Spánek v podprsence

17363
21.2.12 19:47

Spánek v podprsence

Všechny zdravím a přidávám dotaz:
Jak dlouho jste spaly v podprsence při kojení? Mám 5 měsíční dcerku, kterou plně kojím, takže zatím v podprsence spím. Přiznám se ale, že mi to není zrovna moc pohodlné…a při představě, že bych jí kojila třeba do dvou let a měla v ní být celou dobu, tak nadšením zrovna neskáču…
Takže prosím, jak jste to měly vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
21.2.12 19:48

Spala jsem v podprdě po celou dobu kojení. Mléko mi totiž přes noc někdy vytékalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
21.2.12 19:50

Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 19:51

tak já jsem při kojení v podprsence nespala, resp. dokud mi teklo mléko hodně (prvních pár měsíců), tak jo, pak už ne… začala jsem v ní spát až při odstavování (v měkké, sportovní, bez kostic), aby se mrně nemohlo dostat jen tak lehko „ke zdroji“ - a už jsem v ní zůstala, spím v ní dodnes, je mi to příjemnější a má to velký pozitivní efekt na vzhled prsů, jsou mnohem pevnější a hezčí na pohled (začínaly se mi „vytahávat“ a bála jsem se, že za chvíli budu mít kokršpanělí uši :jazyk: )

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
21.2.12 19:53

Já jsem si naopak už zvykla a přijde mi to teď pohodlnější - mám měkounkou bez kostic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
21.2.12 19:53

Cca půl roku? Mám velká prsa, takže oporu to chtělo. Ale teda pohodlné to nebylo, taky jsem se těšila, až ji budu moct na noc sundat. Pak se výroba srovnala a šlo to bez.

• Citovat
  • Upravit
25324
21.2.12 19:54

od těhotenství po kojení- 9+13m jsem spala v podprsence,a spím v ní dodnes-ve volnější verzi.
Zvykla jsem si,a i by se mi blbě usínalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
21.2.12 19:54
carola píše:
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.

A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
21.2.12 19:55

malemu je taky pet mesicu a v podprde spim bez problemu. Obcas se stane ze mam i pres ty vlozky podprdu vlhkou :-( takze porad lepsi nez mit mokrou matraci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.2.12 19:56

Do té doby, kdy jsme měla hodné mléka, že vytékalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
21.2.12 19:56

Spala jsem v podprsence cca 3 měsíce po porodu. Pak už mi mlíko samo neteklo a bylo to v pohodě. Měla jsem sportovní měkkou přes hlavu, tak mi ani netlačilo zapínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.2.12 19:57
8o že by podprda měla vliv na tvorbu mléka? to se mi nezdá :think:
Janik101 píše:
carola píše:
A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419

Taky jsem spala po celou dobu v podprdě, ale ve sportovní, nevadilo mi to.
Anonymní: jako to se ti zpevnily přes noc nebo jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784

Já v ní spala, pokud jsem plně kojila - mlíka bylo až až a obzvlášť v noci teklo docela hodně :-/ S prvními příkrmy se to lepšilo, takže cca do toho půlroku. Teď je synovi 13 měs., kojím pořád, ale podprda už není třeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
Janik101 píše:
carola píše:
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…

pokud vim tak se rika, ze se bez podprsenky prsa lepe naliji, ale nevim, co je na tom pravdy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat