Hlídání psa

63
17.7.16 13:26

Hlídání psa

Ostrava-zábřeh, Sháním hlídání mého psa nebo jen pronájem kousek zahrady či kotce, kde by mohl být můj pes, já bych ho každý den venčila a krmila a platila bych měsíční nájem. Neví někdo o někom, kdo by si chtěl takto přivydělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
17.7.16 14:00
@AmGa píše:
Ostrava-zábřeh, Sháním hlídání mého psa nebo jen pronájem kousek zahrady či kotce, kde by mohl být můj pes, já bych ho každý den venčila a krmila a platila bych měsíční nájem. Neví někdo o někom, kdo by si chtěl takto přivydělat?

Kolik temat otevres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.16 14:16

Domluv se v ZKO na Svinově, mají hlídání i svůj psí hotel a myslím, že i pronajímali kotce. V ZKo Zábřeh toto nemají. Zkušenost s nimi nemám www.zkosvinov.info , případně zkus psí hotel, školu i školku zde http://www.koira.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.7.16 14:25
@Lucie66 píše:
Kolik temat otevres?

vic už ne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.7.16 14:26
@Swami Harashimi píše:
Domluv se v ZKO na Svinově, mají hlídání i svůj psí hotel a myslím, že i pronajímali kotce. V ZKo Zábřeh toto nemají. Zkušenost s nimi nemám www.zkosvinov.info , případně zkus psí hotel, školu i školku zde http://www.koira.cz/

díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
5.7.19 10:10

Hlídání psa- dovolená

Jak řešíte hlídání psa o prázdninách, když jedete pryč a rodina není psohlídácí? Využíváte psí hotel nebo soukromé hlídače? My dáváme do hotelu, ale ty ceny lezou nenápadně nahoru, je tam hodně plno, musí se objednávat fakt moc dopředu, ale co jsem koukala na soukromé nabídky, tak tam za denní venčení chtějí třeba od 300 - 600 za den, to mi taky přijde teda palba. Navíc bych si netroufla dát cizímu klíče od bytu :think: manžel už je naštvaný, že každoročně podstupujeme nějaké peripetie, taky zjišťuji, jak řeší jiní. Samozřejmě vyjma toho, že berete psy sebou, my nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
5.7.19 10:12

@Kfětoslava přesně z toho důvodu nemáme psa, ale kočky. Těm stačí dojít nasypat, vyčistit a pomazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
5.7.19 10:13

@Kfětoslava tak kdybych neměla hlídací rodinu, nepořizuji si zvířata a nebo nejezdím na dovolenou. Když už, tak na takovou, kde může být pes s námi. Já bych ho osobně do psího hotelu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
5.7.19 10:16
@Aduš8 píše:
@Kfětoslava tak kdybych neměla hlídací rodinu, nepořizuji si zvířata a nebo nejezdím na dovolenou. Když už, tak na takovou, kde může být pes s námi. Já bych ho osobně do psího hotelu nedala.
:lol:, díky za názor, když myslíš, že by mu v kleci v útulku bylo lépe, odkud jsme ho vytáhli :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
5.7.19 10:17

Taky pro tento důvod nemáme psa. Ale zkusila bych sousedy a nebo od nějaké známe děti. Ty rádi venčí. nechte psa na zahradě, ať nemusíte dávat klíče od domu. A na vyvenčení si psa vyzvednou tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
5.7.19 10:21

@zuzanka003 máme byt, no už máme objednaný zase psí hotel, už tam byl, nevadí mu to tam, žádné následky, to na něm nezanechalo, jen na naší peněžence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
5.7.19 10:23

@Kfětoslava to moc řešení nemáš, u nás hlídá tchýně a švagr děti a i psy. Malého psa pohlídá kde kdo, u velkého je to problém. Co kamarádi? Vzít s sebou nejde. Hotely to mají na slušný kšeft tak je to drahé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.7.19 10:28

@Aduš8 je psí hotel a psí hotel. Některé jsou takové, že ze tam pes volně po zahradě i domě.
Ve vaší situaci bych prostě volila psí hotel, když nemůžete vzít psa s sebou.
Rozhodně bych psy nesvěřila nějakým dětem. Leda sousedům, které máš prověřené, dospělým.
Ten hotel je ale záruka bezpečí, když máte už ověřený :nevim:já jezdím jen ns dovolenou se osy. Dříve jsem dle psí hotel využila. Klasicky s kotcem, ty lepší byly dost obsazene. Pes se z toho vzpamatovaval strašně dlouho. Pro mě je to krajní řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.7.19 10:29
@Kfětoslava píše:
@zuzanka003 máme byt, no už máme objednaný zase psí hotel, už tam byl, nevadí mu to tam, žádné následky, to na něm nezanechalo, jen na naší peněžence :)

No tak to je dobře, že to zvládá.
Holt si to zaplatíte. Každý měsíc to platit nemusíte, tak se to dá přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
5.7.19 10:31
@Markéta80 píše:
@Kfětoslava t****o moc řešení nemáš, u nás hlídá tchýně a švagr děti a i psy. Malého psa pohlídá kde kdo, u velkého je to problém. Co kamarádi? Vzít s sebou nejde. Hotely to mají na slušný kšeft tak je to drahé :mrgreen:

no nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný