píše:
@radúna já budu jedině ráda. Už aby to bylo.

jj, už je dávno pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.13 19:15

Jsem bývalý kuřák, vítám restaurace bez kouření! Do restaurace se chodí jíst, pít a klábosit, ať si kouří venku 8)

Mimochodem, nedávno jsme s manželem zalezli večer po kině do hospůdky. Zbývalo nám patnáct minut do příjezdu MHD, tak abychom nestáli venku. Za tu chvilku mi tak děsně smrděly vlasy, že jsem si doma ještě v půl dvanácté v noci myla hlavu, odmítala jsem to čuchat celou noc :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
23.4.13 19:15

Jsem nekuřák, ale tohle se mi zdá zase vyhnané do extrému :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.4.13 19:17

V restauracích se teď už celkem běžně nekouří. Navíc musí mít označení na dveřích, takže si můžu vybrat jestli do kuřácký půjdu nebo ne. V barech, hospodách a na diskotékách mi kouření nevadí.
Jako nekuřák si myslím, že by to mělo být na majiteli podniku.

• Citovat
  • Upravit
46867
23.4.13 19:18

Kde ziju se v restauracich nekouri a i kdyz jsem drivv kourila, tak jsem byla a jsem spokojena :palec:.
I kdyz jdeme tady parit, tak nesmrdim kourem, jakmile jdeme v CR, tak smrdim jak popelnik :mrgreen:.

Takze ja soulasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.4.13 19:19

My chodíme do restaurací kde je kuřácká a nekuřácká část rozdělená ( jsme nekuřáci). A nemám s tím problém :nevim:. Pokud to projde, spousta hospod to asi zabalí :?
A upřímně, co má kdo komu nařizovat v jeho vlastní hospodě? Když budu mít hospodu a budu jí chtit mít kuřáckou, tak at´ tam nekuřáci nelezou když nechtěj, no ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
23.4.13 19:20

@radúna Ač nekuřák, tak s tím nesouhlasím… hospodu chápu jakou soukromý podnikatelský prostor daného majitele a jelikož kouření není nic nelegálního, tak by mělo být na jeho rozhodnutí, zda se v jeho podniku kouřit bude nebo ne.
Koneckonců všichni máme volbu, zda do jeho podniku půjdeme nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
23.4.13 19:21

Já jsem jedině pro, v dnešní době si člověk nemůže jít sednout ani odpoledne do restaurace aby pak nesmrděl jak po týdením flámu. Takhle budu moct vzít malýho s klidným srdcem s sebou a nebudu muset dopředu hledat restaurace se zahrádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.4.13 19:21

Volba by měla zůstat na majiteli a v dnešní době je hodně nekurackych restaurací. jsem kurak, v restauraci dělám a u nás je to rozdělené do dvou místností kuracka-nekuracka a každý si může vybrat. já osobně si nedovedu představit kávu bez cigarety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.