Těhotenské kraťasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
246
5.4.12 09:27

Těhotenské kraťasy

Ahoj holky,

poradítě, kde koupit pěkné těhotesnké džínové kraťasy? Viděla jsem v obchodech zatím jen tyto http://www.hm.com/…roduct/98528?… .

Uvítám všechny tipy :-).

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.4.12 09:39

Já jsem teď v CA v oddělení pro mladý našla takové plátěné kraťasy, v pase měli krátký náplet, takže by šli nosit pod břichem. A mají tam i sukýnku s žabičkováním, to se taky dá. Já si minulý rok koupila dlouhou sukni s žabičkováním v pase.
Mě přijde v těhotenské módě ještě pořád ten výběr dost malý, když nechci kupovat přes net kvůli zkoušení a vypláznout víc jak tisícovku :zed:
A jestli bydlíš tam, co máš uvedeno, tak zkus zajít do Navrátilovy ulice na Praze 1, před časem jsem šla kolem, mají tam obchod přímo jen s těhotenskou módou a co jsem koutkem oka zahlédla, tak to vypadalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
5.4.12 09:44

Před dvěma rokama jsem kupovala kraťasy s břichem v Puntanelle (v Praze na Zličíně, určitě maj i jinde). Ale nejsou džínový - modrý plátěný, myslím, že měli i jiné barvy.

• Citovat
  • Upravit
11245
5.4.12 10:00

Presne ty jsem si tedka koupila tak doufam, ze je vyuziju, protoze pocasi na to zatim nevypada.. ale vypadaji skvele a s HM a tehu vecma mam jen dobry zkusenosti a i ceny jsou dostupny.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 10:06

Na léto bych se v čemkoli s kapsou na břicho upekla. Doporučuju kalhoty s nápletem, který jde ohrnout pod břicho. Loni jsem suprové pořídila v Orsay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.4.12 10:08

Taky si říkám, že ten náplet přes břicho bude na léto celkem výhřevný, mám džíny dlouhé, stejný náplet na nich a má 2vrstvy, přes to hodíš košili nebo triko - třetí vrstva a máš břichu vařený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
5.4.12 10:23

Ahoj, já jsem si nechala na fler.cz ušít sukni, tam najdeš i s velmi nízkým nápletem. Pumpky jsem měla z CA, ty byly opravdu super do práce. Ale HMko jsem sehnala jen přes net, v krámě neměli nic moc, ikdyž na podzim už to bylo v Myslbeku lepší. Dokonce i podprdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.4.12 10:30

HM mělo (nevím jak teď) v některých obchodech menší výběr a v některých větší, když se najelo na jejich stránkách na seznam poboček, tak bylo přímo napsané, kde mají tu Mama kolekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 11:28

teda to s tim napletem na bricho me vubec nenapadlo.. :nevim: no snad se tam mala neupece, kdyztak to nejak ohrnu nebo tak.. ;) a v cervnu jeste asi takovy vedro snad nebude.. no uvidime.. jeste bych stejne chtela nejakou sukni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.4.12 11:52

Minulý červen byl pěknej hic, spíš pak ty prázdniny byly studené :lol: Druhorozený je 29.5. a ten poslední měsíc jsem strávila v lehounké sukni a tenkém triku, nebo bavlněných tenkých šatech a stejně jsem se vařila :jazyk:
Ale je fakt, že ten vysoký náplet jde ohrnout, stejně jako se ohrnuje náplet u takových těch joga gatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 12:00

jj saticky mam, ty planuju taky nosit.. jen sem chtela i kratasy na zahradu a nekam kde se uplne saty nehodi.. to s tim napletem me fakt vuubec nenapadlo.. ale neva, kdyz bude parak tak to ohrnu a je to.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
5.4.12 13:32

litex

• Citovat
  • Upravit
81
15.4.12 15:00

Jsem ráda, že jsem se dostala na tyto stránky a dovím se něco zajímavého. Jsem docela vysoká, takže mám problém s kalhoty - i normálně, natož teď. Protože mám termín v létě, tak jsem si říkala, že přes léto vydržím se šaty, popřípadě s nějakými těmi kraťásky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat