Těhotenská móda C&A Plzeň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenská móda C&A Plzeň
Ahojky, prodávají v některém z obchodů C&A v Plzni i těhotenskou módu? Díky za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to jsem slepoň…můžu se zeptat kde přibližně je umístěná v té Olymii… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
určitě, v C a A to mají téměř stejné, i kdyxž ne třeba konkrétní věci, tak sortiment ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Tescu na Rokycanské mají taky, vzadu jak jsou dětské věci. Ale já si tam tedy nic nevybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Annnet píše:
V Tescu na Rokycanské mají taky, vzadu jak jsou dětské věci. Ale já si tam tedy nic nevybrala.
Jo jo, to je pravda, teď se mi to vybavuje…před časem jsem tam vlastně koukala, když jsem sháněla něco pro mrňata a nic se mi tam nelíbilo…tak proto to asi můj mozek vytěsnil
nebo že by po takové době doma přestával fungovat úplně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V olympii jr to hned proti schodům z garáží. Musíš jít pořád rovně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
crazybee píše:
Ahojky, prodávají v některém z obchodů C&A v Plzni i těhotenskou módu? Díky za info
Ahojky,nevím,jak je to v Plzni,ale tady v severních čechách obchody CA těhotenskou módu zrušiy.
- Citovat
- Upravit
A co zkusit HaM? Tam mají pěkný těhu věci a cenově bych řekla stejný, jako má CaA. V Olympii v Plzni mají těhotenský věci určitě, jak to má HMko v Plaze, to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HM v Plaze těhotenský věci nemá, zrovna nedávno jsem se tam na to ptala, když jsem je nemohla najít, ale v Olympii toho mají dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
C&A móda- rezervace zboží
Nevíte, zda je možné v obchodech C&A si zboží nechat zarezervovat? Jak dlouho zboží rezervují? Dostanu k rezervaci nějaký doklad?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
C&A móda- rezervace zboží
Nevíte, zda je možné v obchodech C&A si zboží nechat zarezervovat? Jak dlouho zboží rezervují? Dostanu k rezervaci nějaký doklad?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tedy byli v C&A v Olympii asi před 14ti dny, a celkem bída. Naštěstí jsem nic nutně nepotřebovala, zatím se ještě vejdu do původních kalhot (byly dost velké), ale jinak bych měla docela problém. Sice tam něco měli, ale spíš zbytky na strašně hubené těhulky
Dost mě to zklamalo. Marks and Spencer těhu módu vůbec nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knizko píše:
My tedy byli v C&A v Olympii asi před 14ti dny, a celkem bída. Naštěstí jsem nic nutně nepotřebovala, zatím se ještě vejdu do původních kalhot (byly dost velké), ale jinak bych měla docela problém. Sice tam něco měli, ale spíš zbytky na strašně hubené těhulkyDost mě to zklamalo. Marks and Spencer těhu módu vůbec nemá.
Marks and Spencerv Olympii těhu módu má. Omezený výběr, jen dva stojany, ale mám odtamtud moc pěkné džíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit