Herna, zábava

284
8.12.15 13:49

Herna, zábava

Ahoj,
poraďte mi prosím nějaké centrum hraní a zábavy pro děti od cca 3-13ti let v Praze. Měla jsem v plánu vzít děti do Beckilandu na Zličíně, ale zjistila jsem, že je zrušený. Hafíkov se mi zdá malý :(. Co jiného byste mi doporučili? Moc předem děkuju za vaše nápady!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
8.12.15 13:50

Brumbambule na Kolbenově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.12.15 13:53

Zdála se mi malá podle fotek… :)? Je srovnatelná s tím Beckilandem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
8.12.15 13:59

Koala Café v Hotivaři je fajn, nejlepší nejlepší je Žirafa v Čestlicích. tam o dětech několk hodin ani nevím :-) Brumbambule je proti tomu slabý odvar, tam se budou ti starší nudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
8.12.15 14:09

My byli s tříletákem v Brumbambuli, bylo narváno, hrozné teplo, ale kluk nechtěl ani po 3 hodinách domů a běhal tam úplně sám, je tam poměrně dobrý výhled, takže ty vidíš na dítě a ono na tebe, je tam méně místa na sezení a horší občerstvení, ale přesto se ti tam líbilo :D

V Koala Cafe je to větší, ale dle mého je tam neštastně udělaná dráha pro motokáry takže jsem tam nejednou sbírala cizí sražené děti, jinak mi to tam přišlo takové tmavé a kluk si nechtěl hrát sám museli jsme se s přítelem střídat a večer jsem necítila kolena, každopádně zase tam není takový pocit stísněnosti a není tam takový hluk a celkem dobré občerstvení.

Chce to vyzkoušet kde se budete cítit dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.12.15 14:57

@eeevaaa Byli jsme jen v Žirafě, tam je to celkem fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
5.1.16 22:26

Dětská herna Děčín?

Omlouvám se zakladatelce za plevelení, nechce se mi zakládat nová diskuze se stejným názvem. Prosím, poraďte mi dětskou Bernu v Děčíně, kde mohu s dětmi ve věku 2 a 4 roky strávit několik hodin a nenechám tam tisíce jako v Hopsariu. Ráda bych tam chodila klidně na celé dopolko místo do školky, kde mi syna šikanoval jeden chlapeček. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.