Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mam dotaz.Mam dvě fenky, vychovane. Přistěhoval jsem se do Lbc a nemam tady zadne hlidani. Takze vse resim tak, aby psí mohli se mnou a nebo nikam nejedu. Jednou zacas, to ale jinak nejde a letos bych chtěla i na dovolenou, na ktere jsem nebyla min 6 let.
Mate někdo dobrou zkušenost s někým na hlídání? Nebo dobrý psí hotel?
Ahoj, rozhod inzeraty na net, hledala jsem take hlidani pro psa a mam domlucenou uzasnou pani. Jen vybirej dobre, hodne lidi slibi a nedodrzi
http://www.vaspes.com/…kontakt.html
Zkus tuhle paní. Má psí školu a hlídá pejsky docela často ![]()
@Eva Sz píše:
Ahoj, mam dotaz.Mam dvě fenky, vychovane. Přistěhoval jsem se do Lbc a nemam tady zadne hlidani. Takze vse resim tak, aby psí mohli se mnou a nebo nikam nejedu. Jednou zacas, to ale jinak nejde a letos bych chtěla i na dovolenou, na ktere jsem nebyla min 6 let.
Mate někdo dobrou zkušenost s někým na hlídání? Nebo dobrý psí hotel?
@Brucovka jedna je na pul borderka, tak takový stredak a druha je mala, asi 8 kg. Muzeme zajít na kafco a nebo prochazku.Kdyz budeš chtit, posli mi číslo do soukrome zpravy.
@Brucovka ahoj,o víkendu plánujeme odjezd na dovcu.Bude to to cca na 7 dni.Tak jsem se chtěla zeptat, jak to vypadá s Tvou nabidkou. Psala jsem Ti soukromou zpravu
Dobry den radi vam pohlidame pejska v dobr vasi dovolene. Nebo o vikendech dle potreby i dlouhodova spoluprace. Jsme milovnici psu ale casove bohuzel celoročně nemůžeme a proto aleypiň takto. si chceme uzit krasne dny se čtyřnohým mazlikem dekuji tešime se moc
![]()
@hyldamajklova píše:
Dobry den radi vam pohlidame pejska v dobr vasi dovolene. Nebo o vikendech dle potreby i dlouhodova spoluprace. Jsme milovnici psu ale casove bohuzel celoročně nemůžeme a proto aleypiň takto. si chceme uzit krasne dny se čtyřnohým mazlikem dekuji tešime se moc![]()
Dobrý večer, měli bychom zájem o pohlídání dvouleté labradorky od zítřka t. j. 28.6. do 7.7. najde se někdo?
Dobry den, mam 7leteho pejska a bohuzel po narozeni dcery neni tolik casu na jeho venceni, je to krizenec labradora a ohare a potrebuje celkem dost pohybu, ktery mu ted nemuzem doprat:-(u kocarku se mu vyslapovat nechce, ale pokud je nekde na louce na volno, na zavolani pribehne, obzvlast, kdyz ma na hrani kulicku;-)Nasel by se nekdo ci mi doporucil nekoho, kdo ma rad pejsky, ma volny cas a chut na partaka na prochazky?
@hyldamajklova píše:
Dobry den radi vam pohlidame pejska v dobr vasi dovolene. Nebo o vikendech dle potreby i dlouhodova spoluprace. Jsme milovnici psu ale casove bohuzel celoročně nemůžeme a proto aleypiň takto. si chceme uzit krasne dny se čtyřnohým mazlikem dekuji tešime se moc![]()
Dobrý den, sháním hlídání pro svého pejska. Střední plemeno, stáří 10 let. Je nekonfliktní, ale v domácnosti by musel byt určitě sám. Není zvyklý se dělit. Je už starý a hlavně potřebuje blízkost lidí. Spěchá. Odjíždíme tuto sobotu a obvyklé hlídání „vybouchlo“. Tel.***
edit admin - odstraněn kontaktní telefon
Zdravím, má tady někdo zkušenosti s hlídáním/venčením v Liberci?? ![]()
![]()