Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Hledám šikovné stěhováky, kteří nám vystěhují z bytu a přestěhují(svým autem) nábytek a pár věcí (dětský pokoj, manželská postel, elektronika-televize, bedny, mrazák, pračka, psací stůl, rozložená pohovka, 3 židle, několik krabic s věcmi a oblečením). Jedná se o trasu z černého mostu do Nové vsi u Kolína. Stačí menší tranzit, dodávka. Datum 31.ledna! konkrétní foto nábytku, které potřebujeme přestěhovat můžu na vyžádání zaslat. Nabízím 4000Kč
Pokud o někom víte, kdo má dodávku a rád by si přivydělal, šup sem s ním
![]()
Jenom pro zajímavost - lednice, skříň, L pohovka a 2 pytle obleceni mě 7 let zpětne stalo ze 7 patra s výtahem (vše se vešlo podotýkám) do bytu vzdáleného 8 kam po Praze do 7 patra s výtahem (vše opět výtahem) 5.000 CZK - trvalo to celkem 40 min, to jo, ale za ty prachy?
to jenom pro pobavení, zajímá mě, za kolik se to tak dnes pohybuje, taky budu stěhovat rodinu
@83alena
Videla jsem, že na fb pani dostala nabidku. 2lidi s autem. 800kc fix cesta a 400kc hod/oba. Takze Vase stehovani by bylo asi 1200kc.. to je hezka nabidka ![]()
Ahoj, já určitě nedoporučuji firmu Extra stěhování…dali nám cenovou nabídku a po stěhování nám naúčtovali další hodinovou sazbu navíc pro návrat auta na místo začátku stěhování (cca 30km)!!! to jsem ještě nezažila…pro nás je to neseriózní firma/majitel… ![]()