Hezké plavky pro těhotné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hezké plavky pro těhotné
Ahoj holky,
sluníčko svítí, takže i když jsem byla rozhodnutá, že letošní dovolenou v Chorvatsku oželím, teď se mi čím dál víc chce přece jen v létě vyrazit. Stydím se ale za to, jak teď v těhotenství vypadám. Ani ne tak za břicho, to mám „úhledné“, ale za ty nohy jak sloupky, tlustý a ještě nateklý. Přemýšlela jsem, že bych si koupila plavkové šortky a normální vršek. Tankini, kde končí košilka v půlce boků, rozhodně nechci. Nemáte odkaz na nějaký obchod, kde by měli třeba takové ty plavkové šatičky nebo prostě něco, co víc kryje? Nemůžu nic najít. Děkuju moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, teď jsem viděla nový „leták“ Tchiba, od příštího týdne by tam měli mít kolekci plavek… docela hezké, za slušnou cenu, ale ne přímo pro těhulky… zkus se mrknout
http://www.tchibo.cz/…0006716.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teď objednávala v Tchibu, tak snad si tam něco vybereš. Pak nevím, těhu plavky jsou třeba v Litexu, ale právě tankiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala v Litexu a fakt super, výborný materiál, držely tvar, byly super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, v Litexu jsou hezke, skoda, na leto uz budu bez briska, jinak bych si je taky poridala
i kdyz pravda… pak se pod ne da schovat to prebytecne brisko, co po tehu zbyde, nez se ho clovek „zbavi“. Ale pochybuju, ze s prdolkou budu chtet pobyvat u vody
…mame termin 1.7. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus rakouský nebo německý stránky CA. Tam maj nádherný těhotenský plavky. Dá se to objednat přes net, dovezou ti je. Taky o nich přemýšlím, ale nevím, jestli to neni blbost, na jedno léto
Já nikam k moři nepojedu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sanyaa tak tohle jsem řešila už loni ty nohavičkové.. ale v Litexu nemají ani jinde jsem je neviděla a na stánku taky ne, prý už takové leta neměli..
@losthris a kde tady v tom Tchibu jsou plavky s nohavičkama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@losthris píše:
Jj, v Litexu jsou hezke, skoda, na leto uz budu bez briska, jinak bych si je taky poridalai kdyz pravda… pak se pod ne da schovat to prebytecne brisko, co po tehu zbyde, nez se ho clovek „zbavi“. Ale pochybuju, ze s prdolkou budu chtet pobyvat u vody
…mame termin 1.7.
já jsem si loni kupovala v Kappahl klasické bikiny. Nejsem žádná modelka, ale zrovna u vody neřeším, jak kdo mou postavu řeší či ne. Letos jsem uvažovala, že si koupím těhotenské, ale nakonec jsem to vzdala, termín mám o týden později než ty
takže bych si jich za ty peníze taky neužila. A ty z Kappahl mají na bocích stahovací šňůrky, drží pod bříškem a podprsenka měla výstuž, která se dala vytáhnout, takže sedí i teď v těhotenství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za tipy, prošla jsem je. Právě ten jeden typ, co má Litex, ten nechci. Zakrývá břicho, ale rozšiřuje boky, se mně zdá. Já spíš ukážu břicho, ale zadek a stehna chci aspoň trochu schovat. V Bonprix mají moc hezké šatoplavky, ale nejsou pro těhotné - budu už v sedmém měsíci, to by byl asi problém. Ještě prostuduju ty zahraniční obchody. Šortky jsem myslela nějaké takové http://www.69slamshop.cz/…avky/c-1116/ a k nim normálně podprsenku, ale nevím, jestli to nebude divný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja beru ohled na okoli, takze se v 7 a 8 mesici budu v lete koupat nejspis v dlouhem tricku ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
já mám termín až v září, takže si chci ještě léto užít na koupališti…mám podobný problém jako ty, „vršek“ těla by ušel, ale ty stehniska a zadek
zatím jsem po těhu plavkách nekoukala, možná si koupím jen větší spodní díl ( prsa mi moc nepovyrostla zatím,takže do vršku se vlezu) a co se týká toho zakrytí některých partií, tak já už několik let používám plážový šátek
mám takový lehký, vzdušný, zakryje co je třeba a na sluníčku rychle uschne, vždycky když jdu do bazénu, tak ho prostě nechám na kraji bazénu se žabkami a jak vylezu, tak si ho zase pěkně ovážu kolem boků a cítím se fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem v C&A na tehu plavky.Maji tak krasne za 749,–Chtela jsem si je koupit,ale nakonec jsem si rekla zda to nejsou vyhozene penize a nejspis to preziju v obyc. plavkach a prikrytym briskem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte, já jsem včera prosšla H&M,C&A, Reserve, terranova, new yourker a nesehnala jsem… Všude maj vřšky max C a já potřebuju 80D
Myslím, že to vyhrají ťamani a bude klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit