Hipp a stolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
25.9.15 12:08

hipp a stolice

Ahoj holky, používáme mlého Hami pro citlivá bříška kvůli stolici a chtěla bych zkusit HIPP, ale chtěla bych alespoň vědět od někoho, jaké zkušenosti máte s touto značkou a hlavně zda jste po této značce měli někdo problémy se stolicí či naopak?? Zatím jsem slyšela chválu na toto mléko ohledně chutě ale to je tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
25.9.15 12:20

@AndreaR1 za mě je Hipp naprostá jednička. Mladší měl s bříškem velké problémy a Hipp mu sedl jako jediný a měl po něm stolici jako když byl plně na MM. Zkoušeli jsme Nutrilon, Bebu, Sunar Premium a po všech katastrofa.
Starší měl taky problémy s bříškem a ty přestaly, když jsme v jeho roce přešli na Hipp.

• Citovat
  • Upravit
1174
25.9.15 12:22

Za nás taky naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.9.15 12:39

@AndreaR1 Malý byl taky na Hami citlivé bříško - koliky a zácpa, byl nějaký výpadek, nešlo sehnat žádné balení a tak jsem koupila Hipp a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
25.9.15 13:27

Ahoj, taky se přidám s dotazem. Malý je na Nutrilonu a má šílený koliky. Dr. nám dnes zase cpal Nutrilon anticolic. Ale já se rozhodla změnit značku. Rozhodla jsem se pro Hipp. Ale teď tápu jestli comfort nebo combiotik? Máte některá prosím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
25.9.15 13:29

@mmch My měli combiotic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie