Hliníková pergola

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
10.4.22 09:46

Hliníková pergola

Krásný den, nedělal jste/neobjednával náhodou někdo hliníkovou pergolu? Chtěla bych buď s otočnou či zasouvací střechou + boční roletu. Chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s nějakou firmou a jak to vypadalo cenově. Na trhu jich je poměrně dost, ale některé ceny jsou šílené. Tak kdybyste někdo objevil něco levnějšího :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35593
10.4.22 09:53

My sme teď poptavali několik firem a nic levného sme nesehnali. Někde se akorát šlo domluvit, že by byla část peněz bokem, takže sleva pár tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.4.22 11:53

Byl to můj sen. Strašně jsem si ji přála v antracitu a prosklenou. Nechávali jsme si i nacenit loni. Naše plocha 10×5 m by vyšla na nějakých 300-450tis. (nechala jsem nacenit tři různé varianty, tomu odpovídala kvalita) a to bylo bez toho skla. Dřevěná nás výjde kolem 200 tis. vč. zastřešení.
Měla být montovaná loni. Vlivem okolností nebyla. Bude se montovat možná teď v květnu. Dřevo a materiál máme na zahradě. Jen to třeba složit na místo, až bude po fasádě a bude mít pracant čas. Ale práce bude pochopitelně dražší, než měla být loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
10.4.22 12:04
@lubrod píše:
Krásný den, nedělal jste/neobjednával náhodou někdo hliníkovou pergolu? Chtěla bych buď s otočnou či zasouvací střechou + boční roletu. Chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s nějakou firmou a jak to vypadalo cenově. Na trhu jich je poměrně dost, ale některé ceny jsou šílené. Tak kdybyste někdo objevil něco levnějšího :-)

Taky od lonska planuju (v rozmeru 8×3 az 3,5 m). No vzhledem ke strmemu narustu cen to odlozime :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí