Chůvička s kamerou

8
23.5.23 18:40

Chůvička s kamerou

Dobrý den. Máte někdo zkušenosti nebo existuje vůbec dětská chůvička s kamerou kde je dobíjecí i kamera a ne jen rodičovská jednotka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12482
23.5.23 19:13

Nechápu dotaz: jako vše v jednom? Co tohle?

https://www.alza.cz/…d7605794.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.23 20:53
@Ploskutáček píše:
Nechápu dotaz: jako vše v jednom? Co tohle?https://www.alza.cz/…d7605794.htm

Ne vše v jednom. Prostě aby obě zařízení fungovala na dobití. Myšleno tak, že když budu třeba na chalupě a já budu uvnitř a dítě bude spát venku v kočárku, tak aby ta kamera fungovala i venku bez nutnosti napojení do sítě. Buď nechápu popis prodejců nebo nevím. Nemám s tím žádné zkušenosti, tak proto tento možná hloupý dotaz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
23.5.23 21:20

Hele jako mozny je vsechno, ale kdyz jsem chuvicku vybirala ja, s timhle jsem se nesetkala :nevim: uprimne me to ani nenapadlo. Leda si stahnout aplikaci. My pouzivali Dormi, ale je to pres wifinu. Jinak jsem vzdy natahovala prodluzovacku na kameru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.23 21:40
@Jeffik 41 píše:
Ne vše v jednom. Prostě aby obě zařízení fungovala na dobití. Myšleno tak, že když budu třeba na chalupě a já budu uvnitř a dítě bude spát venku v kočárku, tak aby ta kamera fungovala i venku bez nutnosti napojení do sítě. Buď nechápu popis prodejců nebo nevím. Nemám s tím žádné zkušenosti, tak proto tento možná hloupý dotaz. ;)

Nedávno jsem kupovala chůvičku s kamerou a nenarazila jsem na takovou, kde by byla jednotka s kamerou na dobíjení. Ale dá se to jednoduše pořešit power bankou ;-)

Btw máme tuto chůvičku a neměnila bych: https://detske-chuvicky.heureka.cz/…nywatch-a15/#…

Hodinky vydrží dlouho nabité a na pohyb/zvuky upozorní vybracemi. Následně se na hodinkách ukáže, co se děje (ve slušném rozlišení, takže vidíte např., jestli jsou otevřené oči :mrgreen:). Za mě naprosto ideální, pokud si potřebujete v klídku propracovat nebo cokoli udělat se sluchátky v uších, aniž byste neustále museli kontrolovat displej klasické chuvicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.23 21:50
@Pakočka píše:
Nedávno jsem kupovala chuvicku s kamerou a ne narazila jsem na takovou, kde by byla jednotka s kamerou na dobíjení. Ale dá se to jednoduše pořešit power bankou ;-)

To mě napadlo taky, jen jsem nevěděl jestli to fachčí i přes power banku a jakou to pak má výdrž ;) Díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.23 21:56
@Jeffik 41 píše:
To mě napadlo taky, jen jsem nevěděl jestli to fachčí i přes power banku a jakou to pak má výdrž ;) Díky za radu :palec:

To bude určitě záviset spíš na té power bance. Ale spotřebu ta kamera asi bude mít vyšší, když se to ani nevyrábí s akumulátorem.. Osobně jsem s Power bankou nezkoušela, ale vzhledem k tomu že jsem v X diskuzích četla, že to tak lidé používají, tak to s dobrou Power bankou min. na dobu spánku musí vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.23 22:06
@Pakočka píše:
Nedávno jsem kupovala chůvičku s kamerou a nenarazila jsem na takovou, kde by byla jednotka s kamerou na dobíjení. Ale dá se to jednoduše pořešit power bankou ;-)

Btw máme tuto chůvičku a neměnila bych: https://detske-chuvicky.heureka.cz/…nywatch-a15/#…

Hodinky vydrží dlouho nabité a na pohyb/zvuky upozorní vybracemi. Následně se na hodinkách ukáže, co se děje (ve slušném rozlišení, takže vidíte např., jestli jsou otevřené oči :mrgreen:). Za mě naprosto ideální, pokud si potřebujete v klídku propracovat nebo cokoli udělat se sluchátky v uších, aniž byste neustále museli kontrolovat displej klasické chuvicky.

Tuhle možnost jsem taky viděl, ale jelikož už spoustu let hodinky nenosím, tak bych si na to těžko zvykal. Navíc kdybych se s hlídáním prcka střídal s přítelkyní, tak by se nám asi nechtělo pořád přehazovat hodinky mezi sebou. Přesto dík za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.23 22:09
@Pakočka píše:
To bude určitě záviset spíš na té power bance. Ale spotřebu ta kamera asi bude mít vyšší, když se to ani nevyrábí s akumulátorem.. Osobně jsem s Power bankou nezkoušela, ale vzhledem k tomu že jsem v X diskuzích četla, že to tak lidé používají, tak to s dobrou Power bankou min. na dobu spánku musí vydržet :-)

Jasný. Určo bude záležet na kapacitě power banky. Ale to by se musel vyjádřit někdo kdo to má vyzkoušený abych měl představu jestli mi ta co mám doma vystačí třeba na dvě hodinky nebo ne no. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
23.5.23 22:16

Jo, určitě existuje, taky jsem vybírala jenom takové, kde jde mít obě někde v terénu, to by mi bylo ve většině případů naprd, kdybych potřebovala furt po ruce zásuvku, ať už pro jednu či pro druhou stanici.

Videochůvičku máme tuhle:
https://detske-chuvicky.heureka.cz/…itani-video/#…

Přijímač má v sobě baterku jako do telefonu, nabíjí se kabelem, kamera má v sobě 4 nabíjecí AAA tužkovky. Funguje fajn, dosah o něco horší, než „nekamerové“ chůvičky (máme Phillips Avent nějakou staršího typu), výdrž baterky nicméně nic moc (hlavně u té kamery). Tak maximálně to dá odpolední spaní (cca 2 hodiny) a pak večer (tak třeba 2-3 hodiny) a pak už to chce akutně nabít. Nekamerové vydrží daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.23 22:26
@klamonožka píše:
Jo, určitě existuje, taky jsem vybírala jenom takové, kde jde mít obě někde v terénu, to by mi bylo ve většině případů naprd, kdybych potřebovala furt po ruce zásuvku, ať už pro jednu či pro druhou stanici.

Videochůvičku máme tuhle:
https://detske-chuvicky.heureka.cz/…itani-video/#…

Přijímač má v sobě baterku jako do telefonu, nabíjí se kabelem, kamera má v sobě 4 nabíjecí AAA tužkovky. Funguje fajn, dosah o něco horší, než „nekamerové“ chůvičky (máme Phillips Avent nějakou staršího typu), výdrž baterky nicméně nic moc (hlavně u té kamery). Tak maximálně to dá odpolední spaní (cca 2 hodiny) a pak večer (tak třeba 2-3 hodiny) a pak už to chce akutně nabít. Nekamerové vydrží daleko víc.

No než ty tužkovky nabíjecí, tak to radši tu power banku. Ale těžko říct jakou má výdrž ta co mám doma. Každopádně dobíjecí baterky se mi k tomu moc dokupovat nechce a spoléhám, že ta power banka vydrží déle no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
23.5.23 22:31
@Jeffik 41 píše:
No než ty tužkovky nabíjecí, tak to radši tu power banku. Ale těžko říct jakou má výdrž ta co mám doma. Každopádně dobíjecí baterky se mi k tomu moc dokupovat nechce a spoléhám, že ta power banka vydrží déle no.

Jasně, powerbanka by byla asi lepší, ale nevím, jak je to s kabelem, abys sehnala takový, který ti umožní spojit powerbanku s kamerou. :think: Ale teoreticky by to šlo. Zkrátka, jen že zcela jistě existují i výrobky, které jsou už přímo myšlené tak, že můžou obě části fungovat bez zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.23 22:40
@klamonožka píše:
Jasně, powerbanka by byla asi lepší, ale nevím, jak je to s kabelem, abys sehnala takový, který ti umožní spojit powerbanku s kamerou. :think: Ale teoreticky by to šlo. Zkrátka, jen že zcela jistě existují i výrobky, které jsou už přímo myšlené tak, že můžou obě části fungovat bez zásuvky.

Káblík je to poslední a dokonce snad bývá i u toho adaptéru k chůvičce oddělávací, takže by se jen přehodil do power banky nebo holt za pár korun koupil. Já právě žádnou nenašel, která by se dala nabít stejně jak rodičovská základna nebo sem možná špatně hledal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12482
24.5.23 09:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.5.23 18:02
@Ploskutáček píše:
A tohle?https://www.beneo.cz/…-bila-158483

To už mi přijde zbytečně drahý. Jinak mě celkem zaráží, že jsem snad nenarazil na kameru, která by měla uchycení na postýlku či madlo kočárku, max na přivrtání na zeď. To má mít každej vedle postýlky nějakou komodu na kterou to postavit nebo co? Docela nedomyšlený, že jsou snad všechny na postavení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí