Počasí ve Vrbnu pod Pradědem

7376
5.12.15 19:55

pocasí ve Vrbnu pod Pradědem

Ahoj holky, prosím kdo jste z Vrbna nebo blízkého okolí, jaké tam máte počasí? Já už se dívala na net a mám dobrou předpověď, ale jak je to třeba s cestami? Má být pět stupnů, ale je to namrzlé? Musím jet zítra na celý den autem a trošku se bojím. Klidne anonymne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
5.12.15 19:59

Tak kdyz je 5 stupnu tak namrzle to urcite nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.12.15 21:27
@tera91 píše:
Tak kdyz je 5 stupnu tak namrzle to urcite nebude

je rozdil pet stupnu ve meste a v lese, navic prizemni mraziky mohou byt i pri peti atmosferickych, proto se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.12.15 22:22

Tak mi do vrbna jezdili nekolik let…takze vim ze to tam je trosku jinak… ale i tak to bys nemohla jezdit vubec kdyz mas strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.12.15 23:38
@tera91 píše:
Tak mi do vrbna jezdili nekolik let…takze vim ze to tam je trosku jinak… ale i tak to bys nemohla jezdit vubec kdyz mas strach

lol, mam porad letni gumy, musim jet na lesni cestu se sklonem, ze to pomalu moje auto neutahne.. tak me zajimalo, jestli to tam je namrzle, protoze bych tam jela zbytecne… tež jsem z mesta 2 hodiny autem odtama a jezdila jsem to pravidelne cele leto a ok, tedka jak muze byt zmrzle, mam strach… nevim, proc ma nekdo porad potrebu odpovidat na neco, na co se neptam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.