Těhotenské kalhoty Brno a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhu kalhoty Brno a okolí
Ahoj holky, poradíte
Jsem v 15. týdnu a do riflí se už stěží narvu, nakonec narvu, ale nemůžu se v nich ani ohnout, takže nejvyšší čas koupit kalhoty, mám ale problém, mám dlouhý nohy a sehnat i normální kalhoty je problém, natož těhotenské. Většina v obchodech mně sahá tak po kotníky
Nevíte tedy, kde je výběr těhotenských kalhot? Nejlépe ve městech Brno, Blansko, Boskovice, Vyškov…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, z Brna nejsem, ale zrovna nedávno moje kamarádka sehnala krásný těhuryfle v CA. A měří nějakých 180 a je to chrt… a krátký jí rozhodně nebyli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky koupila těhotenské rifle v C&A…s délkou kalhot mám taky dost problémy a tyto mi byly akorát i na délku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám rifle z CaA. Jsem spíš menší, ale zase je musím mít ohrnute… Jinak ještě na nám. Svobody, obchodní dům Omega, tam maji obchod s těhotenskou módou. A myslim že i v h&m by něco mělo být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si džíny kupovala v HaM v ale těhu zboží mají jen v Olympii… jsou daleko hezčí a modernější než ty v CaA a mají tam taky větší výběr těhu oblečení za dobrý peníze … stály 890,–… pokud chceš nějaký lepší tak mají v Olympii v Mustangu, jenže mají je tam jen džíny a k tomu si kupuješ ten pupíkovej pás. Pak v Campusu v Babyparku mají těhu oblečení ale to už se mi zdálo fakt moc drahý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je kupovala v Campusu v Babyparku..a vynosila jsem je skoro celé těhotenství..Jsou ale dražší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…detske-8510/ holky u me v albicku nejaky kalhoty najdete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda. pokud máš někde v okolí Orsay, tak tam teď mají pohodlné šedé kalhoty v pase na gumu. řeším stejný problém, jako ty. Jsem teď už ve 20. týdnu, ale s dvojčaty, měřim 178cm, takže taky většinou problém s délkou kalhot:)Tyhle v Orsay jsem si koupila už v 17. týdnu a pořád nikde netlačí, nepadají, drží, jsou extrémně pohodlné a vypadají skvěle
a cena byla myslim 350 - 450 kč. te´d nevim přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorát teda nejsou přímo těhotenské, jelikož takovou kategorii tam nevedou
ale to snad neva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit