Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Potřebovala bych tip na jesle (i soukromé) v Plzni a případně i kontakt na paní na hlídání s kterou máte dobře zkušenosti. Můžete posílat i SZ.
Dávala jsem obě děcka do školičky Skřítek, berou už od miminek, mrkni na net nebo FB.
@ixule píše:
Dávala jsem obě děcka do školičky Skřítek, berou už od miminek, mrkni na net nebo FB.
Dík. V jakym věku jsi je tam dala?
Starší chodil 2× týdně ve 2,5 letech, mladší pak nárazově, když bylo potřeba a nebylo hlídání, ale myslím, že už od roka a půl. Viděla jsem tam i miminko.
@ixule a brečel tam třeba ten mladší? Nebo byl zvyklý na hlídání tak mu to bylo jedno? Našeho zatím hlídal jen sem tam tatinek. takze z toho mám trochu hrůzu.
@kaca35 vůbec, byla jsem tam s oběma prvně tak dvě hoďky na kukačku a pak to bylo v pohodě. Ono jak tam mají málo dětí, tak se jim můžou věnovat, takže i když jsem viděla u některých dětiček občas slzičky, tak pochovají a pomuchlujou a jak maminka odejde, tak je klid ![]()
@ixule asi budu muset co nejdřív s malým vyrazit. abych to s nim vyzkoušela.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.