Hezké plavky pro těhotné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
563
10.5.12 09:31

Hezké plavky pro těhotné

Ahoj holky,
sluníčko svítí, takže i když jsem byla rozhodnutá, že letošní dovolenou v Chorvatsku oželím, teď se mi čím dál víc chce přece jen v létě vyrazit. Stydím se ale za to, jak teď v těhotenství vypadám. Ani ne tak za břicho, to mám „úhledné“, ale za ty nohy jak sloupky, tlustý a ještě nateklý. Přemýšlela jsem, že bych si koupila plavkové šortky a normální vršek. Tankini, kde končí košilka v půlce boků, rozhodně nechci. Nemáte odkaz na nějaký obchod, kde by měli třeba takové ty plavkové šatičky nebo prostě něco, co víc kryje? Nemůžu nic najít. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
10.5.12 09:49

Ahojky, teď jsem viděla nový „leták“ Tchiba, od příštího týdne by tam měli mít kolekci plavek… docela hezké, za slušnou cenu, ale ne přímo pro těhulky… zkus se mrknout ;) http://www.tchibo.cz/…0006716.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.5.12 09:58

Já jsem teď objednávala v Tchibu, tak snad si tam něco vybereš. Pak nevím, těhu plavky jsou třeba v Litexu, ale právě tankiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.5.12 10:04

v Litexu mají plavky pro těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.12 10:12

Já kupovala v Litexu a fakt super, výborný materiál, držely tvar, byly super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
10.5.12 10:18

Jj, v Litexu jsou hezke, skoda, na leto uz budu bez briska, jinak bych si je taky poridala :) i kdyz pravda… pak se pod ne da schovat to prebytecne brisko, co po tehu zbyde, nez se ho clovek „zbavi“. Ale pochybuju, ze s prdolkou budu chtet pobyvat u vody :mrgreen: …mame termin 1.7. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
10.5.12 10:33

v bonprixu jsem viděla plavkové šaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
10.5.12 10:45

Zkus rakouský nebo německý stránky CA. Tam maj nádherný těhotenský plavky. Dá se to objednat přes net, dovezou ti je. Taky o nich přemýšlím, ale nevím, jestli to neni blbost, na jedno léto :nevim: Já nikam k moři nepojedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
10.5.12 11:49

@sanyaa tak tohle jsem řešila už loni ty nohavičkové.. ale v Litexu nemají ani jinde jsem je neviděla a na stánku taky ne, prý už takové leta neměli..
@losthris a kde tady v tom Tchibu jsou plavky s nohavičkama? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.5.12 12:10
@losthris píše:
Jj, v Litexu jsou hezke, skoda, na leto uz budu bez briska, jinak bych si je taky poridala :) i kdyz pravda… pak se pod ne da schovat to prebytecne brisko, co po tehu zbyde, nez se ho clovek „zbavi“. Ale pochybuju, ze s prdolkou budu chtet pobyvat u vody :mrgreen: …mame termin 1.7. :D

já jsem si loni kupovala v Kappahl klasické bikiny. Nejsem žádná modelka, ale zrovna u vody neřeším, jak kdo mou postavu řeší či ne. Letos jsem uvažovala, že si koupím těhotenské, ale nakonec jsem to vzdala, termín mám o týden později než ty :) takže bych si jich za ty peníze taky neužila. A ty z Kappahl mají na bocích stahovací šňůrky, drží pod bříškem a podprsenka měla výstuž, která se dala vytáhnout, takže sedí i teď v těhotenství 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
10.5.12 12:11

Děkuju za tipy, prošla jsem je. Právě ten jeden typ, co má Litex, ten nechci. Zakrývá břicho, ale rozšiřuje boky, se mně zdá. Já spíš ukážu břicho, ale zadek a stehna chci aspoň trochu schovat. V Bonprix mají moc hezké šatoplavky, ale nejsou pro těhotné - budu už v sedmém měsíci, to by byl asi problém. Ještě prostuduju ty zahraniční obchody. Šortky jsem myslela nějaké takové http://www.69slamshop.cz/…avky/c-1116/ a k nim normálně podprsenku, ale nevím, jestli to nebude divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
10.5.12 12:20

Ja beru ohled na okoli, takze se v 7 a 8 mesici budu v lete koupat nejspis v dlouhem tricku :roll:

• Citovat
  • Upravit
205
10.5.12 12:29

Ahoj,
já mám termín až v září, takže si chci ještě léto užít na koupališti…mám podobný problém jako ty, „vršek“ těla by ušel, ale ty stehniska a zadek :roll: zatím jsem po těhu plavkách nekoukala, možná si koupím jen větší spodní díl ( prsa mi moc nepovyrostla zatím,takže do vršku se vlezu) a co se týká toho zakrytí některých partií, tak já už několik let používám plážový šátek :palec: mám takový lehký, vzdušný, zakryje co je třeba a na sluníčku rychle uschne, vždycky když jdu do bazénu, tak ho prostě nechám na kraji bazénu se žabkami a jak vylezu, tak si ho zase pěkně ovážu kolem boků a cítím se fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
12.5.12 09:28

Koukala jsem v C&A na tehu plavky.Maji tak krasne za 749,–Chtela jsem si je koupit,ale nakonec jsem si rekla zda to nejsou vyhozene penize a nejspis to preziju v obyc. plavkach a prikrytym briskem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
13.5.12 07:47

ahojte, já jsem včera prosšla H&M,C&A, Reserve, terranova, new yourker a nesehnala jsem… Všude maj vřšky max C a já potřebuju 80D :( Myslím, že to vyhrají ťamani a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat