Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mile maminky, neleží vám doma tento usínaček Ovečka? muj syn ji má strašně oblíbenou, ale už za ty dva roky ji hrozně okousal a já už v obchodě nikdy nesehnala stejnou. Zkoušela jsem mu koupit podobnou, ale vždycky to poznal a brečel že chce tu okousanou. Všem maminkám moc dekuji. ![]()
@Lusanita píše:
Mile maminky, neleží vám doma tento usínaček Ovečka? muj syn ji má strašně oblíbenou, ale už za ty dva roky ji hrozně okousal a já už v obchodě nikdy nesehnala stejnou. Zkoušela jsem mu koupit podobnou, ale vždycky to poznal a brečel že chce tu okousanou. Všem maminkám moc dekuji.
Cenu nabidnete, rada ji od vas koupím ![]()
Bohužel nemám ale několik kamarádek má zkušenost že i když koupily úplně to samé děti to stejně nechtěly. Chtěly to svoje staré okousané
moje kamarádka prala deku potají vždy kolem třetí ráno a do probuzení musela být zpět v postylce suchá jinak hrozný řev a nesměla vonět vyprane jinak to holčička poznala ![]()
@Lusanita Bohužel. Také hledáme. Ale u první dcery máme zkušenost, že jsme koupili náhradní, aby se dala prát a střídat a nikdy ji nevzala. Chtěla vždy jen tu potrhanou, ocucanou.
Připojujeme se a také hledáme…
deticky no.. Jsou mazany
@peta82 píše:
Bohužel nemám ale několik kamarádek má zkušenost že i když koupily úplně to samé děti to stejně nechtěly. Chtěly to svoje staré okousanémoje kamarádka prala deku potají vždy kolem třetí ráno a do probuzení musela být zpět v postylce suchá jinak hrozný řev a nesměla vonět vyprane jinak to holčička poznala
@Lusanita A co teprve ovečka té druhé, téměř pětileté. Do dnešního dne s ní chodí spát a když má bolísku, tak je to její zachránkyně
Co to bylo za značku? Naše ocucaná myš je od Happy horse, myška Milo, ale zrovna tuhle už nevyrábí
Jen natahovací hrací…
@Lucie.P84 myslim ze je to C&A volala jsem tam, porad se chodila ptat. Nekdo mi rikal ze kdyz se hracka vyfoti a vlozi se na google hledat obrazkem a ten vyhleda. Ale nam ani to nepomohlo a po ovecce se slehla zem. Uz smrdi, porad ji peru, a je cim dal vic vodrbana, oskubana a okousana. Dala bych fakt hodne za to'ji najit. Ja zkusim najit vasi mysku na netu ![]()
@Lusanita Včera jsme při uspávání pátrala a vaše obečka nikde
Prohledala jsem asi jako ty snad úplně všechno…tak jedině čekat, zda se někdo ozve na inzerát a náhodou ji zahlédne.
Zdravím, nám s usínáním pomáhá hvězdná beruška a musím říct, že bez ní by jsme momentálně byli ztracení