Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
si pamatuju z nějaké diskuze, že 4,5 a 2,5let, je to tak?
s dětma to budeme muset nějak vymyslet
nemůže je někdo jeden večer pohlídat? a poslala jsem ti SZ
etatinek píše:marra píše:Tak až napadne sníh, tak je zapřáhneš do spřežení, naskočíš na sáně a jedééém za chlapama, no ni??etatinek píše:Ti dám chran bůh!!!michaela1808 píše:
rozhodím sítě, už to řeším s manželem
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojujeChraň Bůh!!
![]()
![]()
![]()
Tož ja bych tam i zajela,ale nemam moc skladne deti,do batohu je nenarvu
![]()
to je ale zábava, co? v TV houby…bandu vdavekchtivých žen, aby tě zkotily, na tebe!
michaela1808 píše:etatinek píše:to je ale zábava, co? v TV houby…bandu vdavekchtivých žen, aby tě zkotily, na tebe!marra píše:Tak až napadne sníh, tak je zapřáhneš do spřežení, naskočíš na sáně a jedééém za chlapama, no ni??etatinek píše:Ti dám chran bůh!!!michaela1808 píše:
rozhodím sítě, už to řeším s manželem
můžem pak etatínka pozvat na seznamovací mejdan, když se tady tak směle zapojujeChraň Bůh!!
![]()
![]()
![]()
Tož ja bych tam i zajela,ale nemam moc skladne deti,do batohu je nenarvu
![]()
crazzi píše:weruuunka píše:Veru, a kolik ti je, a jakejpak by měl být![]()
Hele můžu hledat s tebou, akorát teda Liberecko.
?
Mě je 19, měl by být hlavně normální.
![]()
Hele ženský, mě by tak zajímalo, co byste udělaly s chlapem, kdybyste zjistil, že v době rozvodu „odklonil“ deset milionů z vašeho společného majetku… Hmm?? A ještě by mě tak zajímalo kolik taková Kocourková od bývalého manžela dostala či ještě pobírá…
![]()
weruuunka píše:crazzi píše:Mě je 19, měl by být hlavně normální.weruuunka píše:Veru, a kolik ti je, a jakejpak by měl být![]()
?
![]()
Pohledéj na prvním stupni základních škol, tam by se někteří nezadaní a normální mohli ještě nacházet, a když né, tak zkus školky… A až na nějakého takového natrefíš, tak déj určitě vědět…
![]()
michaela1808 píše:etatinek píše:jestli budeš vyrypovat, tak tě taky seznámím a budeš mít po ptákáchmichaela1808 píše:Jo jo, důležitý je, že ses tam dostala!!
jasné! tak nějak
akorát ta hospoda je mimo moji trasu…tak to bylo trochu složitější, ale důležitý je výsledek.
.. a sakra ..
nevim jestli by byl bez ,,něj,, tak přitažlivý ![]()
saracenka píše:
hezky, byl jsi v solárku?
To je drahý a daleko!! ![]()
Mahdalko, ty máš teda nápady, to ti povím!! ![]()
etatinek píše:saracenka píše:
hezky, byl jsi v solárku?To je drahý a daleko!!
Mahdalko, ty máš teda nápady, to ti povím!!
si hnědší a jiné oči ..
etatinek píše:saracenka píše:
hezky, byl jsi v solárku?To je drahý a daleko!!
Mahdalko, ty máš teda nápady, to ti povím!!
Já vim,mě to říká i chlap,co to mám prej občas za nápady
Ale mě to nedalo na tohle nereagovat
![]()
etatinek píše:weruuunka píše:Pohledéj na prvním stupni základních škol, tam by se někteří nezadaní a normální mohli ještě nacházet, a když né, tak zkus školky… A až na nějakého takového natrefíš, tak déj určitě vědět…crazzi píše:Mě je 19, měl by být hlavně normální.weruuunka píše:Veru, a kolik ti je, a jakejpak by měl být![]()
?
![]()
![]()
A myslíš, že se tam najde někdo, kdo by chápal slovo rodina.
Asi první vyzkoušim tu školku. ![]()
Tak až napadne sníh, tak je zapřáhneš do spřežení, naskočíš na sáně a jedééém za chlapama, no ni??