Těhotenská móda C&A Plzeň

65
8.2.12 08:28

Těhotenská móda C&A Plzeň

Ahojky, prodávají v některém z obchodů C&A v Plzni i těhotenskou módu? Díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12868
8.2.12 08:31

Myslím, že ve všech, ale v Olympii stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.2.12 08:34

Tak to jsem slepoň…můžu se zeptat kde přibližně je umístěná v té Olymii… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
8.2.12 08:36

určitě, v C a A to mají téměř stejné, i kdyxž ne třeba konkrétní věci, tak sortiment ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.2.12 08:45

V Tescu na Rokycanské mají taky, vzadu jak jsou dětské věci. Ale já si tam tedy nic nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.2.12 08:49
Annnet píše:
V Tescu na Rokycanské mají taky, vzadu jak jsou dětské věci. Ale já si tam tedy nic nevybrala.

Jo jo, to je pravda, teď se mi to vybavuje…před časem jsem tam vlastně koukala, když jsem sháněla něco pro mrňata a nic se mi tam nelíbilo…tak proto to asi můj mozek vytěsnil :lol: nebo že by po takové době doma přestával fungovat úplně :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
8.2.12 09:11

V olympii jr to hned proti schodům z garáží. Musíš jít pořád rovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
8.2.12 09:42
crazybee píše:
Ahojky, prodávají v některém z obchodů C&A v Plzni i těhotenskou módu? Díky za info :mavam:

Ahojky,nevím,jak je to v Plzni,ale tady v severních čechách obchody CA těhotenskou módu zrušiy.

• Citovat
  • Upravit
2507
8.2.12 13:20

A co zkusit HaM? Tam mají pěkný těhu věci a cenově bych řekla stejný, jako má CaA. V Olympii v Plzni mají těhotenský věci určitě, jak to má HMko v Plaze, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.2.12 13:54

HM v Plaze těhotenský věci nemá, zrovna nedávno jsem se tam na to ptala, když jsem je nemohla najít, ale v Olympii toho mají dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.5.13 11:18

C&A móda- rezervace zboží

Nevíte, zda je možné v obchodech C&A si zboží nechat zarezervovat? Jak dlouho zboží rezervují? Dostanu k rezervaci nějaký doklad?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.5.13 11:19

C&A móda- rezervace zboží

Nevíte, zda je možné v obchodech C&A si zboží nechat zarezervovat? Jak dlouho zboží rezervují? Dostanu k rezervaci nějaký doklad?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.6.13 11:50

My tedy byli v C&A v Olympii asi před 14ti dny, a celkem bída. Naštěstí jsem nic nutně nepotřebovala, zatím se ještě vejdu do původních kalhot (byly dost velké), ale jinak bych měla docela problém. Sice tam něco měli, ale spíš zbytky na strašně hubené těhulky :( Dost mě to zklamalo. Marks and Spencer těhu módu vůbec nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.7.13 16:39

Ano, v C&A určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
4.11.17 12:09
@knizko píše:
My tedy byli v C&A v Olympii asi před 14ti dny, a celkem bída. Naštěstí jsem nic nutně nepotřebovala, zatím se ještě vejdu do původních kalhot (byly dost velké), ale jinak bych měla docela problém. Sice tam něco měli, ale spíš zbytky na strašně hubené těhulky :( Dost mě to zklamalo. Marks and Spencer těhu módu vůbec nemá.

Marks and Spencerv Olympii těhu módu má. Omezený výběr, jen dva stojany, ale mám odtamtud moc pěkné džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat