Hliníková pergola

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1028
1.2.21 20:22

Hlinikova pergola - reference

Ahoj, chtela bych se zeptat, zda tu ma
nekdo zkusenosti s realizaci hlinikove pergoly - bud bioklimaticke s otocnymi lamelami nebo s posuvnou PVC strechou…
nechala jsem si je nacenit od vicero firem, jsou to teda palky, ale co me trapi jeste vic je, ze nemuzu na jednotlive firmy najit mnoho recenzi a snad kazda ma i nejake spatne recenze ohledne komunikace, terminu dodavky a pozarucniho servisu.. a nejak se mi nechce vyplacnout 150 - 200k a pak se s nekym dohadovat ohledne servisu :roll:
tak kdyby tu nekdo mel nejaka doporuceni nebo naopak varovani, budu moc rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26847
16.7.24 11:53

Zkouším oživit téma.
Opravdu taky není nikdo, kdo má hliníkovou nebo ocelovou pergolu?
Budu vděčná za zkušenosti. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.7.24 12:31

My za pergolu hlinikovou davali přes 420 tis… a nebýt manžela kamionáka tak si ji asi nedopřejem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.7.24 13:09

My máme hliníkovou pergolu od Hobytecu už 7 let a jsme spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
16.7.24 13:19
@ondrnit píše: Více

Dneska už jsou ty ceny nižší.

@jonečka A jaké máte zastřešení? Nechci sklo ani polykarbonát. Chci opravdu zastínění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
16.7.24 13:36

@cecetka hobymarkety nabizi zajimave pergoly za priznive ceny-Hornbach atp. Maji je vystaveny venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
16.7.24 14:42
@Ahep píše: Více

Hobbymarket ani omylem, kvalita na pytel a zadny servis. Spalili jsme se, pergolu vyhazujem a davame novou na miru od firmy, ktera se na pergoly specializuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
16.7.24 14:56

Hladalil sme pergolu a vsetky firmy ktore som oslovil iba montuju prefabrikovane kusy, ziadna zakazkova vyroba. Takze aktualne ziadnu nemame.
Nemam osobnu skusenost ale podla parametrov (hrubka plechu, osetrenie atd…) to bolo uplne idneticke ako hoby.
Bohuzial nenasiel som ziadnu firmu ktora by robila zakazkove pergoly. Ak o nejakej viete rad ju oslovim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.7.24 16:21

@cecetka máme mléčný polykarbonát, pod pergolou je fajn, stini to dobře. Prarodiče a sousedi mají čirý a v tomhle počasí se tam nedá být, jsou tam jak ve skleníku. Sousedi to Teda dodatečně vyřešili markyzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
16.7.24 16:30

@IcePlanet7 Zatím jsem oslovila jen firmu, která dělá zastřešení a zasklení balkónů. Ti dělají na míru. http://www.i-nova.cz/zimni-zahrady/
A teď se ještě chystám mrknout tady https://oika.cz/ Ti nabízejí i izolované zastřešení (údajně pod ním nemá být takové horko). 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
16.7.24 16:31
@Ahep píše: Více

Potřebujeme atypický rozměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
16.7.24 16:44

@Ba412 Koho jste oslovili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
16.7.24 17:02

@cecetka my máme a jsme maximálně spokojený. Máme bioklimatickou od Isotry, boční screeny. Mužů do zprávy poslat kontakt na pana, co nám ji dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
16.7.24 18:33

@pidalina Isotru jsem oslovila, chtěli poslat fotky, rozměry a moji představu a už se neozvali. Tak jsem je odpískala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
16.7.24 19:28

Tak asi sa rozchadzaju nase predstavy, ja chcem aby to z jednej strany nebolo nijako ukotvene, ziadne stlpy ani noc podobne, zatiahlo sa to na zimu (aby tam nemrzlo) a na leto sa to zbalilo niekde na kraj. Rovnako tam nechcem tie masivne ramy na ktorych to stavaju.

Bohuzial som vela cestoval po svete, takze viem co sa da a je mi smutno ked mi tu na vsetko hovoria ako sa to neda… malickom som posuval 20m dlhu sklenenu stenu 3m vysoku a mala okrem okrajoveho ramu iba 3 vertikalne predely aj to iba koli tomu ze vnutorna cast sa dala otvarat samostatne. Doma som chcel iba bezramove sklenene dvere 90×210 z trojskla a ani to sa na Slovensku neda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí