Chůvička bez videa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
19.6.23 06:58

Chůvička bez videa

Dobrý den,
prosím o zkušenosti s chůvičkou bez videa, děti jsou již větší, takže mi jde opravdu jen o to, když třeba sedíme večer v pergole před domem, tak abych slyšela kdyby náhodou něco. Nepotřebuji žádné extra funkce navíc, ale máme starý dům, takže silné zdi a jde mi tedy hlavně o dobrý dosah po domě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
19.6.23 07:18

Philips Avent, ideálně i se světelnou signalizací zvuku.

• Citovat
  • Upravit
1194
19.6.23 07:21

Stačí starý telefon bez simky nebo tablet. Stáhneš si do tohohle telefonu a do svého, který normálně používáš aplikaci Bibino, propojíš je a máš chůvičku. Nemusíš být ani na WiFi, stačí data. Je to fakt kvalitní a zadarmo. Nemusíš kupovat další krám :palec:
Používáme my a jsme naprosto spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.6.23 07:29

@Cucajz je u nás špatný signál, takže bohužel data funkční omezeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
19.6.23 07:32
@Follynka píše:
@Cucajz je u nás špatný signál, takže bohužel data funkční omezeně.

Tak zase jestli máš na pergole normálně dosah WiFi, tak by to bylo bez problému. Samozřejmě jak chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.6.23 08:13

@Cucajz raději bych to chůvičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11294
19.6.23 11:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.6.23 11:48

@Ploskutáček Děkuji. Vzhledem k tomu, že chci opravdu jen základní funkce a občasné využití, tak budu kupovat použitou, spíše mi jde o nějaké tipy sekterýma jsou dobře zkušenosti a potom se porozhlédnu po nějaké starší. Říkala jsem si tak těch 600 kč, že bych dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
19.6.23 11:54

@Follynka Měla jsem už před lety obyč Reer chůvičku a neměla chybu, dosah byl opravdu veliký. Používala jsem ve velkém baráku a dosáhla klidně o ulici dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11294
19.6.23 11:56
@Follynka píše:
@Ploskutáček Děkuji. Vzhledem k tomu, že chci opravdu jen základní funkce a občasné využití, tak budu kupovat použitou, spíše mi jde o nějaké tipy sekterýma jsou dobře zkušenosti a potom se porozhlédnu po nějaké starší. Říkala jsem si tak těch 600 kč, že bych dala.

Das ist wenig, to je málo, budete muset ještě doplatyt, viz video. Ale za použitou by to snad šlo. Nová za 600 bude džebka.

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11294
19.6.23 12:01
@Follynka píše:
@Ploskutáček Děkuji. Vzhledem k tomu, že chci opravdu jen základní funkce a občasné využití, tak budu kupovat použitou, spíše mi jde o nějaké tipy sekterýma jsou dobře zkušenosti a potom se porozhlédnu po nějaké starší. Říkala jsem si tak těch 600 kč, že bych dala.

Plná záruka:

https://www.kasa.cz/…-8801292470/

https://detske-chuvicky.heureka.cz/…bila-zelena/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.23 19:06

My máme doma o Truelife s kamerou, ale mají varianty i bez. Nám naprosto vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí