Hledám oponenta bc. práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledám oponenta bc. práce
Dobrý den, hledám oponenta pro bakalářskou práci na téma: občan Františkových lázní. Podmínkou je plné vysokoškolské vzdělání ( bc. nestačí), má vzdělání v oboru ( alespoň SŠ), pracuje v oboru. jedná se o obor turismus, cestovní ruch nebo lázeňství. Byla bych moc vděčná za reakci, už si nevím rady kde někoho sehnat. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Niki91 Proboha co studuješ za ústav?! Oponenta Ti musí zajistit škola, ne? Jakej má smysl, když si člověk shání oponenta sám (např. kamaráda a podobně)? To mi teda hlava nebere, pak se nevidvme, co si dneska za exponáty píše titul před jméno… (Nic proti Tobě, třeba jsi chytrá, ale tohle je fakt ujetý.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki91 - moc ti nepomůžu. Končím letos bakaláře, ale co studuješ? A bylo by možné se pak na tu tvoji práci podívat. Žiju ve Frantovkách, tak by mě to zajímalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel tato škola oponenty nezajišťuje ( možná proto, že nejsou k sehnání
) p. s. mě to taky hlava nebere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka
No právě, mi oponentku dodala fakulta
, nemohla jsem si vybírat - mysleli si, že paní pro mě bude oříšek (teoretik s nazupovanými poučkami) a já si mazaně vybrala vedoucího práce, kdy jsem si na pitevně odchytla toxikologa, který v tom dělá celý život
Písemné připomínky a dotazy oponentky ho velmi pobavily
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apaji No jasně, oponent přece MUSÍ být někdo, koho neznáš a kdo je Ti „přidělen shůry“, aby mohl plnit roli oponenta.
@Niki91 No to je to co říkám, pak to vypovídá o kvalitě ústavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jedná se o Slezská univerzita v Opavě, filozoficko-přírodovědecká fakulta, obor Lázeňství a turismus.
@Oter není problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka studovala CEWRO a taky jsem jí dělala oponenta, bylo to celkem vtipné
… do hlavy mi to nešlo stejně jako vám, vystudovala jsem ZČU a tam jsme si teda taky vybírat nemohli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki91
A nemůže to být někdo z vyučujících? Moje oponentka normálně na fakultě i učila (možná ještě i pracovala jinde v oboru, ale ona byla spíše teoretik), měla mě v prváku jeden semestr a ještě na jiný předmět než ze kterého jsem měla téma pro práci, potom už ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki91 A zkusila jsi kontaktovat Vysokou školu hotelovou do Prahy? Případně vím, že na VŠE se taky učí nějakej cestovní ruch, tak jim napiš, jestli někoho nemají… Myslím, že tam budeš mít větší šanci než na eMiminu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje škola je v tomto taky vadná. oponenta si sháníme sami, nejlépe někdo s firmy kde se to píše. (pokud firma je)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka zkouším všechno najednou.. uvidíme..píšu, volám kam se dá.. Ale tak když už se tu pohybuji proč to nezkusit i tady
Třeba je zrovna nějaká mamina přesně to co hledám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki91
Nooo, tak to potěš koště. Jako fakt, pak si kamarádky dělají oponenturu (tím nenarážím na tebe), to je úroveň, tohleto. Ty máš nervy se státnicemi a není to jen o obhajobě bc. práce, ale připravit se na zkoušky a ještě máš shánět někoho, kdo si udělá na tvou práci čas, přečte, zhodnotí a vytyčí námitky nebo doplňující dotazy? A nemáš si rovnou sehnat zkoušející komisi ke státnicím? Holka, ráda bych ti pomohla, ale mám úplně nepříbuzný obor. A z tvého oboru nikoho neznám. No nic. Jen mi to nedalo nereagovat na úroveň našeho školství - vidím to u dcery na ZŠ (v 8 letech heraldiku - pečetní právo, oxid uhličitý a systém premiér, primátor, hejtman atd.
) a teď už likvidují i univerzitní úroveň. Pak se nemůžeme divit, že více a více lidí na diskuzích píše s takovými hrubkami, že se mi chce brečet („Mi s manželem sme vyděly jak psy běhaly“). Přeji hodně štěstí, ať najdeš a ať ti státnice dopadnou na výbornou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki91 - prosímtě a co že sis vybrala zrovna Frantovky. Úplně druhou stranu republiky.
Jaké vzdělání musí mít ten oponent? Myslím zaměření. Asi to nemůže být klasický ekonom ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit