Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Maminky, nemáte tip na herničku vhodnou pro takto staré mimčo? Jde mi hlavně o to, bych mohla vypadnout z domu, dát si někde kafe a syn by se mohl placatit, koukat na jiné děti (to ho dost baví) a pohrát si s novýma hračkama. Ideálně s parkováním. Děkuju
Odkud jsi? Hezka hernicka je treba v Palecek na Praze 3, akorat parkujes na zonach no
@Jaja08 píše:
Maminky, nemáte tip na herničku vhodnou pro takto staré mimčo? Jde mi hlavně o to, bych mohla vypadnout z domu, dát si někde kafe a syn by se mohl placatit, koukat na jiné děti (to ho dost baví) a pohrát si s novýma hračkama. Ideálně s parkováním. Děkuju
V hotelu Juliš, 8. patro, hezký výhled, chodí tam matky s dětmi po plavání, jen teda zaparkovat na Václaváku je trochu problém ![]()
@Melodie91 píše:
Odkud jsi? Hezka hernicka je treba v Palecek na Praze 3, akorat parkujes na zonach no
Jee, kousek vedle jsem kdysi bydlela. Ted bydlim v Dolnich Chabrech, ale autem to neni tak daleko. Dekuju za tip.
Doporucuju skupinu na FB - Detske koutky, hernicky a baby-friendly mista v Praze, spousta super tipu. Tam urcite najdes, co hledas ![]()
@JednaPrazacka píše:
Doporucuju skupinu na FB - Detske koutky, hernicky a baby-friendly mista v Praze, spousta super tipu. Tam urcite najdes, co hledas
Zkusim, dekuju!
@Jaja08 píše:
S novyma hrackama? Pulrosni decko ma porad vsechno v puse, to fakt nekde oslintavaji hracky pekne jeden po druhem?