Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, ahoj
Chtěla bych požádat o zkušenosti s hliníkovými plotem.
Potřebujeme vyměnit dřevěné plaňky, které už jsou na pokraji životnosti. Napadla nás varianta umělohmotné, ale od té nás všichni odrazují. Takže další myšlenka je hliník.
Oslovili jsme firmy Luxline a Lamark. Přijdou mě jako velcí hráči na trhu. Při jednání s obchodními zástupci mě přijdou srovnatelné.
A teď bych ráda slyšela zkušenosti, kdo se kterou firmou má. A hlavně rozdíly mezi nimi- např lepší materiál, lepší povrchová úprava. Nebo negativa, zda je něco, proč si je nezvolit.
Ještě mám nápad jet mezi novou zástavbu. Okouknout ploty, které se víc vyskytují. A ev oslovit majitele domů.
Ale tady jsem vždy dostala výborné odpovědi, tak to zkouším nejdříve touto formou.
Předem děkuji za jakýkoli postřeh.
My máme umělohmotný už dvacet let a jsou super. Když trochu vyblednou, tak je přejedeme horkovzdušnou pistolí a jsou jak nový. Dávali jsme pryč ten hliník.
@Janli Dekuji za informaci. Proč jste dávali pryč hliník?
U plastu lidé říkají, že v létě vyjíždějí šrouby ven, kroutí se a časem jsou křehké.
@lasička1 píše: Více
Nebylo to hezký. Kolem vrutů to oxidovalo. Máme kvalitní plastový tyčky, nic nevyjíždí, nic se nekroutí a po dvaceti letech se nic nezměnilo. Odpoledně ti pošlu fotku, abys měla představu, co máme.