Hledám usínáčka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
27.4.16 17:23

hledam usinacka

Mile maminky, neleží vám doma tento usínaček Ovečka? muj syn ji má strašně oblíbenou, ale už za ty dva roky ji hrozně okousal a já už v obchodě nikdy nesehnala stejnou. Zkoušela jsem mu koupit podobnou, ale vždycky to poznal a brečel že chce tu okousanou. Všem maminkám moc dekuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
27.4.16 17:24
@Lusanita píše:
Mile maminky, neleží vám doma tento usínaček Ovečka? muj syn ji má strašně oblíbenou, ale už za ty dva roky ji hrozně okousal a já už v obchodě nikdy nesehnala stejnou. Zkoušela jsem mu koupit podobnou, ale vždycky to poznal a brečel že chce tu okousanou. Všem maminkám moc dekuji. :mavam:

Cenu nabidnete, rada ji od vas koupím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.4.16 18:22

Bohužel nemám ale několik kamarádek má zkušenost že i když koupily úplně to samé děti to stejně nechtěly. Chtěly to svoje staré okousané :mavam: moje kamarádka prala deku potají vždy kolem třetí ráno a do probuzení musela být zpět v postylce suchá jinak hrozný řev a nesměla vonět vyprane jinak to holčička poznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
27.4.16 19:02

@Lusanita Bohužel. Také hledáme. Ale u první dcery máme zkušenost, že jsme koupili náhradní, aby se dala prát a střídat a nikdy ji nevzala. Chtěla vždy jen tu potrhanou, ocucanou.

Připojujeme se a také hledáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.4.16 19:18
deticky no.. Jsou mazany
@peta82 píše:
Bohužel nemám ale několik kamarádek má zkušenost že i když koupily úplně to samé děti to stejně nechtěly. Chtěly to svoje staré okousané :mavam: moje kamarádka prala deku potají vždy kolem třetí ráno a do probuzení musela být zpět v postylce suchá jinak hrozný řev a nesměla vonět vyprane jinak to holčička poznala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.4.16 19:20

@Lucie.P84 taky pekne okousana myska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
27.4.16 19:27

@Lusanita A co teprve ovečka té druhé, téměř pětileté. Do dnešního dne s ní chodí spát a když má bolísku, tak je to její zachránkyně

Co to bylo za značku? Naše ocucaná myš je od Happy horse, myška Milo, ale zrovna tuhle už nevyrábí :( Jen natahovací hrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.4.16 19:39

@Lucie.P84 myslim ze je to C&A volala jsem tam, porad se chodila ptat. Nekdo mi rikal ze kdyz se hracka vyfoti a vlozi se na google hledat obrazkem a ten vyhleda. Ale nam ani to nepomohlo a po ovecce se slehla zem. Uz smrdi, porad ji peru, a je cim dal vic vodrbana, oskubana a okousana. Dala bych fakt hodne za to'ji najit. Ja zkusim najit vasi mysku na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.4.16 09:44

@Lusanita Včera jsme při uspávání pátrala a vaše obečka nikde :( Prohledala jsem asi jako ty snad úplně všechno…tak jedině čekat, zda se někdo ozve na inzerát a náhodou ji zahlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.5.16 18:27

hvězdná beruška

Zdravím, nám s usínáním pomáhá hvězdná beruška a musím říct, že bez ní by jsme momentálně byli ztracení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí