VŠTE obor pozemní stavitelství, dálkové studium

26.4.16 19:43

Hlasí se někdo na VŠTE

Ahoj holky, hlasí se některá na VŠTE dálkově od přístího roku 2016/2017? Nejlépe obor pozemní stavitelství, nebo jiný? Nebo někdo kdo tam již studuje dálkově? Ráda bych nějaké info. Budu ráda za cokoliv. :) :) :) :) :srdce: 8o Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.4.16 19:59

A můžu se zeptat, ja kto na škole funguje, konkrétně při dálkovém studiu? Koukám že máš prcka, tak jak se to dá zvládat? JAké jsou poplatky apod? Děkuji moooc ;) ;) ;) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:09

Já budu končit snad v únoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:11

@rigousek ty máš vyloženě eko? já management dopravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 20:14

Já bydlím kousek od Prahy takže budu víkendově dojíždět, to že docházka není povinná jsem už někde četla, je mi jasné že když nebudu na přednáškách tak toho budu muset víc dohánět. Jinak jsem normálně zaměstnaná je mi 23 let, a ted jsem se rozhodla ze bych si chtela VS dodelat, pracuji pouze od pondeli do patku pravidelne takze mam vsechny vikendy volne a ksveleho pritele. Mimi zatim nemame, zatim nechce i kdyz ja uz bych chtelam takze treba casem. tak jsem prave zveda prihlasku jsem podala tak uvidim jestl ime vezmou. A libi se tit tam? Já bych tady prave rada nasla nekoho kdo se tam ted treba take hlasi jako ja to by bylo super, já se tedy hlásím na pozemní stavitelství, mám i SŠ Stavárnu a pracuji také ve stavebnictví, navrhuji zimní zadrady, ta kjsem zvědavá :) :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 20:14

Nene já se hlásím na pozemní stavitelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 20:23

JAkože zkoušky neprobíhají ústně ale všechny písemně? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:25
@rigousek píše:
@kate.kacenka no jak kdy se mi tam líbí, ale teď jak se blíží konec, tak si i říkám, že se mi snad bude po té škole i stýskat :) ale myslím, že to není tak nejhorší. Pořád to tam inovujou a obnovujou. Co mě osobně vyhovuje je to, že všechny zkoušky jsou písemný a státnice nemusíš dělat najednou. Takže já teď třeba před bakalářkou už mám všechny státnice dávno hotový.
Jinak neboj, většinou se zakládají skupiny na fb. Vždycky to někdo založí pro nový ročník a tam si pak všichni posílají třeba poznámky atd. radí a tak.

mě tedy ty písemné zkoušky až tak nevyhovují, jak u čeho.. no a státnice právě nemám, ty plánuji všechny na podzim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:25
@kate.kacenka píše:
JAkože zkoušky neprobíhají ústně ale všechny písemně? :) :) :)

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 20:27

To je zajímavé, škoda že také nestujete pozemní stavitelství, zajímalo by mne jestli se dělají nějaké projekty, ještě mne napadá dá se to nějak zařídit s přespáním? Když bych tam byla celý vík na 1 noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:29

@kate.kacenka jojo, dá se spát klidně na koleji, ale to není nic moc, nebo jsou ubytovny v budějkách, akorát autobus tam moc nejezdí, chce to autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 20:29

Děkuju moooooc :) :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:31
@rigousek píše:
@ixule mě jo no, já nerada mluvím :D ale je fakt, že u písemný těžko něco okecáš, když prostě nevíš, tak jsi v čudu, u té ústní se to třeba nějak dá nebo ti ten učitel může trochu pomoct. Tak to ti nezávidím, já jsem ráda, že to mám všechno z krku :)

no právě, navíc mě se stalo, že mi 2× utekl jeden předmět, přitom jsem měla v testu prakticky vše, zřejmě jsem odpovídala na něco jiného, nebo co já vím, u ústních by řekli, že tohle je nezajímá, že je zajímá něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 20:32

Jako utekl jeden předmět, že jsi musela dělat celý znova nebo zkoušku? Nebo jak to funguje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 21:29
@kate.kacenka píše:
Jako utekl jeden předmět, že jsi musela dělat celý znova nebo zkoušku? Nebo jak to funguje? :-)

máš dva pokusy, když se nepovedou, celé znovu, nicméně tím, jak není povinná docházka pro dálkaře, tak vlastně zase jen zkoušku, ale asi je dobré být i na hodinách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze