Těhotenské džíny H&M v Praze?

273
2.3.12 10:23

Těhotenské džíny H&M- v Praze?

Ahojda,
prosím o radu zda mají v Praze na Černém mostě v H&M těhotenské džíny? V našem H&M v Pardubicích sem je teda nikde nenašla :-(..
Z netu se mi nechtějí objednávat, radši bych si je zkusila..
děkuji za rady..(popř i typ na jiné H&M)
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
273
2.3.12 10:32
CokeLady píše:
Na Čerňáku v OC mají v H&M těhu kolekci. :palec:

Super děkuji :-) a nevíš prosím zda tam mají víc střihů džín.. nebo jen jedny.. pojdeu tam kvůli tomu tak abych něco koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
2.3.12 10:40
CokeLady píše:
verusle píše:
CokeLady píše:
Na Čerňáku v OC mají v H&M těhu kolekci. :palec:
Super děkuji :-) a nevíš prosím zda tam mají víc střihů džín.. nebo jen jedny.. pojdeu tam kvůli tomu tak abych něco koupila :lol:
Určo víc střihů, většinou s těmi náplety. Ale není jisté, že budou mít Tvou velikost. Mají tam vždy od každého modelu pár kusů.

hmmm to se právě bojím :think: tak leda ještě vyrazit třeba na Smíchov, tam yb snad taky mohli mít těhu…to je rpoblém, něco kloudného sehnat, ach joooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.3.12 10:51

Ahoj, a co Zličín? Tam maj v HM taky těhotenskou módu a není tam takový frmol jako na Smíchově, tak by na tom mohli být s těma velikostma lépe… nevím odkud pojedeš, abys to neměla moc daleko… Taky je maj v CA… ale nevím, jestli seděj… Já si koupila v CA normalní kalhoty - sportovní jakoby tepláky-pumpky s tkaničkou v širokym pase, nebyly těhotenský, ale o 2 čísla větší a ochodila jsem to v nich.. ale to byla letní kolekce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
2.3.12 10:54

Verusle, pokud pojedeš autemm nebo vlakem, tak doporučuju event. H&M v obchodním centru GALERIE HARFA v Libni. Autem z ČM to není daleko, cesta v pohodě a vlakem - v Libni staví vlak a od tam tud je to myslim 1-2 zastávky tramvají nebo pěšky procházkou, pořád rovně směr SAZKA (O2) aréna. Je to hned vedle ní.
 http://www.galerieharfa.cz/cs/obchody.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
2.3.12 10:59

zdravím vás,
jenom taková otázka, jsem z ostravy a bohužel u nás těhotenskou módu zrušili tento týden, nechápu proč… mají tam moc krásné věci. Kde najdu v praze H&M?? nejlépe někde v centru nebo blízko centra…
děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.3.12 11:01

Když si dáš www.hm.com a nastavíš ČR, vyhledat obchody a zaškrtneš těhotenské oblečení, tak by ti to mělo ukázat všechny obchody HM, kde mají těhu kolekce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
2.3.12 11:05
verusle píše:
Ahojda,
prosím o radu zda mají v Praze na Černém mostě v H&M těhotenské džíny? V našem H&M v Pardubicích sem je teda nikde nenašla :-(..
děkuji za rady..(popř i typ na jiné H&M) :kytka: :kytka: :kytka:

Určitě nedoporučuju objednávat, protože mají nějaké podivné velikosti. Kdo má normálně 38, tak u nich mu bude tak 42. Nechápu :roll: .

• Citovat
  • Upravit
1908
2.3.12 11:12
Souhlas:-) normálně mám vel. 10 a v HM těhu rifle 14 - nakupuju v Anglii, fakt se vyplatí zkusit…i když v Anglii je vrácení zboží z HM zadarmo, nevím, jak v ČR
Renčí2 píše:
verusle píše:
Ahojda,
děkuji za rady..(popř i typ na jiné H&M) :kytka: :kytka: :kytka:
Určitě nedoporučuju objednávat, protože mají nějaké podivné velikosti. Kdo má normálně 38, tak u nich mu bude tak 42. Nechápu :roll: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
2.3.12 11:16

Ahoj Veru! Já měla z Arkád (Pankrác). A i na Chodově měli ještě v říjnu poměrně slušný výběr… V obou OC perfekntě zaparkujete! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
2.3.12 11:46
  • Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
2.3.12 11:47

jinak těhu kalhoty z ham mám a nedám na ně dopustit .-)

• Citovat
  • Upravit
273
2.3.12 12:57

díky všem za info, asi si pak najdu ty trasy a objedu co se dá, když na čerňáku nepochodím 8) Jinak normálně Z HM objednávám u paní v UK a velikost 12 mi přijde někdy jako M a nekdy jako S takže aby se v tom prasátko vyznalo :lol: Kalhoty ty si právě vůbec netroufám, navíc mám 178cm a co jsem koukala na nošené tak by mi byly skoro švechny krátké, jen asi ty slimky jsou delší.. No uvidím :think: Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
2.3.12 12:59

OC Letňany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
28.3.12 11:01

OC Nový Smíchov

Ahoj,

zítra se chystám do HM na Smíchově, nevíte, jaký mají tam výběr těhu oblečení - kalhot? :-) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat