Hledám kamarádku na výlety
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledám kamarádku na výlety
Ahoj, hledám kamarádku, co by ráda jezdila na výlety, Kamkoli, hrady zámky, příroda či zahraničí, ale chybí ji společnost tak jako mne. Budu moc rada, když se ozveš. Přeji nádherný den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kosheeen píše:
Ahoj, hledám kamarádku, co by ráda jezdila na výlety, Kamkoli, hrady zámky, příroda či zahraničí, ale chybí ji společnost tak jako mne. Budu moc rada, když se ozveš. Přeji nádherný den.
- Citovat
- Upravit
@kosheeen já se hlásím
Taky se mnou nechce nikdo moc jezdit.Jsem od Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Svobodná nebo s dětmi? a věk? také někoho hledám…
Asi to nebylo na mě…,ale já jsem vdaná, děti,41 let. Jezdím s dítětem i bez.
Jak jsi na tom ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi z Prahy, kosheeen, a máš chuť někam společně vyrazit, ozvi se na mail raynockie@hotmail.com, moc ráda poznám nové ‚stejně postižené‘ tváře
![]()
- Citovat
- Upravit
Hledam kamaradku
Hledam kamaradku na výlety, stanovani, ryby, dovolená 43let bez dětí trutnovsko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych brala dalšího výletníka. Spíše s dětmi a klidně i na víc dní. Třeba do Mariánských Lázní, na Moravu… Jsem z Jižních Čech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lll2220 A jak mas stare deti? Nam by se nejaci partaci na vylety hodili:)
- Citovat
- Upravit
Hledám kamarádku
Ahoj! Ano, mluvím přímo na tebe! Pokud je ti smutno po kámošce, která ti zvedne telefon i ve 3 ráno, bude tě podporovat ve věcech o kterých sníš! Přinese ti jídlo, když se zrovna nebudeš cítit OK… a spoustu dalších výhod přátelství tě potěší, tak jsem tu! Hledám podobnou spřízněnou duši, která i když má přítele tak přátelství má pro ní význam a zakládá si na něm. Není ji cizí upřímnost a není hlavně moc urážlivá- to by bylo rychlý? Mám ráda smích, cestování, turistiku jsem trochu víc trhlá, ale všeho s mírou? Piš, pokud jsi na stejné vlně, můžeme začít u kafe a třeba si kápneme do noty?? Je mi 29 let, mám 5letou cácorku a 3 letou amstaffku
Beroun, Hořovice, Plzeň, Rokycany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.