Hlavička naléhá na vchod?

960
18.12.15 20:06

Hlavicka naleha na vchod??

Ahoj holky,

cekam druhe, prvni porod prirozeny, byt vyvolavane, tri roky zpet, cacorka nar. 40plus 0 porodni cesty naprosto neprioravene, des.
Nicmene, ted jsem 35 tt a dnes na ultrazvuju na ktery chodim kvuli prutokum (husta krev, picham uz 8mesicu clexane)
se mala uz otocila a je tedy hlavou dolu, Co me ale prekvapilo, ze doktor kdyz se jzameril prave na tu hlavicku, mel ten pristroj od sona uplne az v podbrisku, jakobby tak cca 6cm nad pochvou, je to normalni takhke nizko? Uz si to z predchoziho tehu vubec nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
18.12.15 20:13

Ahoj, jsem ve 37. a malá naléhá už tři týdny, v podstatě mi jezdila sonem po stydké kosti, tak je nízko ;) Zhruba odpovídá tvému popisu sona. Takže za mě žádný strachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
18.12.15 20:13

Pokud ti doktor nic neřekl, bude to v pořádku, nepříjemné to muže být pro tebe, malej měl taky hlavičku dost nízko, doktor mi to i řekl a měla jsem ke konci takový hnusný křeče do třísel, vystřelovalo mi to, pěknej hnus, prý to někde utlačuje, ale porod mi taky vyvolávali 6 dní po termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.15 20:18

Moc dekuju za reakce, jak rikam, pripadam si jako, ze jdu rodit poprve asi tehu demence :D kazdopadne nic takoveho si z prvniho tehu nevybavuju, ze by mi ji hledali, takhle nizko. Je fakt, ze pri namaze, napr. Po vanocnimu uklidu :D nebo dlouhe prochajde s malou citim jakoby se mi to dole roztahovalo ci co a citim tlak primo na spodek jako na pysky, omlouvam se za popis, ale dnes dr. Jsem to nerikala toho zajimali hlavne ty prutoky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
18.12.15 20:21

@ekarolis Mě zase občas když se hlavou zavrtí vystřeluje řezavá bolest tipuju do čípku či něčeho uvnitř v tom místě, současně mám i křečové bolesti v konečníku (ty sem cítila vždy při MS). Myslím, že je to právě tím, jak je natlačená dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.15 20:23

Jo tak do konecniku to mivam taky, presne jak popisujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.15 20:26

@JayLee Ou a od kdy jsi to mela? A kdy rodila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
18.12.15 20:30

@ekarolis V 35tt se už nijak šetřit výrazně nemusíš, od 36tt je dopečené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.15 20:31

@j.a.n.i1 No ja se ani moc nemuzu s triletackou, znas to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.12.15 20:31

Nejspíš to bude normální, měla jsem to stejně. Tak hlavičku dolů dítě bývá brzy, snad v 7. měsíci už byla (?), tipuju, fakt brzy, že jsem se divila :) No a když jsem se doktora ke konci těhotenství ptala, kde má hlavičku, tak mi ukazoval pomalu rozkrok. Ještě jsem si v duchu říkala, že to není možný, že bych ji tam cítila. Ale je pravda, že se mi stalo třeba večer u televize, že mi projela v rozkroku taková řezavá bodavá bolest a cítila jsem, jak se malá vrtí, takže tam ta hlavička byla hodně nízko, vystřelovalo to úplně dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
18.12.15 20:36

@ekarolis Znám, měla jsem to s druhým podobně, akorát já byla před 30tt a to mi ještě přišlo brzo… pak už jsem to neřešila a nakonec je dítko 38+2, ale tedy rychlovka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
18.12.15 20:37

@JayLee Tak pokud tam zasahuje placenta, tak je to něco jiného, to zakladatelka nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.15 20:37

Ja si prave pamatuju, ze kdyz mi malou vyvolavali, byla dost hore. Dostala jsem v pul 10 tabletu, ve 12 cipek, ve 2 dalsi tabletu a pak zase dva cipky behem odpo a bolestimse rozjely az kolem 8 vecer, kolem 5 teda zacinaly a to jsem se ptala PA jak to vypada a ona to jen sestupuje hlavicka ( v tu chvilku jsem se z toho malem picla) tak mozna, ze opravdu nebyla prvni tak nizko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.12.15 20:39

@j.a.n.i1 Ty jo, ale tak to jste to zmakli krasne 38 plus2
Jj placentu mam vysoko vepredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
18.12.15 20:40

@JayLee Doktorka mi nic o šetření neříkala, cítím se dobře, vše je v pořádku, placenta, čípek, prostě vše v normě. Jinak se samozřejmě šetřím sama od sebe, jsem už dost unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí