Ledové sochy Pustevny

1168
13.1.15 19:27

Ledové sochy Pustevny

Ahoj holky, chtěli bychom o víkendu vyrazit na Pustevny kouknout na ty ledové sochy. Máme v plánu jet autem a nahoru lanovkou. Dolů jsme mysleli třeba sešup na bobech. Máte někdo zkušenosti z minulých ročníků. Není tam moc narváno, dá se nahoře zajít někde na oběd? Budu rada za všechny postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.1.15 19:29

@admenL na pustevny nejezdit, je to přesunuto do Rožnova. Jinak narváno bývá v závislosti na počasí, možnost se najíst je vždy. Bývalo tam moře stánků a otevřené chaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 19:30

@admenL ještě odkaz, ať mi věříš, že je to v Rožnově: odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
13.1.15 20:00

Hlavně musí mrznout ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 20:02

@pannda ne, bývají ve stanu, tedy pokud není mráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
13.1.15 20:12

My tam byli v nedeli a byla to jedna silena klouzacka :-/ nedalo se chodit a nic k videni taky nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.1.15 20:18

Je to na Pustevnách http://www.pustevny.cz/ledove-sochy/

V Rožnově jsou sněhové, na Pustevnách ledové :)

Aktuálně se sochama nevím, ale my tam byli předminulý víkend a lidí tam bylo mraky. Fakt tolik lidí jsem tam neviděla snad ani v létě. Na oběd jsme tam nikde nebyli, tak jak v restauracích nevím.

Snad napíše někdo, kdo tam byl téď, taky by mě to zajímalo. Má tam být i program a už se neplatí vstupné, tak podle mě tak bude lidí plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
13.1.15 22:01

Na Pustevnách zadarmo v Rožnově za peníze.
http://zlin.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.15 06:31
@xxsigi píše:
Na Pustevnách zadarmo v Rožnově za peníze.
http://zlin.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

minulý rok chtěli za vstup do stanu stovku. Takže zadara mi to nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
14.1.15 06:47

Holky, já jsem z vás popletená. napadá vás nějaký jiný tip na víkend? Problém je v tom, že jedeme se švagrovou a jejími třemi dětmi, které nejsou zvyklé moc chodit a musíme tam dojet autem. :zed: takže celkem omezení :roll:

@Setkub
vy jste byli prosím kde, Pustevny, nebo Rožnov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.1.15 06:47
@martina.seminulý rok chtěli za vstup do stanu stovku. Takže zadara mi to nepřijde :think:

To bylo loni! Letos se to placene přesunulo do Rožnova. Na Pustevnach je to zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.1.15 06:53

Jiný tip nemám :) my na Pustevnach před 14 dny brali i boby. Nahoře je malý kopec, kde decka bobovaly. Zašli jsme k Radegastu a zpátky ficeli z kopce na bobech spolu. Byl to ficak, malý nadšený :) pokud by bylo počasí, jela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.15 06:54
@kubikova píše:
To bylo loni! Letos se to placene přesunulo do Rožnova. Na Pustevnach je to zdarma
:nevim: možné to je, v tv právě říkali, že se to přesouvá do Rožnova.. pak se v tom vyznej :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
14.1.15 09:36

Oravdu jsou letos dvě akce. Pořadatele se nepohodli a rozdělili se. Na Pustevnách akci pořádá Radio Čas a sochy budou volně přístupné - pod širým nebem.
V Rožnově pořádá agentura Dagi a sochy budou ve stanu a k shlédnutí za vstupné. Kolik to netuším.
Otázka kam jít. Já osobně bych volila Pustevny. Pro děti tam bude víc zábavy - lze bobovat, větší prostor, sochy jsou volně přístupné - líp si je prohlídnete.

V Rožnově je akce v autokempu - docela z ruky od města. Dá se jít do skanzenu ( ale to je další palka za vstupné ). Po zkušenosti z loňska bych do stanu už nešla. Plno lidí, procházíš kolem soch v řadě, pomalu nebyl čas je prohlídnout, protože dav tě tlačí vpřed a nebo naopak čekáš dokud se skupinka před vámi se sochou nevyfotí.

Samo, že záleží na počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
17.1.19 14:07

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dá se tam i kočárkem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.