Hledám práci max 16 hod v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
hledam praci max do 16 hod v Praze
Ahoj maminky
prosím Vás poradte mi, lebo už mi dochadzaju nápady. Čo by mohla žena po RD robit za prácu, byvalý zaměstnavatel skrachoval, v jazykoch nejsem dobrá. Hlavne potrebujem prácu len do 16hod, aby som stihla vyzvednut syna zo školky. Som sama a nemám nikoho kto by mi s nim pomohol. Poradte, kde by som sa mohla hlasiť o pracu. Teraz som na ÚP. Chodím po pohovorech, hľadám si prácu, ale všade kde som bola, maju prac. dobu min. do 18hod. Napíšte akýkoľvek nápad.
Predom Vám ďakujem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Napadjí mne ranní úklidy kanceláří, případně si domluvit pouze ranní směny v továrnách někde u pásu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzít práci do 18 hodin a sehnat si na ty dvě hodiny hlídání.
Pracovní doba do 16 hodin mi moc obvyklá nepřijde, takže bych šla jinou cestou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poloviční směna. Jinak si neumím představit stíhat ráno do školky s pak i vyzvednutí. Třeba taková pekárna: začneš strašně brzo ráno, takže vyzvednutí OK, ale ráno to zase nestihas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ideální by bylo sehnat práci ve školce. Nestalo by za to se zeptat? třeba mají neco v kuchyni nebo na zahradě a pod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám částečný úvazek a dělám od 8 do 14. Ale třeba kamarádka samoživitelka dělávala od 7:30 do 16 a zvládala to prsa prsa s dojížděním. Děti byly ve školce 6:30 - 17.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karleon a co delas Ty? a ta kamarádka? dělala jsem servírku, na placeni za hlidani nemam, to by boli asi cca 40hod/mes, priemer za hlidani v Prahe je 100kc, takze na to nemam, viem že sa dá zohnať práca i v tejto prac době, preto som chcela tipy, lebo uz nemam napady. Kamosky delaj třeba admin. pracu ve skladu, nebo na celnici, sestru u zubare, ale mne sa nak takato práce nedari najsť. Všem dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze téměř neexistuje práce do 16. Všude do 18+přesčasy nebo na směny. Takže jedině hledat zkrácený úvazek. Možná to školství a někdy se dá domluvit pracovní doba v call centrech ![]()
Já byla v naprosto stejné situaci, zkrácený jsem nesehnala. Dělám na OSVČ. Nějakou dobou jsem to řešila brigádami, ty v Praze sehnat není problém.
Pak je samozřejmě varianta nastoupit normálně na plný a platit si paní na hlídání, ale to by ten plat musel být slušný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasla jsem. Naprostym zazrakem 3/4 uvazek v kancelari za velmi slusne penize do mesice na UP, ani jsem v to nedoufala. Ale teda jazyk byl naprostou nutnosti, pouzivan i pri pohovoru. Bez jazyka bych se obavala, ze bude treba jeste mnohem vetsi zazrak. Vyzdvihla bych maximalne sve ostatni prednosti a dosavadni zkusenosti a nevzdavala to, ale jo, i kdyz se v Praze brzke odchody nenosi, od 7 tu zacina malokdo, najit se da. Drzim palce!
Anonym ze soukromych duvodu, diky za pochopeni.
- Citovat
- Upravit
@Vanily Dělala jsem od těch 7:30-16 hod, ale dojížděla jsem docela dlouho, takže jsem to stíhala jen tak tak- ale dalo se a mohla jsem dělat práci na plný úvazek- což jako samoživitelka potřebuješ. Byla jsem v kanceláři, nebyl potřeba jazyk, nemám maturitu (zatím
), práce to byla pěkná i dobře placená.
Mít někoho na vyzvedávání si nedovedu představit- už takhle jsem s dětma byla denně strašně krátce a ještě někoho platit, to si nějak nedovedu představit, ale třeba by to šlo, pokud máš dítě jen jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem při dětech vMcDonaldu, 15 let. Ve většině restauraci vychází maminkam vstříc se smenama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vedela bys este o také praci
lakynko? jo a práce v mc donald to manapadlo, ale nechavam to jako tu poslednu variantu, uz som si i pocitala kolik by som asi vydělala tam a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit