Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Moje dcera je na Hippu od 4 měsíců. Jednou jsem koupila sunar premium, už ani nevím proč, dvakrát si lokla a odmítala. Byla zvyklá na to svoje a jiné nechtěla ![]()
Pokud UM nebude chtít, myslím, že je ve věku, kdy můžeš dávat klasické plnotučné mléko nebo více mléčných výrobků. A nebo mu dávej pořád ten sunar do 12 měsíců, ono se to složení zase tolik neliší.
@Thomassss když on vyžaduje mliko jako druhou večeři, pak v noci kolem půlnoci a znovu ve 4 ráno… To mu nemohu dávat mléčné výrobky… Asi by mi hrablo… Ještě ho v noci 2× krmit…
ale děkuji za reakci
@Anonymní píše:
@Thomassss když on vyžaduje mliko jako druhou večeři, pak v noci kolem půlnoci a znovu ve 4 ráno… To mu nemohu dávat mléčné výrobky… Asi by mi hrablo… Ještě ho v noci 2× krmit…ale děkuji za reakci
Ještě jsem svůj příspěvek editovala - tak mu dávej ten sunar do 12 měsíců, jako dosud, složení se u těch pokračovacích mlék tolik neliší.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. 1Měli jsme Sunar AR, ted je nám rok a dnes jsem po večeři chtěla dát poprvé hipp3, nastal problém. Malý si cucnul a víc flašku odmítá… Prisuzuji to tomu, že byl strašně unavený. My byli na výletě, bohužel jsme se vrátili později, než bylo plánováno. Doma dostal rovnou večeři. Na chvíli si šel hrát a pak jsme šli na mléko. Toho se prakticky nedotkl během 3 pokusu. Ale uspavala jsem ho placiciho půl hodiny… Doufám, že byl jen pretazeny a zároveň najedeny… Měli jste některá stejnou zkušenost?
Sunar AR 3 se nedělá, proto jsem musela vybrat jinou značku, po klasickém sunaru mi blinkal, ten už jsem nechtěla…
tak to se nedivím - Sunar AR a Hipp 3 vždyť to bude úúúplně jiná chuť mléka, musíš měnit buď postupně, nebo nechat Sunar AR a pak přejít na kravské plnotučné mléko
Jasně, že mu to nechutná. Je zvyklý na jinou chuť. Nevidím důvod přecházet na 3. Nech mu ten Sunar 2 a je to.
Můžeš ta mléka zkusit mixovat a postupně přidávat víc Hipp prášku.
Když mu vrzneš rovnou jiné mléko, byl by malý zázrak, kdyby ho chtěl ![]()
Ahoj maminky. 1Měli jsme Sunar AR, ted je nám rok a dnes jsem po večeři chtěla dát poprvé hipp3, nastal problém. Malý si cucnul a víc flašku odmítá… Prisuzuji to tomu, že byl strašně unavený. My byli na výletě, bohužel jsme se vrátili později, než bylo plánováno. Doma dostal rovnou večeři. Na chvíli si šel hrát a pak jsme šli na mléko. Toho se prakticky nedotkl během 3 pokusu. Ale uspavala jsem ho placiciho půl hodiny… Doufám, že byl jen pretazeny a zároveň najedeny… Měli jste některá stejnou zkušenost?
Sunar AR 3 se nedělá, proto jsem musela vybrat jinou značku, po klasickém sunaru mi blinkal, ten už jsem nechtěla…