Spánek v podprsence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spala jsem v ní po celé kojení. Docela jsem si na ní zvykla a pak jsem jí ještě někdy na noc měla i když jsem nemusela. Mě se v ní spalo dobře. A co třeba zkusit nějakou pohodlnější? Já měla pouze s kosticema a ke konci kojení tu sportovní bez kostic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tak já v ní v noci strávila rok (celou dobu kojení) mléko mi hodně teklo (dokonce jsem se musela kolikrát v noci převlékat
). Doby, kdy jí sundám jsem se nemohla dočkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já podprdu na noc odhodila cca před měsícem, když malému bylo 6 měsíců. Mlíka už tolik nemám a teče mi vyjímečně. Z té podprdy jsem v noci šílela
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik101 píše:carola píše:A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…
To jsem nikdy neslyšela, že by mělo nošení podprsenky v noci vliv na tvorbu mléka. Já jí nosila na noc jen v porodnici, nemohla jsem v ní spát, bylo mi to nepříjemné. Děti jsem kojila 14 a 16 měsíců, vliv na mléko to teda rozhodně nemělo.
Pokud je ti to nepříjemné, tak si jí rozhodně na noc sundej, přece ti kus látky nedrží laktaci, to je hloupost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spala jsem v ní asi do 8m. Od té doby, co jsme začali po 6m s příkrmy a tvorba mléka se přizpůsobila potřebě syna, tak jsem si všimla, že už nemám vložky v podprsence nasáklé mlékem. Měsíc jsem to pozorovala a pak zkusila podprsenku odložit. Spím už bez ní a je mi to mnohem pohodlnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabriela82 píše:
že by podprda měla vliv na tvorbu mléka? to se mi nezdá
![]()
Mě to přijde taky divný, ale coby prvorodička jsem to vzala tak, jak to doktorka řekla té druhé mamince. A asi bych to neřešila, kdyby mi ta podprda nevadila. A to mám taky měkkou,bez kostic…
Jako by nestačilo, že nemůžu spát na břiše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my máme 6 mesačného prcka,ktorý nám bez kojenia spinká od 19.30 do 7.30 hod a kedže sa mi hrozné nalievajú prsá,tiež musím spať v podprsenke s prsními vložkami.:roll:
Ale ak Ty,problémy s naliatými prsiami nemaš,tak podprsienku nepouživaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loll píše:Janik101 píše:To jsem nikdy neslyšela, že by mělo nošení podprsenky v noci vliv na tvorbu mléka. Já jí nosila na noc jen v porodnici, nemohla jsem v ní spát, bylo mi to nepříjemné. Děti jsem kojila 14 a 16 měsíců, vliv na mléko to teda rozhodně nemělo.carola píše:A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
Janiku,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že jen asi tak první 3 měsíce,kdy jsem měla mléka opravdu hodně a pak už tuším,že ne,ale přesně si to nepamatuju.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…Pokud je ti to nepříjemné, tak si jí rozhodně na noc sundej, přece ti kus látky nedrží laktaci, to je hloupost…
Tak to ráda slyším… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik - pokud ti mlíčko neteče, tak jí klidně odlož… Mojí malé jsou necelé 4 měsíce ale spinká celou noc (cca od půlnoci do sedmi, jak kdy
) a mě se teda prsa hlavně přes tu noc ještě docela nalévají (taky jak kdy
) takže já mám vložky často ještě promáčený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik101 píše:
Všechny zdravím a přidávám dotaz:
Jak dlouho jste spaly v podprsence při kojení? Mám 5 měsíční dcerku, kterou plně kojím, takže zatím v podprsence spím. Přiznám se ale, že mi to není zrovna moc pohodlné…a při představě, že bych jí kojila třeba do dvou let a měla v ní být celou dobu, tak nadšením zrovna neskáču…
Takže prosím, jak jste to měly vy???
přestala jsem v ní spát, když ze mě přestalo téct mlíko „jen tak“
pak už jsem při kojení v noci jen dávala na druhé prso vložku, kdyby mi to teklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evulec píše:
Taky jsem spala po celou dobu v podprdě, ale ve sportovní, nevadilo mi to.
Anonymní: jako to se ti zpevnily přes noc nebo jak?
jéžiš, jasně že ne, ale po několika týdnech už jsem začala změny pozorovat - jak je podprsenka „držela“ v určitém tvaru a nenechala je viset, tak prostě neměly šanci se vytahat
kolikrát ještě v pyžamu pobíhám po baráku půl dopoledne a fakt bez podprdy měly tendenci čím dál víc viset ![]()
- Citovat
- Upravit
Kdyz kojim z jednoho prsu tak mi z druheho trochu mlika unika, tak v podprde spat musim, taky mam takovou obyc bez kostic, zvykla jsem si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik101 píše:carola píše:A nemělo to vliv na tvorbu mlíka??? Mudr. v porodnici „nadávala“ jedné mamince, že nemá na noc podprsenku a že se diví, že nemá mlíko, tak já jsem nabyla dojmu, že prostě dokud budu kojit, musím v ní být.
A mléko mě neteče…s tím jsem neměla problém nikdy…
To je blud
.
Naopak by se mělo dávat pozor, aby podprsenka netlačila a tím pádem neomezila tvorbu mléka.
Já spím a spala jsem i v době kojení bez.
Hlavně na spaní jsou zcela nevhodné podprsenky s kosticemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já jsem v podprsence nikdy nespala, mám velká prsa, musím kupovat kvalitní pevné podprsenky a v té bych v noci tedy nevydržela…první měsíc jsem si brala každý den na spaní čisté triko a pod sebou měla osušku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naopak by se mělo dávat pozor, aby podprsenka netlačila a tím pádem neomezila tvorbu mléka.
Já spím a spala jsem i v době kojení bez.
Hlavně na spaní jsou zcela nevhodné podprsenky s kosticemi.
Tak super, hned dneska večer jdu spát naostro ![]()
Jinak všem moc díky za odpovědi. andílek už spinká, tak rychle uvařit na zítra a taky do postele. Dobrou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit