Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím ![]()
chci se zeptat, zda jste někdo v nedávné době neřešily výběr kuchyně-ale jde mi o hotovou kuchyňskou linku, my potřebujeme 180cm. Na netu jich je spousta, ale budeme k ní potřebovat ještě kus stejné desky a jelikož jsou ty kuchyně takhle v kuse vč. desky, tak jsem zatím tohle nikde nenašla.
Samozřejmě budu zjišťovat u prodejců, ale ptám se i tady, kdyby měl někdo nějaký tip, třeba i kde koupit, vč. Polska ![]()
Budeme dělat náročnější rekonstrukci, takže kuchyň se musí sfouknout co nejlevněji.
Všem díky ![]()
@Ya-ya : no my počítáme, že se tu potom udělá pořádná kuchyň, ale to teď není priorita, takže spíš aby se to nerozpadlo po roce ![]()
na kolik vás tady vyšla, jestli se můžu zeptat?
Koupila jsem v IKEA, když měli veliké slevy na kuchyně a ložnice, ještě to bylo možné i na splátky bez navýšení-nádhera. Kupoval to tam takhle snad každý.
@klafina123 no zní to hezky, ale ta akce tam teď nejspíš není, tak mám smolíka.. ![]()
My kupovali ted ve sprint nabytek da se objednat cela plus neco doobednat nebi si ji postavit podle svych predstav…Cena slusna a i moc hezka celkem kvalitni.
@Ya-ya píše:
@adeeelia my máme provizorni na par let. desku nam urizli jak jsme chteli, vyrizli do ni drez i desku, upravili vysku skrinky nad digestori,…
http://www.zadaranabytek.cz/
takze docela ok, ale do baraku na vic jak par let, bych ji nechtela, nicmene vypada docela dobre, kdyz to porovnam s cenovym navrhem kuchynských studii
To mě zajímá. Měla jsem od nich kuchyn v bytě a byla jsem spokojená. V domě mám kuchyn zadara od sousedky (provizorně). Ale desku potřebuju novou. Přemýšleli jsme nad obi, ale když vidim manžela, jak na desetiny milimetru řeší, kam udělat díru na desku a dřez, je mi jasný, že by to dopadlo hrozně.
Tihle přijeli a udělali na místě? Cenu za metr desky nevíš?
Ahoj, potřebovala by jsem novou kuchyň. Bohužel nejsou finance, nemůžu si dovolit dát za kuchyň 150tis. ( jsem po mateřské, takže úspory se ztenčili).Je reálné se vejít do 40tis.?( Délka cca 180 + ještě navíc 2 skříňky nahoru). Bydlíme v paneláku. Máte zkušenosti z kuchyní z Ikei, Hornbachu atd…
@jary1 píše:
Ahoj, potřebovala by jsem novou kuchyň. Bohužel nejsou finance, nemůžu si dovolit dát za kuchyň 150tis. ( jsem po mateřské, takže úspory se ztenčili).Je reálné se vejít do 40tis.?( Délka cca 180 + ještě navíc 2 skříňky nahoru). Bydlíme v paneláku. Máte zkušenosti z kuchyní z Ikei, Hornbachu atd…
Ahoj, my jsme si před 14 dny pořídili kuchyň z Ikei. Máme ji teda velkou, je do tvaru U s tím že každá strana má 1,5m. Na míru nám vycházela cca 80 tisíc bez spotřebičů. Z Ikei ji máme za 75 tisíc i s myčkou, indukční deskou a troubou. Máme horní i dolní skříňky. Šuplíků jsme dali jen pár, jsou o dost dražší než police. Ale s kuchyní jsem spokojená, vypadá krásně a za ty peníze bych lepší nesehnala. Sestavovali jsme ji sami. Zkus na stránkách Ikei ten jejich plánovač - vybereš si co všechno chceš a rovnou vidíš i cenu tak můžeš předělávat aby ses vešla do požadované ceny ![]()
Já si na 220 cm dělala kuchyŇ do rohu a vyšla mě na 18 tisíc v Siku - na míru.
@Kočičí duše @hudečice jé a já myslela, že to bude nereálné. Vrátili jste mi naději.
Na Ikei se jdu kouknout hned. Sice ji mám z ruky, ale kdyby to bylo výhodné, tak se to vyplatí tam i zajet.
@jary1 jestli nepotřebuješ nic atypického, tak se koukni i po nějaké sektorové. Známí si nedávno pořídili mám dojem z baumaxu, vyšla je na 7500, cca 2m a mně se teda líbí. Mají normálně i horní skříňky.
@jary1 píše:
@Kočičí duše @hudečice jé a já myslela, že to bude nereálné. Vrátili jste mi naději.
Na Ikei se jdu kouknout hned. Sice ji mám z ruky, ale kdyby to bylo výhodné, tak se to vyplatí tam i zajet.
Siko - tam ti to udělají v pc na míru a ukážou ti, jak to bude vypadat. Já si hned sestavu vzala.
@Jitul.kaaa9 píše:
@jary1 jestli nepotřebuješ nic atypického, tak se koukni i po nějaké sektorové. Známí si nedávno pořídili mám dojem z baumaxu, vyšla je na 7500, cca 2m a mně se teda líbí. Mají normálně i horní skříňky.
My měli jednou z Hornbachu asi za 7 tis. Bezva byla, že se dala poskládat jak jsme chtěli, ale už po třech letech vypadala strašně. Ani nešla umýt, nátěr na skřínkách šel dolů. Tak toto bych nebrala.
Ikea je super. Brácha ji má, je velká a i se spotřebiči ( myčka, sporák, digestoř)se vešel do 60 tis. Montoval si ji sám. Jo, a i s pultem a dřezem.
@hudečice píše:
Siko - tam ti to udělají v pc na míru a ukážou ti, jak to bude vypadat. Já si hned sestavu vzala.
Také mají pěkné. My od nich máme pracovní desku.