Hernička v Ostravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
1.4.22 13:42

Herničk v Ostravě

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda máte nějaký tip na herničku či něco podobného v Ostravě, kde by se trochu zabavilo i kluk 9 měsíců. Syn už sedí, leze jak mistr, staví se a pomalu obchází nábytek (zatím jen pomalu). Chtěla bych ho někam vzít jelikož doma je to jedno a to samé tak ať má nějakou změnu :)

Děkuji ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21181
1.4.22 23:29

@Hanka Škapka nemam prehled o vsech hernickach v Ostrave, ale znam jojopark a tam si myslim, ze by si neco nasel. Je tam bazenek s balonky a klouzackou, skakaci hrad, auticka. Maji to rozdelene na mistnosti, takze je to tam klidnejsi. Treba v Zirafe je taky bazenek s balonky, ale je to jedna velka mistnost, decka tam jezdi na odrazedlech, clovek musi byt ve strehu, odkud se kdo pririti. :mrgreen: Je tam i dost hluk. Ale klidne to muzes cele prolezt s nim a sklouznout se na klouzacce i toboganu. Oboji bych pripadne zkusila radsi pres tyden, kdy tam neni takovy provoz. Co teda fakt nedoporucuju, je Divocina v OC Karolina. Tam je to pro sebevrahy. Bohuzel mam dite bez pudu sebezachovy, takze jsem byla nucena to cele prolezt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.4.22 14:57

@malákráličice No náš malý je taky sebevrah co se vrhá do všeho po hlavě :D každopádně děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
4.4.22 11:15

FunGolf u Futura, Opica v Porubě, Dětský ráj u Komenského sadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.4.22 19:10

Z doslechu vím, že Dětský ráj v centru, u Komenského sadů je supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.4.22 14:39

@Lucylla1 Já znám právě Dětský ráj v Komeňáku taky ale přijde mi už pro větší děti. I když je fakt, že jsem tam naposledy byla jako dítě a to už je hoooooodně dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.4.22 18:50
@Hanka Škapka píše:
@Lucylla1 Já znám právě Dětský ráj v Komeňáku taky ale přijde mi už pro větší děti. I když je fakt, že jsem tam naposledy byla jako dítě a to už je hoooooodně dlouho :lol:

Tak já mám dcerku krapet starší, má 21 měsíců teďka v dubnu. Zatím jsem tam nebyla, tak neposoudím. Ale ráda bych se tam někdy podívala, tak ze zvědavosti. Malá nikdy v herně nebyla. Ale myslím, že snad by se tam mohlo najít něco k zábavě i pro menší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí