Spánek v podprsence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9079
21.2.12 19:58

Spala jsem v ní po celé kojení. Docela jsem si na ní zvykla a pak jsem jí ještě někdy na noc měla i když jsem nemusela. Mě se v ní spalo dobře. A co třeba zkusit nějakou pohodlnější? Já měla pouze s kosticema a ke konci kojení tu sportovní bez kostic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366

ahoj, tak já v ní v noci strávila rok (celou dobu kojení) mléko mi hodně teklo (dokonce jsem se musela kolikrát v noci převlékat :zed: ). Doby, kdy jí sundám jsem se nemohla dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746

Já podprdu na noc odhodila cca před měsícem, když malému bylo 6 měsíců. Mlíka už tolik nemám a teče mi vyjímečně. Z té podprdy jsem v noci šílela :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.2.12 19:59
Janik101 píše:
carola píše:
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.
A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…

To jsem nikdy neslyšela, že by mělo nošení podprsenky v noci vliv na tvorbu mléka. Já jí nosila na noc jen v porodnici, nemohla jsem v ní spát, bylo mi to nepříjemné. Děti jsem kojila 14 a 16 měsíců, vliv na mléko to teda rozhodně nemělo. ;) Pokud je ti to nepříjemné, tak si jí rozhodně na noc sundej, přece ti kus látky nedrží laktaci, to je hloupost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.2.12 20:00

Spala jsem v ní asi do 8m. Od té doby, co jsme začali po 6m s příkrmy a tvorba mléka se přizpůsobila potřebě syna, tak jsem si všimla, že už nemám vložky v podprsence nasáklé mlékem. Měsíc jsem to pozorovala a pak zkusila podprsenku odložit. Spím už bez ní a je mi to mnohem pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
21.2.12 20:02
gabriela82 píše:
8o že by podprda měla vliv na tvorbu mléka? to se mi nezdá :think:

Mě to přijde taky divný, ale coby prvorodička jsem to vzala tak, jak to doktorka řekla té druhé mamince. A asi bych to neřešila, kdyby mi ta podprda nevadila. A to mám taky měkkou,bez kostic…
Jako by nestačilo, že nemůžu spát na břiše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.2.12 20:03

Ahoj,
my máme 6 mesačného prcka,ktorý nám bez kojenia spinká od 19.30 do 7.30 hod a kedže sa mi hrozné nalievajú prsá,tiež musím spať v podprsenke s prsními vložkami.:roll:
Ale ak Ty,problémy s naliatými prsiami nemaš,tak podprsienku nepouživaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
21.2.12 20:04
Loll píše:
Janik101 píše:
carola píše:
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.
A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
To jsem nikdy neslyšela, že by mělo nošení podprsenky v noci vliv na tvorbu mléka. Já jí nosila na noc jen v porodnici, nemohla jsem v ní spát, bylo mi to nepříjemné. Děti jsem kojila 14 a 16 měsíců, vliv na mléko to teda rozhodně nemělo. ;) Pokud je ti to nepříjemné, tak si jí rozhodně na noc sundej, přece ti kus látky nedrží laktaci, to je hloupost…

Tak to ráda slyším… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.2.12 20:06

Janik - pokud ti mlíčko neteče, tak jí klidně odlož… Mojí malé jsou necelé 4 měsíce ale spinká celou noc (cca od půlnoci do sedmi, jak kdy :mrgreen: ) a mě se teda prsa hlavně přes tu noc ještě docela nalévají (taky jak kdy :mrgreen: ) takže já mám vložky často ještě promáčený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
21.2.12 20:06
Janik101 píše:
Všechny zdravím a přidávám dotaz:
Jak dlouho jste spaly v podprsence při kojení? Mám 5 měsíční dcerku, kterou plně kojím, takže zatím v podprsence spím. Přiznám se ale, že mi to není zrovna moc pohodlné…a při představě, že bych jí kojila třeba do dvou let a měla v ní být celou dobu, tak nadšením zrovna neskáču…
Takže prosím, jak jste to měly vy???

přestala jsem v ní spát, když ze mě přestalo téct mlíko „jen tak“ :P pak už jsem při kojení v noci jen dávala na druhé prso vložku, kdyby mi to teklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 20:11
Evulec píše:
Taky jsem spala po celou dobu v podprdě, ale ve sportovní, nevadilo mi to.
Anonymní: jako to se ti zpevnily přes noc nebo jak? :think:

jéžiš, jasně že ne, ale po několika týdnech už jsem začala změny pozorovat - jak je podprsenka „držela“ v určitém tvaru a nenechala je viset, tak prostě neměly šanci se vytahat :lol: kolikrát ještě v pyžamu pobíhám po baráku půl dopoledne a fakt bez podprdy měly tendenci čím dál víc viset :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6956
21.2.12 20:12

Kdyz kojim z jednoho prsu tak mi z druheho trochu mlika unika, tak v podprde spat musim, taky mam takovou obyc bez kostic, zvykla jsem si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
21.2.12 20:17
Janik101 píše:
carola píše:

To je blud ;).
Naopak by se mělo dávat pozor, aby podprsenka netlačila a tím pádem neomezila tvorbu mléka.
Já spím a spala jsem i v době kojení bez.
Hlavně na spaní jsou zcela nevhodné podprsenky s kosticemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
21.2.12 20:18

tak já jsem v podprsence nikdy nespala, mám velká prsa, musím kupovat kvalitní pevné podprsenky a v té bych v noci tedy nevydržela…první měsíc jsem si brala každý den na spaní čisté triko a pod sebou měla osušku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
21.2.12 20:23
To je blud ;).
Naopak by se mělo dávat pozor, aby podprsenka netlačila a tím pádem neomezila tvorbu mléka.
Já spím a spala jsem i v době kojení bez.
Hlavně na spaní jsou zcela nevhodné podprsenky s kosticemi.

Tak super, hned dneska večer jdu spát naostro ;)
Jinak všem moc díky za odpovědi. andílek už spinká, tak rychle uvařit na zítra a taky do postele. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat