Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
prosím o zkušenosti s chůvičkou bez videa, děti jsou již větší, takže mi jde opravdu jen o to, když třeba sedíme večer v pergole před domem, tak abych slyšela kdyby náhodou něco. Nepotřebuji žádné extra funkce navíc, ale máme starý dům, takže silné zdi a jde mi tedy hlavně o dobrý dosah po domě. Děkuji
Stačí starý telefon bez simky nebo tablet. Stáhneš si do tohohle telefonu a do svého, který normálně používáš aplikaci Bibino, propojíš je a máš chůvičku. Nemusíš být ani na WiFi, stačí data. Je to fakt kvalitní a zadarmo. Nemusíš kupovat další krám ![]()
Používáme my a jsme naprosto spokojení.
@Cucajz je u nás špatný signál, takže bohužel data funkční omezeně.
@Follynka píše:
@Cucajz je u nás špatný signál, takže bohužel data funkční omezeně.
Tak zase jestli máš na pergole normálně dosah WiFi, tak by to bylo bez problému. Samozřejmě jak chceš ![]()
A limit? Dejte mi chviličku, najdu vám chůvičku:
@Ploskutáček Děkuji. Vzhledem k tomu, že chci opravdu jen základní funkce a občasné využití, tak budu kupovat použitou, spíše mi jde o nějaké tipy sekterýma jsou dobře zkušenosti a potom se porozhlédnu po nějaké starší. Říkala jsem si tak těch 600 kč, že bych dala.
@Follynka Měla jsem už před lety obyč Reer chůvičku a neměla chybu, dosah byl opravdu veliký. Používala jsem ve velkém baráku a dosáhla klidně o ulici dál.
@Follynka píše:
@Ploskutáček Děkuji. Vzhledem k tomu, že chci opravdu jen základní funkce a občasné využití, tak budu kupovat použitou, spíše mi jde o nějaké tipy sekterýma jsou dobře zkušenosti a potom se porozhlédnu po nějaké starší. Říkala jsem si tak těch 600 kč, že bych dala.
Das ist wenig, to je málo, budete muset ještě doplatyt, viz video. Ale za použitou by to snad šlo. Nová za 600 bude džebka.
@Follynka píše:
Plná záruka:
My máme doma o Truelife s kamerou, ale mají varianty i bez. Nám naprosto vyhovuje.