Spánek v podprsence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spánek v podprsence
Všechny zdravím a přidávám dotaz:
Jak dlouho jste spaly v podprsence při kojení? Mám 5 měsíční dcerku, kterou plně kojím, takže zatím v podprsence spím. Přiznám se ale, že mi to není zrovna moc pohodlné…a při představě, že bych jí kojila třeba do dvou let a měla v ní být celou dobu, tak nadšením zrovna neskáču…
Takže prosím, jak jste to měly vy???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Spala jsem v podprdě po celou dobu kojení. Mléko mi totiž přes noc někdy vytékalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já jsem při kojení v podprsence nespala, resp. dokud mi teklo mléko hodně (prvních pár měsíců), tak jo, pak už ne… začala jsem v ní spát až při odstavování (v měkké, sportovní, bez kostic), aby se mrně nemohlo dostat jen tak lehko „ke zdroji“ - a už jsem v ní zůstala, spím v ní dodnes, je mi to příjemnější a má to velký pozitivní efekt na vzhled prsů, jsou mnohem pevnější a hezčí na pohled (začínaly se mi „vytahávat“ a bála jsem se, že za chvíli budu mít kokršpanělí uši
)
- Citovat
- Upravit
Já jsem si naopak už zvykla a přijde mi to teď pohodlnější - mám měkounkou bez kostic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca půl roku? Mám velká prsa, takže oporu to chtělo. Ale teda pohodlné to nebylo, taky jsem se těšila, až ji budu moct na noc sundat. Pak se výroba srovnala a šlo to bez.
- Citovat
- Upravit
od těhotenství po kojení- 9+13m jsem spala v podprsence,a spím v ní dodnes-ve volnější verzi.
Zvykla jsem si,a i by se mi blbě usínalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
carola píše:
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.
A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malemu je taky pet mesicu a v podprde spim bez problemu. Obcas se stane ze mam i pres ty vlozky podprdu vlhkou
takze porad lepsi nez mit mokrou matraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spala jsem v podprsence cca 3 měsíce po porodu. Pak už mi mlíko samo neteklo a bylo to v pohodě. Měla jsem sportovní měkkou přes hlavu, tak mi ani netlačilo zapínání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik101 píše:carola píše:A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem spala po celou dobu v podprdě, ale ve sportovní, nevadilo mi to.
Anonymní: jako to se ti zpevnily přes noc nebo jak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v ní spala, pokud jsem plně kojila - mlíka bylo až až a obzvlášť v noci teklo docela hodně :-/ S prvními příkrmy se to lepšilo, takže cca do toho půlroku. Teď je synovi 13 měs., kojím pořád, ale podprda už není třeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik101 píše:carola píše:A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
pokud vim tak se rika, ze se bez podprsenky prsa lepe naliji, ale nevim, co je na tom pravdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit