Těhotenské džíny H&M v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské džíny H&M- v Praze?
Ahojda,
prosím o radu zda mají v Praze na Černém mostě v H&M těhotenské džíny? V našem H&M v Pardubicích sem je teda nikde nenašla
..
Z netu se mi nechtějí objednávat, radši bych si je zkusila..
děkuji za rady..(popř i typ na jiné H&M)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
CokeLady píše:
Na Čerňáku v OC mají v H&M těhu kolekci.
Super děkuji
a nevíš prosím zda tam mají víc střihů džín.. nebo jen jedny.. pojdeu tam kvůli tomu tak abych něco koupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
CokeLady píše:verusle píše:Určo víc střihů, většinou s těmi náplety. Ale není jisté, že budou mít Tvou velikost. Mají tam vždy od každého modelu pár kusů.CokeLady píše:Super děkuji
Na Čerňáku v OC mají v H&M těhu kolekci.a nevíš prosím zda tam mají víc střihů džín.. nebo jen jedny.. pojdeu tam kvůli tomu tak abych něco koupila
hmmm to se právě bojím
tak leda ještě vyrazit třeba na Smíchov, tam yb snad taky mohli mít těhu…to je rpoblém, něco kloudného sehnat, ach joooo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, a co Zličín? Tam maj v HM taky těhotenskou módu a není tam takový frmol jako na Smíchově, tak by na tom mohli být s těma velikostma lépe… nevím odkud pojedeš, abys to neměla moc daleko… Taky je maj v CA… ale nevím, jestli seděj… Já si koupila v CA normalní kalhoty - sportovní jakoby tepláky-pumpky s tkaničkou v širokym pase, nebyly těhotenský, ale o 2 čísla větší a ochodila jsem to v nich.. ale to byla letní kolekce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verusle, pokud pojedeš autemm nebo vlakem, tak doporučuju event. H&M v obchodním centru GALERIE HARFA v Libni. Autem z ČM to není daleko, cesta v pohodě a vlakem - v Libni staví vlak a od tam tud je to myslim 1-2 zastávky tramvají nebo pěšky procházkou, pořád rovně směr SAZKA (O2) aréna. Je to hned vedle ní.
http://www.galerieharfa.cz/cs/obchody.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdravím vás,
jenom taková otázka, jsem z ostravy a bohužel u nás těhotenskou módu zrušili tento týden, nechápu proč… mají tam moc krásné věci. Kde najdu v praze H&M?? nejlépe někde v centru nebo blízko centra…
děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když si dáš www.hm.com a nastavíš ČR, vyhledat obchody a zaškrtneš těhotenské oblečení, tak by ti to mělo ukázat všechny obchody HM, kde mají těhu kolekce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verusle píše:
Ahojda,
prosím o radu zda mají v Praze na Černém mostě v H&M těhotenské džíny? V našem H&M v Pardubicích sem je teda nikde nenašla..
děkuji za rady..(popř i typ na jiné H&M)![]()
![]()
Určitě nedoporučuju objednávat, protože mají nějaké podivné velikosti. Kdo má normálně 38, tak u nich mu bude tak 42. Nechápu
.
- Citovat
- Upravit
Renčí2 píše:
verusle píše:Určitě nedoporučuju objednávat, protože mají nějaké podivné velikosti. Kdo má normálně 38, tak u nich mu bude tak 42. Nechápu
Ahojda,
prosím o radu zda mají v Praze na Černém mostě v H&M těhotenské džíny? V našem H&M v Pardubicích sem je teda nikde nenašla..
děkuji za rady..(popř i typ na jiné H&M)![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veru! Já měla z Arkád (Pankrác). A i na Chodově měli ještě v říjnu poměrně slušný výběr… V obou OC perfekntě zaparkujete! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky všem za info, asi si pak najdu ty trasy a objedu co se dá, když na čerňáku nepochodím
Jinak normálně Z HM objednávám u paní v UK a velikost 12 mi přijde někdy jako M a nekdy jako S takže aby se v tom prasátko vyznalo
Kalhoty ty si právě vůbec netroufám, navíc mám 178cm a co jsem koukala na nošené tak by mi byly skoro švechny krátké, jen asi ty slimky jsou delší.. No uvidím
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OC Nový Smíchov
Ahoj,
zítra se chystám do HM na Smíchově, nevíte, jaký mají tam výběr těhu oblečení - kalhot?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit