Podprsenky 75J - kde sehnat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No to asi nepomůže. ![]()
Já mám taky velká prsa kupuju na
www.monaclassic.cz mají docela velké velikosti. A potom vím, že velké mají podprsenky freya, ale ta cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nakupuji na rajpradla.cz, nebo vasepradlo.cz. mají tyhle velikosti, mám 80J a vždy si vyberu nějakou mooc pěkou:) Nejlíp mi sedí od Gorsenie:) Tak přeji prima nákup:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.astratex.cz/…odni-pradlo/?…
http://www.vasepradlo.cz/podprsenky/c-1/?sort[69]=58
já kupuju 75I takže vím že sehnat to je peklo
a koupit 80F je holý nesmysl pokud nemají propadávat spodem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo
75J, to musi byt manzel stastlivec
ja mam 75B a jeste vystuzenou
navic je mam vycucane a vypadaji jako sacky od caje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já si kupuji Anitu, ale těhotenskou p. jsem našla na webu jenom do G, ale kojícíc p. i F, tak si to projdi. Jinak jsou opravdu výborné, skvěle sedí, já jsem podruhé těhotná jinou podprsenku už bych si už nekoupila
http://www.kocarky-babylon.cz/…nske-pradlo/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní, soucítím, já jsem přes celé kojení nebyla schopná sehnat 65 F za normální cenu. Navíc přes net je to na nic, protože to jak podprsenka sedí poznáš až při nošení. Ještě že už nekojím a mám normální podprsenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meli by mit tady http://braexpert.cz Chystam se tam, jsem na tom podobne, nastesti na J jeste nejsem, ale i v eshopu neco maji. ![]()
Rozhodne neber vetsi objem, nesedela by ti, ale to ty urcite vis ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
pro kojící prsatý jsem našla na www.bravadodesigns.cz sice dražší, ale jsem spokojená.
Trudi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eviska22 píše:
Ahoj, nakupuji na rajpradla.cz, nebo vasepradlo.cz. mají tyhle velikosti, mám 80J a vždy si vyberu nějakou mooc pěkou:) Nejlíp mi sedí od Gorsenie:) Tak přeji prima nákup:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já jako netěhotná mám 75H, teď už mám 80I (přibrala jsem do 19. týdne jen 2kg, ale už se mi rozšířil hrudník), takže vím, v jakém pekle se nacházíš ![]()
já teda i normálně nakupuju už jen v zahraničí přes net, od té doby, co mě pořádně v Anglii změřili, skoro se mi nestane, že by mi správná velikost neseděla. takže já moc doporučuju (u každého mám minimálně 3× nakoupeno ![]()
www.bravissimo.co.uk- dělají si i vlastní podprsenky, většinou mooooc pěkné, vzhledově jak na malá prsa, sedí moc pěkně. cena o dost menší, než bys nakoupila v čechách
www.brastop.com- hodně levné, spíš vyprodávají kolekce, chce to tam vychytat
www.ewa-michalak.pl- polský výrobce, moc pěkné
ve všech obchodech mají hlavně normání podprsenky, ale najdeš i pěkné kojící, taky v žádným není poštovné nic hrozného, když to člověk porovná s cenama podprsenek v Čechách, vyjde to ze zahraničí líp. jinak pozor na dvojitý číslování v zahraničí- t.j. A,B,C,DD,E,F,FF,G,GG,H.. atd..
držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkni na net na internetové obchody, teda lidi, já myslela,že ty moje déčka jsou dost,ale jak to tu čtu, tak jsem v těchto partiích velmi štíhlá… ![]()
- Citovat
- Upravit
ten polský web je naprosto dokonalý!!! Tak bych si představovala že se má prodávat prádlo pro plné tvary
Pokud totiž navlíknou „velkou“ podprdu na manekýnu tak víš stejný prd jako před tím, tady je krásně vidět že prostě sedí
Děsně sympatický web
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé krása a mají obchody nedaleko hranic, po výplatě si tam zajedu, děkuju za tip..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,už před těhu sem měla problém sehnat velkou podprsenku a teď se můj problém ještě zhoršil
mívala sem velikost 75F,a teď na zač.5měsíce mi je velikost 75 G,H malý!!! jsem už úplně šílená,neb můj problém je prostě v obvodu,nikdo nepředpokládá,že někomu z malým obvodem narostou tak obří prsa,jak mě.máte někdo tip,kde sehnat?už sem i vzdala,že si budu vybírat barvu,ale potřebuju něco fakt padnoucího.nejlépe praha,budějovice.díky za tipy,kde opravdu maj.většinou kam vlezu,tak mi maximálně nabídnou,že to objednaj,ale to je mi k prdu,když to nemůžu vyzkoušet