Herpes Labialis - přenos

Anonymní
14.1.13 17:22

Herpes Labialis - přenos

Ahojte holky potřebuju poradit. Nedávno jsem byla na bazeně a z tama jsem si přinesla pořádny Herpes. Pořád se hrozně bojím abych někoho nenakazila. A zajímá mě zda jde Herpes přenést i polibkem. Nemáte někdo zkušenosti? Bojím se dát příteli pusu :? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5575
14.1.13 17:26

Ano, pokud je herpes v infekční fázi lze jej přenést kontaktem s další osobou, t. j. i polibkem (pokud je herpes na rtu, tak je to velice pravděpodobné). Dá se přenést i rukou, kterou si sáhneš na pusu a na příteli na tváře. Herpes je vlmi infekční a virus v těle zůstává do konce života, t. j. herpes se může pak objevit kdykoliv, zejména při oslabené imunitě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.1.13 17:28

Děkuji za informace. Já mám právě herpes na genetáliích tak jsem myslela že polibkem by to nešlo. Škoda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
14.1.13 17:31

Herpes labialis je na puse ;) Genitální herpes (herpes genitalis) by se polibkem přenést neměl. Jsou to 2 různé typy stejného viru. Takže se líbejte jak chcete :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.1.13 18:09
@Freetke píše:
Děkuji za informace. Já mám právě herpes na genetáliích tak jsem myslela že polibkem by to nešlo. Škoda :,(

Jj, jak tu bylo psaný, tak stačí i dotykem. Nepříjemný, já na to trpím hrozně (na rtu, teď už dlouho nic. Klepu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.1.13 18:34
@Seizdra píše:
Jj, jak tu bylo psaný, tak stačí i dotykem. Nepříjemný, já na to trpím hrozně (na rtu, teď už dlouho nic. Klepu)

To chápu já to dostala poprvé. A nemůžu ani chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí