Zrušení jediného spoje

1917
11.1.15 23:13

zrušení jediného spoje

Ahojky má takový dotaz chtěla jsem že 16 Února pojedu za kamarádkou do Považské Bystrice Chtěla jsem jet ráno 9:45 autobusem Student Agency od Grandu ale koukala jsem na rezervační systém a oni ten spoj od 24 Ledna zrušily tak těd špekuluju jak se tam okud možno s přestupem jen v brně dostat Jezdila jsem ze Zlína do Brna a tam sem sedala na tento spoj ale těd nevím nevím jak a co vymyslet poradíte, přemýšllím jestli zítra napsat na vedení SA a zeptat se na důvod nejetí tohoto spoje jak mi to i na zákaznické lince radily nebo co dělat navíc ani nevím kolik mě to tak může jiným dopravcem stát na Studenta jsem platila cca 290kč ale těd? netuším Koukala jsem že ten spoj jede naposled 24 Ledna a pak až do 11.3. do kdy jsou lístky na tuto linku v prodeji nic tak nevím jestli ten spoj zrušily nebo co achjo jsem naštvaná byl to tak fajn spoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
11.1.15 23:22

Primarne bych to nechala vymyslet idos.cz 8) Nemyslim, ze by ti SA vyavetlovalo, proc zrovna jeden mesic v roce nejezdi, je to jejich vec, duvod nejspis maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.1.15 23:25

Tak oni to maj od toho 24 až do doby dokud jsou zatím jízdenky v prodeji ono jde i o to že to byl jediný spoj který jsem byla schopná zvládnout (mám problémy s očima a na Grandu se dokážu dobře zorientovat pč to mám naučené) takže si spíš myslím že je ten spoj zrušený uplně což je divné byl vždycky plně obsazený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.1.15 23:25

U mě ti idos jaksi nevyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.1.15 23:29

http://jizdnirady.idnes.cz/…vse/spojeni/
přes Horní Lideč nebo přes Vsetín je tam spojení zhruba co hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
11.1.15 23:30

@katula9 napiš jim jak to bude, nemohli zastávku jen někam přesunout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.1.15 23:31

Já vím to jsem aky viděla ale ono mi to moc nepomůže když se nedokážu zorientovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.1.15 23:34

A co třeba někdo známý? Kdo tím směrem třeba jezdí? Je to přece jen tady ze Zl přes „kopec“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.1.15 00:03
@katula9 píše:
Tak oni to maj od toho 24 až do doby dokud jsou zatím jízdenky v prodeji ono jde i o to že to byl jediný spoj který jsem byla schopná zvládnout (mám problémy s očima a na Grandu se dokážu dobře zorientovat pč to mám naučené) takže si spíš myslím že je ten spoj zrušený uplně což je divné byl vždycky plně obsazený

myslím, že ti určitě nějaká dobrá duše pomůže, a doprovodí tě na tom přestupu..určitě nebudeš jediná, kdo by tam přestupoval :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
12.1.15 00:04

Js nevim. Co treba jet 11.3 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.1.15 00:44

Tak ono to ani nejde za prev to vypada ze ten spoj zrusili definitivne a naporad a za druhe kamoska jeste studuje tak proto tam jezdIm kdyz ma prazdniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.1.15 01:00
@katula9 píše:
Tak ono to ani nejde za prev to vypada ze ten spoj zrusili definitivne a naporad a za druhe kamoska jeste studuje tak proto tam jezdIm kdyz ma prazdniny

No a to nemůže ona přijet za tebou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.15 08:40

@katula9 Mě to vyhazuje docela dost spoju…

http://cp.atlas.sk/…us/spojenie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.1.15 14:21

To sice vyhazuje dost spojů ale říkám já fakt nedokážu přesednout jinde ne v tom Brně achj o to mě fakt naštvalo ono není ani moc řešením aby dojela za mnou páč by se to nedalo zvládnout na otočku proto jsem tam jezdila já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.15 14:28

@katula9 Jako že se neorientuješ v jiném městě… aha, jasný.
Hele, tak zkus zavolat na tu zákaznickou linku. Já když se dívám do toho jízdního řádu, tak tam nic o tom, že by to nejelo nepíšou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.