Prosím doporučte restauraci - Praha 9
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím doporučte restauraci Praha 9
Ahoj všem. Prosím máte někdo oblíbenou restauraci nejlépe někde kolem Horní Počernice, Kbely Čakovice, nebo i jinde na Praze 9. Neco kde dobře vaří a není to pajzl. Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Turbanti i Prosecco taky doporučuju. Nevím, jakou máš finanční představu, ale mám ráda i Blue Orange v Letnanech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskusi. Potřebovala bych nějakou restauraci vhodnou i pro děti, určitě nekuřáckou, kde dobře vaří a nají se tam i vegetarián, který nejí mléčné výrobky
Díky
Blue Orange už bohužel doporučit nemůžu, změnil se šéfkuchař, obsluha, obojí byla změna k horšímu, alespoň z mého pohledu.
S touto restaurací http://www.pizzerie-il-giardino.cz/cs/ mám několik negativních zkušeností, co se týká jídla, takže tu bych za sebe určitě nedoporučila.
Prosecco ani Turbanti neznám. Pořád by jste je doporučili?
Díky za aktuální tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Blue Orange jsme byli kolem vánoc, taky jsme nebyli spokojení (s jídlem, obsluha byla ok) - a to jsme tam chodili několik let (a často) a vždy super… V Proseccu jsme byli minulý týden, pořád doporučuju
. V Počernicích jsem nebyla asi rok, takže nevím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.