Ledové sochy Pustevny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ledové sochy Pustevny
Ahoj holky, chtěli bychom o víkendu vyrazit na Pustevny kouknout na ty ledové sochy. Máme v plánu jet autem a nahoru lanovkou. Dolů jsme mysleli třeba sešup na bobech. Máte někdo zkušenosti z minulých ročníků. Není tam moc narváno, dá se nahoře zajít někde na oběd? Budu rada za všechny postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@admenL na pustevny nejezdit, je to přesunuto do Rožnova. Jinak narváno bývá v závislosti na počasí, možnost se najíst je vždy. Bývalo tam moře stánků a otevřené chaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam byli v nedeli a byla to jedna silena klouzacka :-/ nedalo se chodit a nic k videni taky nebylo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to na Pustevnách http://www.pustevny.cz/ledove-sochy/
V Rožnově jsou sněhové, na Pustevnách ledové ![]()
Aktuálně se sochama nevím, ale my tam byli předminulý víkend a lidí tam bylo mraky. Fakt tolik lidí jsem tam neviděla snad ani v létě. Na oběd jsme tam nikde nebyli, tak jak v restauracích nevím.
Snad napíše někdo, kdo tam byl téď, taky by mě to zajímalo. Má tam být i program a už se neplatí vstupné, tak podle mě tak bude lidí plno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Pustevnách zadarmo v Rožnově za peníze.
http://zlin.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxsigi píše:
Na Pustevnách zadarmo v Rožnově za peníze.
http://zlin.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
minulý rok chtěli za vstup do stanu stovku. Takže zadara mi to nepřijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem z vás popletená. napadá vás nějaký jiný tip na víkend? Problém je v tom, že jedeme se švagrovou a jejími třemi dětmi, které nejsou zvyklé moc chodit a musíme tam dojet autem.
takže celkem omezení ![]()
@Setkub
vy jste byli prosím kde, Pustevny, nebo Rožnov?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.seminulý rok chtěli za vstup do stanu stovku. Takže zadara mi to nepřijde
To bylo loni! Letos se to placene přesunulo do Rožnova. Na Pustevnach je to zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jiný tip nemám
my na Pustevnach před 14 dny brali i boby. Nahoře je malý kopec, kde decka bobovaly. Zašli jsme k Radegastu a zpátky ficeli z kopce na bobech spolu. Byl to ficak, malý nadšený
pokud by bylo počasí, jela bych
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubikova píše:
To bylo loni! Letos se to placene přesunulo do Rožnova. Na Pustevnach je to zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oravdu jsou letos dvě akce. Pořadatele se nepohodli a rozdělili se. Na Pustevnách akci pořádá Radio Čas a sochy budou volně přístupné - pod širým nebem.
V Rožnově pořádá agentura Dagi a sochy budou ve stanu a k shlédnutí za vstupné. Kolik to netuším.
Otázka kam jít. Já osobně bych volila Pustevny. Pro děti tam bude víc zábavy - lze bobovat, větší prostor, sochy jsou volně přístupné - líp si je prohlídnete.
V Rožnově je akce v autokempu - docela z ruky od města. Dá se jít do skanzenu ( ale to je další palka za vstupné ). Po zkušenosti z loňska bych do stanu už nešla. Plno lidí, procházíš kolem soch v řadě, pomalu nebyl čas je prohlídnout, protože dav tě tlačí vpřed a nebo naopak čekáš dokud se skupinka před vámi se sochou nevyfotí.
Samo, že záleží na počasí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.