Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
máte prosím někdo tip či doporučení na kočárky s velikostí všech čtyř kol se stejným průměrem?
Většinou jsou dnes na trhu kočárky se dvěmi předními koly menšími, než vzadu. 🤷♀️
Budu ráda za názvy kočárků.
Děkuju. ![]()
PS: Zase nehledám úplně retro kočárky s velkými koly, spíše modernější vzhled. ![]()
Docela slusne neotocne ctyrkolaky jsou ty starsi verze Gesslein a Hartan.
Nebo jde na bazaru koupit jeste stara Liberta.
Vse ale pocitej s tim, ze je to tezke, hur se to sklada do auta, horsi obratnost (jak ta kola nezataci).
Roan marita, roan Emma, Kunert romantic, rafpol margaret a asi i další…
Roan marita nebo emma. Kdybych měla mít další dítě, opět zvolím jeden z nich. A nenech si nakecat, že jsou těžký nebo neobratný. Jezdí se s nimi stokrát líp než s otočnýma kolama. Vyzkoušela jsem oboje a je to nesrovnatelný.
Mám Navington caravel, prodává se s velkými i o něco menšími koly. Má přední nápravu natáčecí, takže do zatáček nemusíš nadzvedávat, jen při couvání jsem si zvykla kousek popojet po zadních, případně zaaretuješ. Má velkou korbu, docela měkce houpe, líbí se mi i vzhled. Nevyzařuje luxusem, ale neměnila bych.
Roan marita, je těžší, ale krásně prostorný pro dítě, moc pohodlný a houpe, což se dětem líbí. A v terénu neocenitelný.