Spánek v podprsence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
21.2.12 20:30

Dokud mi víc teklo mlíko, při každém dítěti to bylo kupodivu jinak… Ale max. tak měsíc, pak už když teklo jen trošku a jen při spouštěcím reflexu, přidržela jsem si tam papírový kapesníček a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.2.12 20:31

Já mám tedy velké prsa, a mlíka milion, kojím doteď(2,5let) A v podprdě jsem vydržela asi 14dní. Pak jsem to řesila. úplým tričkem s velkým výstřihem a na každém prsu přeloženou klasickou plínu…pohodička. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.2.12 20:32

Spala jsem s podprsenkou, jinak jsem mohla převlíkat celou postel, ale bylo to hrozně nepohodlné… Existují prý i noční košile na kojení se zabudovanými košíčky, tak zkus googlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.2.12 20:34
Janik101 píše:
gabriela82 píše:
8o že by podprda měla vliv na tvorbu mléka? to se mi nezdá :think:
Mě to přijde taky divný, ale coby prvorodička jsem to vzala tak, jak to doktorka řekla té druhé mamince. A asi bych to neřešila, kdyby mi ta podprda nevadila. A to mám taky měkkou,bez kostic…
Jako by nestačilo, že nemůžu spát na břiše :(

A proč nemůžeš spát na břiše, tlačí tě prsa nebo taky z důvodu nějaké podobné pověry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
21.2.12 20:37
A proč nemůžeš spát na břiše, tlačí tě prsa nebo taky z důvodu nějaké podobné pověry?

Bohužel tlačej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.2.12 20:43

Ahojky, v podprsence jsem spala asi pár prvních dní, pak jsme zjistila že z toho vlhka vložek se mi dělají ragády na bradavkách a hrozně bolí. Takže jsem si vzala bavlněný uplý triko do něj vložila klasickou látkovou plenu a spala v tomhle.. cca do 6 měs.. pak už v ničem - mléko se ustálilo. Kojila jsem do 15 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
21.2.12 20:44

Nějak se mi nedaří citovat…odbíhám od vaření, tak to podle toho vypadá. Radši se odhlásím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.2.12 21:03

Zhruba první 3 měsíce :think: Nevím přesně, jak to jen šlo, tak jsem ji odhodila. Podprsenky nemám ráda obecně, tak radši risknu sem tam mléčný flek na tričku/pyžamu. A kojím vesele furt (malá má 8m), takže u mě to na tvorbu mléka asi vliv nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
22.2.12 01:13

No já asi 7 měsíců… pak jsem zjistila, že mi mlíko už neteče a s radostí jsem jí odhodila :lol: že by to mělo nějaký vlív na tvorbu mlíka je kravina.
Teď je nejmladší 4 měsíce a zatím to taky pořád bez podprdy nejde… když se vzbudí v noci později než normálně, tak mi prsa tečou, kdybych neměla podprdu a vložky, tak mám mokrou postel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.2.12 09:46

Ahoj, mám jen takovou sportovní (spíš jakoby kratší košilka) a to jen z důvodu, že chci, aby mi ty prsa trošku „držely“. Když jsem byla bez, tak mi v noci i víc tvrdly. Sem tam se stane, že mi trochu mlíčka vyteče, ale vyjímečně. Bel vložek do podrpsenky jsem asi od 2.měsíce malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat