Hernička pro půlroční dítě Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
322
21.4.22 21:50

Hernička pro půlroční dítě Praha

Maminky, nemáte tip na herničku vhodnou pro takto staré mimčo? Jde mi hlavně o to, bych mohla vypadnout z domu, dát si někde kafe a syn by se mohl placatit, koukat na jiné děti (to ho dost baví) a pohrát si s novýma hračkama. Ideálně s parkováním. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
21.4.22 21:52

Odkud jsi? Hezka hernicka je treba v Palecek na Praze 3, akorat parkujes na zonach no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.4.22 22:00
@Jaja08 píše:
Maminky, nemáte tip na herničku vhodnou pro takto staré mimčo? Jde mi hlavně o to, bych mohla vypadnout z domu, dát si někde kafe a syn by se mohl placatit, koukat na jiné děti (to ho dost baví) a pohrát si s novýma hračkama. Ideálně s parkováním. Děkuju

V hotelu Juliš, 8. patro, hezký výhled, chodí tam matky s dětmi po plavání, jen teda zaparkovat na Václaváku je trochu problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
21.4.22 22:00
@Melodie91 píše:
Odkud jsi? Hezka hernicka je treba v Palecek na Praze 3, akorat parkujes na zonach no

Jee, kousek vedle jsem kdysi bydlela. Ted bydlim v Dolnich Chabrech, ale autem to neni tak daleko. Dekuju za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.4.22 03:27

Doporucuju skupinu na FB - Detske koutky, hernicky a baby-friendly mista v Praze, spousta super tipu. Tam urcite najdes, co hledas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.4.22 04:18
@JednaPrazacka píše:
Doporucuju skupinu na FB - Detske koutky, hernicky a baby-friendly mista v Praze, spousta super tipu. Tam urcite najdes, co hledas ;)

Zkusim, dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64920
22.4.22 05:50
@Jaja08 píše:
Maminky, nemáte tip na herničku vhodnou pro takto staré mimčo? Jde mi hlavně o to, bych mohla vypadnout z domu, dát si někde kafe a syn by se mohl placatit, koukat na jiné děti (to ho dost baví) a pohrát si s novýma hračkama. Ideálně s parkováním. Děkuju

S novyma hrackama? Pulrosni decko ma porad vsechno v puse, to fakt nekde oslintavaji hracky pekne jeden po druhem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí